Naivni edin
- Troll_Happens
#1 Naivni edin
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... tinom.html
Sigurno ste culi za ovaj slucaj od prije par dana. Meni nije jasno sto hoce ovaj covjek. Mislim provaljuje se nevidjeno. Ili je toliki levat ili je zeljan medijske paznje i exponiranja. Zena ga preveslala pa sta sad bi on ispitivo porijeklo novca ili isti prisvojio. Svakakvih ljudi u ovom gradu da nekazem loodjaka.
Sigurno ste culi za ovaj slucaj od prije par dana. Meni nije jasno sto hoce ovaj covjek. Mislim provaljuje se nevidjeno. Ili je toliki levat ili je zeljan medijske paznje i exponiranja. Zena ga preveslala pa sta sad bi on ispitivo porijeklo novca ili isti prisvojio. Svakakvih ljudi u ovom gradu da nekazem loodjaka.
- sheilak
#2 Re: Naivni edin
a šta on zapravo hoce od te žene? nagradu? ili da razjasni porijeklo novca?
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3 Re: Naivni edin
Ni meni nije jasno šta želi... iako je moguće da je to sve Avaz preuveličao, tako da ne bih odmah krivio momka.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4 Re: Naivni edin
Pa cekaj... jel' vratio pare pravoj osobi ili ne ?
Ako jeste boli ga .... za sta su pare namijenjene, right ?
Uostalom...ko mu je kriv pa je vratio
Ako jeste boli ga .... za sta su pare namijenjene, right ?
Uostalom...ko mu je kriv pa je vratio
- afannedim
#5 Re: Naivni edin
frajer nije dobar ni on sam ne zna šta hoće
- Edin H.
#6 Re: Naivni edin
Ne kontam ni ja u cemu je finta, nisu njegove pare, vratio, sto bi svaki posten covjek uradio i gotova prica.
Je li to on prevaren ako je gospodja krenula u kockarnicu da srumba cifru? Vala nije, njena je lova i moze sa njom da radi sta hoce.
Jedino ako ne konta na onih 10% koji mu zakonski pripadaju, a vjerovatno ih se odrekao.
Je li to on prevaren ako je gospodja krenula u kockarnicu da srumba cifru? Vala nije, njena je lova i moze sa njom da radi sta hoce.
Jedino ako ne konta na onih 10% koji mu zakonski pripadaju, a vjerovatno ih se odrekao.
- karanana
#7 Re: Naivni edin
edine O ne H, sta hoces?
sta ti nije jasno?
sta ti nije jasno?
- dharma
#8 Re: Naivni edin
Ma nikome ovo nije jasno. Nego, kako su novinari tj. javnost uopste saznali za njega i vracanje para 
-
L@BuD
#9 Re: Naivni edin
Vjerovatno žena skontala da je zelen pa ga preveslala da mu ne mora nikakav procenat davati.Momak se sad provaljuje po novinama.Nešto on ispitiva kome je novac namjenjen niđe veze, našo si ga i vratio, žena te odradila i ćao.
-
klixober
#10 Re: Naivni edin
Valjda da ne bi ljudi pomislili da je izmislio priču. Ebi ga, prvi dan je bio heroj ulice, već idući je ispao levat i lažov. Razumijem da ga kopka, ali ne misli valjda ozbiljno da će se žena javiti. Prije svega jer lova 99% nije čista.
- bez_ideje
#11 Re: Naivni edin
i ja se pitam koji vrag hoce ,vec 3 dana za redom izigrava nekog inspektora po novinama.....

- nidokralj
#12 Re: Naivni edin
A otkud to za 10% ko nadje pare? 
-
L@BuD
#13 Re: Naivni edin
Ma možda je i čista nego ko će se pametan javljati i davati sebi publicitet.komeba wrote:Valjda da ne bi ljudi pomislili da je izmislio priču. Ebi ga, prvi dan je bio heroj ulice, već idući je ispao levat i lažov. Razumijem da ga kopka, ali ne misli valjda ozbiljno da će se žena javiti. Prije svega jer lova 99% nije čista.
- Troll_Happens
#14 Re: Naivni edin
Pa covjek sam s prijavio u novine da prijavi dobro djelo. Prvo izbacio sliku sebe i djevojke (svoje) pa se sad sam fotka.dharma wrote:Ma nikome ovo nije jasno. Nego, kako su novinari tj. javnost uopste saznali za njega i vracanje para
Nece mu ona polagati racune za sta je novac pored ovoliko krminala u gradu ubijaju za 10 km a da ne pricamo za ovolike hiljade i sad se on nasao uvrijedjenim. Gledam ljude u srbiji koji isto nadju pa neprave problem prica postenog mesara jel na kosovu ili u sandzaku ne sjecam se vise ali nije toliko ni bitno.
