Nahorevo

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Post Reply
NicaZe_

#1 Nahorevo

Post by NicaZe_ »

Vozdra, treba mi pomoc oko ovog pitanja. Dakle, sa rajom planiram slaviti novu godinu u Planinskom domu u Nahorevu. Nikad nisam bio, ne znam ni gdje je, ali to cu lako. Nego me zanima da li neko zna kakvi su uslovi, isplatili se ici na docek nove godine...
Pisite sta god znate :)
hakazvaka

#2 Re: Nahorevo

Post by hakazvaka »

zar gore ima planinarski dom :? :?

ja jedino znam za Draganovu kolibu odma prije onog puta za Skakavac.. ako pricamo o istom Nahorevu :lol: selo najobicnije, al je priroda predivna, bas da se nadises zraka ako nista, posebno ljeti... za docek nove godine.. :-? neznam bas
nostalgicar

#3 Re: Nahorevo

Post by nostalgicar »

ja sam jedne prilike bio u Nahorevu...u restoranu poznatom pod imenom "kod majmuna" a fakat ima majmun,nije zajbancija...Priroda prava...al bar ces se odmoriti od mobitela..signala ni za lijeka :d
Qler

#4 Re: Nahorevo

Post by Qler »

ima signala, bio sam ja par puta ove godine kod majmuna :) eto bas sam bio sad u subotu, samo bilo kasno, majmun spavao :) a inace se igram sa sejtanom :) malim :)
hakazvaka

#5 Re: Nahorevo

Post by hakazvaka »

aa znam za majmuna, al on je dole vec nize.. ima okolo jos kuca.. priroda super i onaj majmun ludi :-) samo zao mi ga zavezan onde citav dan :(
Karabaja

#6 Re: Nahorevo

Post by Karabaja »

Qler wrote:ima signala, bio sam ja par puta ove godine kod majmuna :) eto bas sam bio sad u subotu, samo bilo kasno, majmun spavao :) a inace se igram sa sejtanom :) malim :)
slažete se k'o braća, a? :)
Qler

#7 Re: Nahorevo

Post by Qler »

Karabaja wrote:
Qler wrote:ima signala, bio sam ja par puta ove godine kod majmuna :) eto bas sam bio sad u subotu, samo bilo kasno, majmun spavao :) a inace se igram sa sejtanom :) malim :)
slažete se k'o braća, a? :)
ma kad ga vidim na tebe me podsjeti, pa mi bas nekako drago da ga pomilkim :D
nostalgicar

#8 Re: Nahorevo

Post by nostalgicar »

majmun je lud za Swity sokovima i tvrdim bonbonima Visoki-c ...
Post Reply