Pisite sta god znate
Nahorevo
Moderator: anex
-
NicaZe_
#1 Nahorevo
Vozdra, treba mi pomoc oko ovog pitanja. Dakle, sa rajom planiram slaviti novu godinu u Planinskom domu u Nahorevu. Nikad nisam bio, ne znam ni gdje je, ali to cu lako. Nego me zanima da li neko zna kakvi su uslovi, isplatili se ici na docek nove godine...
Pisite sta god znate
Pisite sta god znate
- hakazvaka
#2 Re: Nahorevo
zar gore ima planinarski dom
ja jedino znam za Draganovu kolibu odma prije onog puta za Skakavac.. ako pricamo o istom Nahorevu
selo najobicnije, al je priroda predivna, bas da se nadises zraka ako nista, posebno ljeti... za docek nove godine..
neznam bas
ja jedino znam za Draganovu kolibu odma prije onog puta za Skakavac.. ako pricamo o istom Nahorevu
- nostalgicar
#3 Re: Nahorevo
ja sam jedne prilike bio u Nahorevu...u restoranu poznatom pod imenom "kod majmuna" a fakat ima majmun,nije zajbancija...Priroda prava...al bar ces se odmoriti od mobitela..signala ni za lijeka :d
- Qler
#4 Re: Nahorevo
ima signala, bio sam ja par puta ove godine kod majmuna
eto bas sam bio sad u subotu, samo bilo kasno, majmun spavao
a inace se igram sa sejtanom
malim 
- hakazvaka
#5 Re: Nahorevo
aa znam za majmuna, al on je dole vec nize.. ima okolo jos kuca.. priroda super i onaj majmun ludi
samo zao mi ga zavezan onde citav dan 
- Karabaja
#6 Re: Nahorevo
slažete se k'o braća, a?Qler wrote:ima signala, bio sam ja par puta ove godine kod majmunaeto bas sam bio sad u subotu, samo bilo kasno, majmun spavao
malim
- Qler
#7 Re: Nahorevo
ma kad ga vidim na tebe me podsjeti, pa mi bas nekako drago da ga pomilkimKarabaja wrote:slažete se k'o braća, a?Qler wrote:ima signala, bio sam ja par puta ove godine kod majmunaeto bas sam bio sad u subotu, samo bilo kasno, majmun spavao
malim
- nostalgicar
#8 Re: Nahorevo
majmun je lud za Swity sokovima i tvrdim bonbonima Visoki-c ...