- dharma
#15 Re: Naivni edin
E onda jedino ovo komebino ima smisla, da ne bude da je izmislio pricu, pogotovo sto je izjavio da je za lijecenje djeteta pa sad ispade da nijeJedan001 wrote:Pa covjek sam s prijavio u novine da prijavi dobro djelo.dharma wrote:Ma nikome ovo nije jasno. Nego, kako su novinari tj. javnost uopste saznali za njega i vracanje para
-
klixober
#16 Re: Naivni edin
65 000 KM keša u torbi i da je čista. Ma da...L@BuD wrote:Ma možda je i čista nego ko će se pametan javljati i davati sebi publicitet.komeba wrote:Valjda da ne bi ljudi pomislili da je izmislio priču. Ebi ga, prvi dan je bio heroj ulice, već idući je ispao levat i lažov. Razumijem da ga kopka, ali ne misli valjda ozbiljno da će se žena javiti. Prije svega jer lova 99% nije čista.
- zli_hordas
#17 Re: Naivni edin
Ko ga je dao u novine on sam sebe ili ......
-
BASS
#18 Re: Naivni edin
Meni samo nije jasna ova "moda" sa nosanjem (i pogotovo zaboravljanjem) hrpe novaca u torbama,prije par mjeseci nadjena torba sa 20.000 u jednom kaficu,pa onda prije par dana u mcdonaldsu,pa sad ovo sa 65.000? Mislim ok,whats the catch?
I ne znam kako je ona sad njega prevarila?
- harač
#19 Re: Naivni edin
BASS wrote:Meni samo nije jasna ova "moda" sa nosanjem (i pogotovo zaboravljanjem) hrpe novaca u torbama,prije par mjeseci nadjena torba sa 20.000 u jednom kaficu,pa onda prije par dana u mcdonaldsu,pa sad ovo sa 65.000? Mislim ok,whats the catch?I ne znam kako je ona sad njega prevarila?
- zli_hordas
#20 Re: Naivni edin
Otkud njoj 65 ljami u kesu,ako je za lijecenje ne vjerujem da ga je nekom u kesu davala.
- sinuhe
#21 Re: Naivni edin
Tolike pare se mogu zaboraviti samo ako je nekoga strah necega.
- Platformas
#22 Re: Naivni edin
Cirkus, novac je ocito nelegalno stecen mada mi sad nije jasno sta Edin hoce.
Treba bit sretan sto je uspio vratit pare, da je zadrzao vjerovatno bi imo problema posto je ocito da je u pitanju novac od nekih krimosa.
Mogo ga je ko jos ovjerit, ko Zika
Treba bit sretan sto je uspio vratit pare, da je zadrzao vjerovatno bi imo problema posto je ocito da je u pitanju novac od nekih krimosa.
Mogo ga je ko jos ovjerit, ko Zika
-
L@BuD
#23 Re: Naivni edin
otkud znamo da je 65 000 KMkomeba wrote:65 000 KM keša u torbi i da je čista. Ma da...L@BuD wrote:Ma možda je i čista nego ko će se pametan javljati i davati sebi publicitet.komeba wrote:Valjda da ne bi ljudi pomislili da je izmislio priču. Ebi ga, prvi dan je bio heroj ulice, već idući je ispao levat i lažov. Razumijem da ga kopka, ali ne misli valjda ozbiljno da će se žena javiti. Prije svega jer lova 99% nije čista.
vidiš da je okupala malog i po prvom tekstu naglašeno je da je novac bio u kovertama što znači možda su plate za radnike
Last edited by L@BuD on 19/02/2012 18:33, edited 2 times in total.
- JThomas
#24 Re: Naivni edin
poslije jebanja nema kajanja. htio si biti pošten i vratiti pare, šta sad hoćeš?
nađeš tuđi keš, i sad bi trebao ispitivati njegovo porijeklo i svrhu prije nego što odlučiš hoćeš li ga vratiti ili nećeš? smiješno.
nađeš tuđi keš, i sad bi trebao ispitivati njegovo porijeklo i svrhu prije nego što odlučiš hoćeš li ga vratiti ili nećeš? smiješno.
-
amko76
#25 Re: Naivni edin
Ma neee, to je od nekog studenta džeparac, ili nekog radnika
Zna se ko može imati toliki novac u gotovini.
P.S. Hajd stisni pa ne vrati likovima koji nosaju desetine hiljada KM u gotovini sa sobom
P.S. Hajd stisni pa ne vrati likovima koji nosaju desetine hiljada KM u gotovini sa sobom