Nagradna igra???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Rambo-Amadeus

#1 Nagradna igra???

Post by Rambo-Amadeus »

Kako sam se nedavno vratio sa (ne)zasluzenog odmora u Banovicima (da ne idem sad u detalje), ili ako vam je milije od određenih članova administracije sam počašćen sa kilom banana, nalazim za shodno da postavim jedno pitanje, naravno za iole upućene:

Nime, nedavno mi je na adresu došla koverta od "Mladinske knjige" Sarajevo, sa hrpom nekakvih papira, u kojoj se moju mamu poziva da prihvati učešće u nagradnoj igri s tim što mže a i ne mora kupiti neku knjigu od oko 33KM. Da ne idem u detalje, na internetu ima njihova stranica, pa cak i najava te nagradne igre, kao i rezultati neke prethodne iz 2005 na ovom linku: http://www.mksarajevo.com/emag.aspx?doc ... ctedmonth=, ali me interesuje da li je neko licno ikad sudjelovao ili zna nekog da jeste, pa da mi potvrdi da sve ovo nije ubleha, suplja i navlakusa za lakovjerne.

Napominjem i to da se spisak nagrada na stranici za konkretnu nagradnu igru nesto razlikuje u odnosu na ono sto pise na papirima iz koverte.

p.s. Ako administracija, zbog uvodne recenice nađe za svsishodno da me reotpremi u izolaciju, molim da se tema ostavi kako bih procitao eventualne odgovore.

Hvala i živi bili, vaš odani

Rambo-Amadeus!

p.p.s. Obzirom da je tema u kategoriji "razno", kad sam vec tu da priupitam, ako neko zna nesto sto ja ne znam, zasto se ne mogu konektovat na facebook???
karanana

#3 Re: Nagradna igra???

Post by karanana »

ne radi ni kod mene facebook.

ako vec unaprijed planiras listati ovu temu i forum ako budes banovan, zasto to nisi i ranije radio jer tema o mladinskoj knjizi vec postoji.
Cholina_Lokica

#4 Re: Nagradna igra???

Post by Cholina_Lokica »

karanana wrote:ne radi ni kod mene facebook.

ako vec unaprijed planiras listati ovu temu i forum ako budes banovan, zasto to nisi i ranije radio jer tema o mladinskoj knjizi vec postoji.
kod mene proradio fejsbuk
Rambo-Amadeus

#5 Re: Nagradna igra???

Post by Rambo-Amadeus »

nisam znao da ima vec o ovome, kako rekoh tek sam se vratio sa odmora, a dok sam na odmoru bojkotujem citanje foruma :D hvala
karanana

#6 Re: Nagradna igra???

Post by karanana »

i kod mene proradio fejsbuk
Rambo-Amadeus

#7 Re: Nagradna igra???

Post by Rambo-Amadeus »

jbg, razocarah se, vec sam vidio i forda pred kucom i 50 milja u džepu...al ne da se ćoravom progledat... :sad:

a ni na fejsbuku nema Bog zna sta, vjerovatno bih raji bio interesantniji sa prethodno pomenutim sredstvima u posjedu...
Cholina_Lokica

#8 Re: Nagradna igra???

Post by Cholina_Lokica »

kod mene je prije proradio :P
Rambo-Amadeus

#9 Re: Nagradna igra???

Post by Rambo-Amadeus »

Dile wrote:kod mene je prije proradio :P
eto, ćara ti :P
Cholina_Lokica

#10 Re: Nagradna igra???

Post by Cholina_Lokica »