Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aristokrata wrote:joooooj .... ma ja konto tvoja fotka ba....
Ma nije njena fotka, nego je "akril ili ulje na platnu" budalestina, ne bi to drzao ni u stali, a kamoli u kuci.
ma neznam care , nisam video ad ok ne vidim ne mogu nista rec...
a i nisam kompetentan... ali ipak umjetnost je umjetnost...
ako se nesto radi sa zeljom i entuzijazmom ,onda od toga nesto moze i bit...
a bas bih voleo da vidim tu sliku...
Cudan si ti "pegaz" Aristokrato. Ti njemu care, a on tebi na Ljubav i sex (tema - Incest izmedju kcerke i oca)
ovako:
Dr. Hazim Cevkic wrote:ha-ha...
pa jebo ti svoju balijsku mater, dao sebi nadimak "aristokrata"? ha-ha... pa kakav si ti 'aristokrata' baljo jedan, da ti dido nije bio kaki "beg", jebo te on? Ili ti se mozda gadi guza tvoje vlastite kcerke jer prdi? bilo kako bilo, znamo mi sta vi balije radite u slobodno vrijeme - ustekavate prdave guzice svojih kcerki i dobijate orgazme na njihovim prdo-smrdljivim cmarovima? Zar nije tako Huseine, hajd priznaj?
Igrate li vas dvojica za istu ekipu ?
Nego, ako bas zelis biti konj na Sa-X forumu, prestani se igrati "pegaza" na Lopare Online Forumu.
DVOKITA wrote:"ma jok ba" kaze BALIJA, BALIHENDRETINA pod nadimku "mr.deeds".
"ma jok ba" - pravi baaaaalijski izraz, koji koristi islamska BALIHENDRETINA "mr. deeds"
"ma jok balihendretino", nije bilo to upuceno tebi, nego tvojoj mami koja te tjerala da joj lizes njenu CISTU OPRANU BALIJSKU PIZDU i da joj rezes dlake po cmaru!
a ti BA neces jos dugo. kad se probudi dr.moderator salje te u ludaru
Dr. Hazim Cevkic wrote:Ma nije njena fotka, nego je "akril ili ulje na platnu" budalestina, ne bi to drzao ni u stali, a kamoli u kuci.
ma neznam care , nisam video ad ok ne vidim ne mogu nista rec...
a i nisam kompetentan... ali ipak umjetnost je umjetnost...
ako se nesto radi sa zeljom i entuzijazmom ,onda od toga nesto moze i bit...
a bas bih voleo da vidim tu sliku...
Cudan si ti "pegaz" Aristokrato. Ti njemu care, a on tebi na Ljubav i sex (tema - Incest izmedju kcerke i oca)
ovako:
Dr. Hazim Cevkic wrote:ha-ha...
pa jebo ti svoju balijsku mater, dao sebi nadimak "aristokrata"? ha-ha... pa kakav si ti 'aristokrata' baljo jedan, da ti dido nije bio kaki "beg", jebo te on? Ili ti se mozda gadi guza tvoje vlastite kcerke jer prdi? bilo kako bilo, znamo mi sta vi balije radite u slobodno vrijeme - ustekavate prdave guzice svojih kcerki i dobijate orgazme na njihovim prdo-smrdljivim cmarovima? Zar nije tako Huseine, hajd priznaj?
Igrate li vas dvojica za istu ekipu ?
gospodine"prema tebi imam povjerenja i postujem te, i cudimse da ovako nesto pitas?
ne znam zbog cega...
nemam sa ovim gore nista zjaednicko kunemse isusom hristom mojim
i tvojimAllahom da govorim istinu!
a pegaza volim ...
a volim i ljude,anajvise dobre obicne... ali ljude...