Nadrealisti na DVD

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Ozasta_Lasta

#1 Nadrealisti na DVD

Post by Ozasta_Lasta »

Ima li tako nesto?? Ako nema onda bi moglo da se napravi. Sve epizode od TLN na DVD i naravno isjecke koje nikada nismo vidjeli. Scene koje nisu dogurale na televizor. Interviju sa glumcima i sa bilo kime koje imao ista da uradi sa snimanjem TLN. Bilo bi zabavno napraviti danasnje intervijue sa pojedincima, nakon svih dogadjanja sta ko ima reci. Sta misli te o takvoj nekoj ideji?
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Osim shto vidjeh neshto slichno na par shtandova na Siranu, ne znam da je zvanichno izashla DVD kolekcija sa svim nadrealistima.
helo

Post by helo »

Nije ti to loše samo što nadrealista na DVD ima svugdje :-)
Zadig

Post by Zadig »

Ako ima nisu zvanicni i nisu digitalno remasterovani...

znaci shit kvalitet sa VHS-a
helo

Post by helo »

Kako god ima ih na DVD i istom jacinom provaljuju (umires od smjeha) a sada da im trebaju specijalni efekti nebi reko, a da budu na jasnijem snimku to je ok. :roll:
Ozasta_Lasta

Post by Ozasta_Lasta »

Ma ja bi volio da vidim behind scenes. I kao sto sam rekao da se naprave interviju danas sa glumcima. Neki kazu da su vidjeli rat prije rata, mozda sada imaju nesto reci poslije rata :). Iako su par njih rekli svasta toga u toku i poslije rata. Sve u svemu, mislim da je to malo zesci vrhunac bosanske/sarajvske ili bivse jug televizije, zasluzuje se napravi ti neki dobar DVD.

pod pitanje, je li postoji TV SA ili je to sada BHT ili FED TV, sta god da vec imate tamo, nisam bio u BiH od jula 95-te pa pojma nemam sta se desava sto se tice televizije.
Oposum 16

Post by Oposum 16 »

jesi ponjeo štokove za uspomenu sa grbavice?

Image
Ozasta_Lasta

Post by Ozasta_Lasta »

jesi ponjeo štokove za uspomenu sa grbavice?
kakve veze grbavica ima sa TLN?
Post Reply