Naida Kundurović i MTV Adria ?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ja_sarajevo

#1 Naida Kundurović i MTV Adria ?

Post by ja_sarajevo »

Zna li neko sto nema vise Naide Kundurović na MTV Adria ?

Image
dario-x

Post by dario-x »

Kažu da je dala otkaz.

Interesantan clanak na index-u o tome: http://www.index.hr/clanak.aspx?id=307068
dinash

#3 Re: Naida Kundurović i MTV Adria ?

Post by dinash »

ja_sarajevo wrote:Zna li neko sto nema vise Naide Kundurović na MTV Adria ?

Image
dala je otkaz.

bila je najcjenjenija u profesionalnom smislu.
ali jebiga ... bilo je prakticnih problema ...

sto se tice linkanog teksta ... jadna mia bijase razocarana jer ju je u sloveniji
Isto tako, prilikom sklapanja ugovora na stolu ju je dočekao dokument pisan na slovenskom jeziku.
nosilac licence je slovenacka firma. na kojem jeziku bi trebao biti ugovor? na hrvacom? u sloveniji ... a da je na engleskom ili danke dojcland ne bi bio problem ... ma bjaaazi ...
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Lijepa i pametna cura. Znam da se uvijek razlikovala od onih cvaka na Hayatu, a Mtv da ne spominjem... Ja sam cula da pocinje uskoro projekat na nekoj nasoj televiziji, pametna je pa ne gubi vrijeme...
davis.ba

Post by davis.ba »

Hvala Bogu pa je mtv adria umro! Ili se makar nadam da je umro. Zaista nenormalno kako se jedna tako uspješna marka može upropastiti na balkanu. Za ovaj njemački su govorili kao da je loš ali makar ne prodaju neke prosječne dj-e kao da su svjetske zvijezde.
:lol:
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Uf, i mene su nervirali prepotentni slovenci, samo su gurali ono njihovo smece od muzike, a nas totalno zanemarivali! Ma sve je to politika, dobro je da su jednog naseg voditelja stavili na listu (naspram 5 hrvatskih!)
A cula sam da su im audicije bilo rigorozne kao da biraju voditelja CNN vijesti, morao si haman biti wunderkind... fakat moras imati dobre zivce za taj posao
Post Reply