NagrađenE web stranice

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Lida_A

#1 NagrađenE web stranice

Post by Lida_A »

Šta mislite o nagrađenim web stranicama, u ovogodišnjem izboru za najbolju stranicu webaward.me. Koja se Vama najviše dopada?

Grand Prix : www.jazzfest.ba
Mediji: www.teve.ba
Javna uprava: www.javnenabavke.ba
Korporativne stranice: www.lutrijabih.ba
Finansije: www.raiffeisenbank.ba
Kultura: www.jazzfest.ba
Sport: www.rekreacija.ba
Edukacija: www.roditeljstvo.ba
Turizam: www.bhtourism.ba
Brand web: www.mtel.ba
hakazvaka

#2 Re: NagrađenE web stranice

Post by hakazvaka »

Smatram da je pobjedu u Sport trebao odnijeti fkzeljeznicar.ba, ali ok... Sadrzaj je dosta ljepse poslagan, dizajn daleko smisleniji i stranica me jednostavno vodi kroz sebe.
motachjointa

#3 Re: NagrađenE web stranice

Post by motachjointa »

hakazvaka wrote:Smatram da je pobjedu u Sport trebao odnijeti fkzeljeznicar.ba, ali ok... Sadrzaj je dosta ljepse poslagan, dizajn daleko smisleniji i stranica me jednostavno vodi kroz sebe.
fkzeljo??? sadržaj mozda jeste redovno azuriran i aktuelan ali je stranica dizajnom bezveze blago receno, ali da ne pocinjemo raspravu kojoj nije mjesto ovdje, po meni niti jedna od nagrađenih nije nesto bog zna sta, ni dizajnom ni sadrzajem, ali i kao takve na nasem web nebu mozda i jesu među boljim :roll:
jufka developer

#4 Re: NagrađenE web stranice

Post by jufka developer »

motachjointa wrote:
hakazvaka wrote:Smatram da je pobjedu u Sport trebao odnijeti fkzeljeznicar.ba, ali ok... Sadrzaj je dosta ljepse poslagan, dizajn daleko smisleniji i stranica me jednostavno vodi kroz sebe.
fkzeljo??? sadržaj mozda jeste redovno azuriran i aktuelan ali je stranica dizajnom bezveze blago receno, ali da ne pocinjemo raspravu kojoj nije mjesto ovdje, po meni niti jedna od nagrađenih nije nesto bog zna sta, ni dizajnom ni sadrzajem, ali i kao takve na nasem web nebu mozda i jesu među boljim :roll:

strucnjak, nije fkzeljo nego http://www.fkzeljeznicar.com/

iskreno, ovaj izbor uopste nije mjerilo stanja na domacem webu i legalnost istog je upitna..npr, sponzor je bio m-tel koji je dobio nagradu za brand web, pa onda clanovi zirija su takodje i vlasnici nagradjenih stranica itd... istina, vecina nagradjenih stranica je nagradu dobila sasvim zasluzeno i svaka im cast na tome

tehnicka izvedba je bila skroz losa i puna promasaja (problemi sa zvukom, prezenteri se nisu pojavili, nema wifi-ja u kamernom, pa neka anonimna pjevacica koja veze nema s pjevanjem itd)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5 Re: NagrađenE web stranice

Post by -LIBERO- »

Po meni vecina pobjednickih stranica nije najbolja na web nebu nase zemlje u tim oblastima u kojim su uzeli nagrade.
Kao sto rece neko prije,jako mi sve ovo vuce na raspodjelu nagrada po "zaslugama"..standardna nasa prica
mlinka

#6 Re: NagrađenE web stranice

Post by mlinka »

Po meni, sve stranice su kvalitetne. Za rekreacija.ba nisam ni znao. Bas mi se dopada. Jazzfest je fakat najbolji.
U svakom slucaju, pohvaljujem ovakva takmičenja. To je znak da se ipak nešto radi ... :-D
motachjointa

#7 Re: NagrađenE web stranice

Post by motachjointa »

jufka developer wrote:
motachjointa wrote:

iskreno, ovaj izbor uopste nije mjerilo stanja na domacem webu i legalnost istog je upitna..npr, sponzor je bio m-tel koji je dobio nagradu za brand web, pa onda clanovi zirija su takodje i vlasnici nagradjenih stranica itd... istina, vecina nagradjenih stranica je nagradu dobila sasvim zasluzeno i svaka im cast na tome

tehnicka izvedba je bila skroz losa i puna promasaja (problemi sa zvukom, prezenteri se nisu pojavili, nema wifi-ja u kamernom, pa neka anonimna pjevacica koja veze nema s pjevanjem itd)
strucnjak, jel to sad vise ni zeljeznicar nije zeljo? :D
halalite na zabusavanju
chuchumbamayumbe

#8 Re: NagrađenE web stranice

Post by chuchumbamayumbe »

Obzirom da je organizator agencija Apriori, sve mi je jasno.
:-)
hakazvaka

#9 Re: NagrađenE web stranice

Post by hakazvaka »

motachjointa wrote:
jufka developer wrote:
motachjointa wrote: fkzeljo??? sadržaj mozda jeste redovno azuriran i aktuelan ali je stranica dizajnom bezveze blago receno, ali da ne pocinjemo raspravu kojoj nije mjesto ovdje, po meni niti jedna od nagrađenih nije nesto bog zna sta, ni dizajnom ni sadrzajem, ali i kao takve na nasem web nebu mozda i jesu među boljim :roll:

strucnjak, jel to sad vise ni zeljeznicar nije zeljo? :D
halalite na zabusavanju
Pa nije isto, bar ne na webu...
Jel tebi isto ovo: http://www.fkzeljo.webs.com/ i ovo: http://www.fkzeljeznicar.com/ ?

A ako kazes za ovaj drugi link da je dizajnom bezveze, onda stvarno... :D
Doduse, o ukusu se ne raspravlja - il' ga imas, il' ga nemas :mrgreen:
motachjointa

#10 Re: NagrađenE web stranice

Post by motachjointa »

znate vi dobro na sta je mislim. meni je bezveze, nista zanimljivo osim klasicnih modula koji se nalaze na 99% posto stranica, stranica nije pretjerano lijepa za oko :D mozda sam subjektivan ali je fcsarajevo.ba svjestlosnim godinama iznad :wink:
dragonz

#11 Re: NagrađenE web stranice

Post by dragonz »

http://www.malakuhinja.ba/bih/bih.html

evo lijepo urađene web stranice
Richard Wagner

#12 Re: NagrađenE web stranice

Post by Richard Wagner »

motachjointa wrote:znate vi dobro na sta je mislim. meni je bezveze, nista zanimljivo osim klasicnih modula koji se nalaze na 99% posto stranica, stranica nije pretjerano lijepa za oko :D mozda sam subjektivan ali je fcsarajevo.ba svjestlosnim godinama iznad :wink:
dobre su i fcsarajevo.ba i fkzeleznicar.com, mi svoju još samo trebamo osvježiti i malo skockati i eto je najbolja je
mlinka

#13 Re: NagrađenE web stranice

Post by mlinka »

Da li će biti ove godine isto takmičenje?
Post Reply