Nagradno putovanje
Moderator: anex
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#1 Nagradno putovanje
Zna li iko o cemu se radi.Naime dobila sam kao neko nagradno putovanje(odnekud me izvukli a nista nisam igrala)3 dana besplatno u Porec(obilazak poreca-Rovinja i Pule),besplatno su hrana,spavanje i prevoz.Zna li iko o cemu se radi,da li je zaista i STA besplatno od toga jer mi je cudno da mi ponude 3 dana u Porecu bez ikakve igre,cisto sto su nasli moj broj......

-
fenjer1982
#2 Re: Nagradno putovanje
meni se desavalo da me nazovu i kazu slucajnim odabirom i dobijem veceru, ali uz neku prezentaciju.
tako da ces i ti vjerovatno imati neku prezentaciju, haha prodaja jastuka i tako to hahhaa
pazi da to nisu neki duhovni seminari hahahah
tako da ces i ti vjerovatno imati neku prezentaciju, haha prodaja jastuka i tako to hahhaa
pazi da to nisu neki duhovni seminari hahahah
- popi
#3 Re: Nagradno putovanje
Evo malo ovo prelistaj:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=429075
http://www.forum.hr/showthread.php?t=429075
-
norah
#4 Re: Nagradno putovanje
Ma to ti je sranje. Samo da te navuku da dodjes na neku prezentaciju nekakvih skupih duseka i jorgana k'o fol program za zdravo spavanje koji kosta 1.000 EUR (uvijek samo taj put na snizenju, jedinstvena ponuda i sl. bullshit, a inace mu je cijena kao 2.000 EUR). Onda te tu malo forsiraju da nesto kupis, pa ako niko ne uzme to sto je skupo, onda izvade neke pojaseve za ledja pa neke kreme za reumu i sl. Bila sam na par takvih prezentacija. Prica im je ista od a do z. A to putovanje je samo navlakusa jer ce ti reci da ga mozes realizovati tek za par mjeseci a do tada kud koji...
- alica.k
#5 Re: Nagradno putovanje
uzmu ti pare "za rezervaciju" i nikad ih vise ne cujes. prijateljica je tako dobila za tenerife il nest slicno i nikad ih vise ni cula niti vidjela.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6 Re: Nagradno putovanje
upravo ovakonorah wrote:Ma to ti je sranje. Samo da te navuku da dodjes na neku prezentaciju nekakvih skupih duseka i jorgana k'o fol program za zdravo spavanje koji kosta 1.000 EUR (uvijek samo taj put na snizenju, jedinstvena ponuda i sl. bullshit, a inace mu je cijena kao 2.000 EUR). Onda te tu malo forsiraju da nesto kupis, pa ako niko ne uzme to sto je skupo, onda izvade neke pojaseve za ledja pa neke kreme za reumu i sl. Bila sam na par takvih prezentacija. Prica im je ista od a do z. A to putovanje je samo navlakusa jer ce ti reci da ga mozes realizovati tek za par mjeseci a do tada kud koji...
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#7 Re: Nagradno putovanje
Jeste kao neka vecera,pardon rucak je,program pocinje u 10 ujutro i jedu neki kao proizvodi za zdravo spavanje.Samo me zanima kakvo to putovanje.Kao sto rece mozuda je to ono ZA NEKOLIKO MJESECI a onda se vise ne jave.Na tom rucku je predstavljanje tog putovanja pa cemo vidjeti sta ce reci.....
-
jasminasab
#8 Re: Nagradno putovanje
Moji su starci jednom dobili isto za Dubrovnik, od neke firme iz Livna. Satro nasli u imeniku. To bih ja zakonom zabranila. Naravno, nisu ni na rucak isli.
- maybelline
#9 Re: Nagradno putovanje
Mom bratu se to isto desilo juce,zvali na kucni, on se javio i tako vele osvojio nagradu, put negdje u Istru.Navodno ce mu poslati nekakve podatke na kucnu adresu, pa s tim da ode do te njihove agencije. Malo suhveli sve zvuci, znam, ali eto, vidjecemo. Opreza, svakako, nikad na odmet.
- hepek071
#10 Re: Nagradno putovanje
ma nije duhovni nego te zovnu na večeru i moraš slušati jedno tri sata prezentaciju nekih proizvoda. Ja jednom bio i tušili su neke švabske dušeke i deke po paprenim cijenama i što mi bi iznenađenje, bi levata pa kupuju...minder za 700 KM...i tada skontah da ovdje narod samo folira da nema para.
A ovi sa putovanjima su ista šema. mislim čak i ista firma...uglavnom jedna osoba je besplatna i mislim da računaju da svak povede nekoga, ko plati naravno punu cijenu
A ovi sa putovanjima su ista šema. mislim čak i ista firma...uglavnom jedna osoba je besplatna i mislim da računaju da svak povede nekoga, ko plati naravno punu cijenu