Ovo ostalo - bezze... ako se po jutru dan poznaje , ni traga onim originalnim nadrealistima..
Ko je onaj celavac, on je bas antipatičan i nimalo duhovit.. baš mu fali nešto jbg
Jel ovo će ici svake sedmice ili ?
djeS to gledo-na kojem kanalumeteorit135531 wrote:Je li ko gledao sad ovu prvu ep? Meni nije nešto... samo mi ona scena sa onim iz opstine je bas super ..![]()
Ovo ostalo - bezze... ako se po jutru dan poznaje , ni traga onim originalnim nadrealistima..
Ko je onaj celavac, on je bas antipatičan i nimalo duhovit.. baš mu fali nešto jbg
Naravno, ići će svake sedmice a poslije toga reprizemeteorit135531 wrote:Je li ko gledao sad ovu prvu ep? Meni nije nešto... samo mi ona scena sa onim iz opstine je bas super ..![]()
Radi jeftinog podilaženja ukusu mase, prekršili su važno pravilo: nema žena u ekipi nadrealista!sheilak wrote:odron. pogotovo sa ionako iritantnom aidom bukvom.
julisiz es grant wrote:Radi jeftinog podilaženja ukusu mase, prekršili su važno pravilo: nema žena u ekipi nadrealista!sheilak wrote:odron. pogotovo sa ionako iritantnom aidom bukvom.
Ako treba ženskih uloga (ne računa se statiranje i uloge od par rečenica), onda to odrađuju muškarci...vidjeli smo kako je to sa Minkom ispalo legendarno u svoje vrijeme.
Ma imas na YT...ova prva epizoda je jos gora od prvog serijala, bar meni. Jah, i ovdje je uvodna spica OKDope_Man wrote:Gdje to pogledaste, moze li se gdje vidjeti. Mada komentari iznad odgovaraju otprilike prethodnom seijali Nadreality show-a, a taj sam pogledao 1-2 epizode i odlucio da ne gubim vrijeme. Edin rep na uvodnoj spici mi je tad bio zanimljiviji nego sve fore zajedno. Al eto ne bi da osudim i ovaj novi a da ne pogledam.
Ma ima jos dobrih, ne preCeruj. Sad mi naumpade briljantna ''Kupovina diploma'' (dr Duduk Treha),''Ugradjevinska skola'' s Darkom, a ima vala jos puno toga s Milanom i Zenitom prije svega._BataZiv_0809 wrote:Od novih nadrealista dobar mi je fol sa autoskolom i ukazanjem milje maraka. Ostalo vala nekako pretenciozno, na silu...