Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na nasim izborima auta godine obicno pobijedi auto koji sigurno niko od forumasa ne bi izabrao. Evo ja cu postaviti neka auta koja su izasla ove godine. Nece biti iste klase, nego jednostavno nesto novo sto su firme izbacile ove godine pa da vidimo koga cemo mi izabrati.
MiTo je stvarno autic za pozeljeti Alfa Romeo kao i Lancia su pod Fiatovom ,,supervizijom'' se stvarno popravili u zadnjih par godina sto se kvalitete finalne izvedbe i pouzdanosti tice. To se odmah i u cijeni primjeti, Mito je cini mi se najskuplje auto svoje klase trenutno??
aha, pa eto da je tu laguna vjerovatno bih za nju glasao jer sam se vozio u njoj i nevjerovatno je udobna, u krivine ulazi samo tako, 3.0 V6 dCi motor me pravo iznenadio kako ide a i pravo mi se svidja izgled, ali posto je nema ovdje, dvoumim se izmedju mercedesa i peugeota (koji je pravo dobar automobil), i ipak glas ide pezou jer ih ima manje trenutno
Nema sumnje mecka i BMW su bolja auta od opela, ali kada se poredi cijena i ono sto covjek dobija u toj cijeni opel je na prvom mjestu. Jednostavno fantastican dizajn, i fantasticne performanse benzinskih motora. Uz to povoljna cijena, Insignia ljepse djeluje od novog pasata Passata, ima bolji benzinski motor (VW ima bolje dizelske). Samo pogledajte astru i golfa i sve ce vam se samo reci. (jednostavno neuporedivo).
Znaci da se razumijemo, glasa se za Astru, a ne za Insigniu. Da sam htio stavio bi je. Gledao sam da auta budu sto novijeg datuma predstavljanja. I ne glasa se za marku nego za konkretan model cija je slika postavljena. Hvala na razumijevanju!
corsa wrote:Znaci da se razumijemo, glasa se za Astru, a ne za Insigniu. Da sam htio stavio bi je. Gledao sam da auta budu sto novijeg datuma predstavljanja. I ne glasa se za marku nego za konkretan model cija je slika postavljena. Hvala na razumijevanju!
Astra je samo predstavljena nije u prodaji. Al eto moj glas ide svakako za Opela.
addem wrote:Nema sumnje mecka i BMW su bolja auta od opela, ali kada se poredi cijena i ono sto covjek dobija u toj cijeni opel je na prvom mjestu. Jednostavno fantastican dizajn, i fantasticne performanse benzinskih motora. Uz to povoljna cijena, Insignia ljepse djeluje od novog pasata Passata, ima bolji benzinski motor (VW ima bolje dizelske). Samo pogledajte astru i golfa i sve ce vam se samo reci. (jednostavno neuporedivo).
mogu samo da se nasmijem na ovaj komentar..oces nas prosvjetlit i reci koji to motor benzinski opel ima a bolji je od vw-ovog???astra i golf?ne znam o kojoj astri pricas?vjerovatno o onoj sto jos nije izasla,to je tvoje subjektivno misljenje..a vrijeme ce da pokaze jel neuporedivo..u svakom slucaju insignia jest ljepsa od obicnog passata al moras uzet u obzir da je on izasao prije 4 god a ako je poredimo s CC passatom tu je svaka usporedba smijesna..
addem wrote:Nema sumnje mecka i BMW su bolja auta od opela, ali kada se poredi cijena i ono sto covjek dobija u toj cijeni opel je na prvom mjestu. Jednostavno fantastican dizajn, i fantasticne performanse benzinskih motora. Uz to povoljna cijena, Insignia ljepse djeluje od novog pasata Passata, ima bolji benzinski motor (VW ima bolje dizelske). Samo pogledajte astru i golfa i sve ce vam se samo reci. (jednostavno neuporedivo).
mogu samo da se nasmijem na ovaj komentar..oces nas prosvjetlit i reci koji to motor benzinski opel ima a bolji je od vw-ovog???astra i golf?ne znam o kojoj astri pricas?vjerovatno o onoj sto jos nije izasla,to je tvoje subjektivno misljenje..a vrijeme ce da pokaze jel neuporedivo..u svakom slucaju insignia jest ljepsa od obicnog passata al moras uzet u obzir da je on izasao prije 4 god a ako je poredimo s CC passatom tu je svaka usporedba smijesna..
ja koliko znam opel je uvijek imao bolje motore od vauve-a pogotovo benzince...
Moj glas za opel astru,koja ce vjerujem postati hit kao sto je i insignia.potpuno novi auto,ako se uporedi sa golfacom,najveci,najljepsi ,sa najboljim interijerom u klasi do sad.Svaka im cast za nove modele,ljepsi su od svih verzija passata(CC),insignija.Ne znam za diesel motore nesto specijalno,ovdje kod nas su opelovi benzinci vise zastupljeni,ali evo slucajno znam jednog momka koji vozi vectru sa benzinskim motorom 2.O koja je presla 360 000Km,godiste 1991,strasan auto,motor i dalje strasno dobar kad se zna da je toliko presao ,bez ikakvih popravki,izuzev redovnih servisa.