Nadrealisti na DVD
Moderator: _BataZiv_0809
-
Ozasta_Lasta
#1 Nadrealisti na DVD
Ima li tako nesto?? Ako nema onda bi moglo da se napravi. Sve epizode od TLN na DVD i naravno isjecke koje nikada nismo vidjeli. Scene koje nisu dogurale na televizor. Interviju sa glumcima i sa bilo kime koje imao ista da uradi sa snimanjem TLN. Bilo bi zabavno napraviti danasnje intervijue sa pojedincima, nakon svih dogadjanja sta ko ima reci. Sta misli te o takvoj nekoj ideji?
-
Ozasta_Lasta
Ma ja bi volio da vidim behind scenes. I kao sto sam rekao da se naprave interviju danas sa glumcima. Neki kazu da su vidjeli rat prije rata, mozda sada imaju nesto reci poslije rata
. Iako su par njih rekli svasta toga u toku i poslije rata. Sve u svemu, mislim da je to malo zesci vrhunac bosanske/sarajvske ili bivse jug televizije, zasluzuje se napravi ti neki dobar DVD.
pod pitanje, je li postoji TV SA ili je to sada BHT ili FED TV, sta god da vec imate tamo, nisam bio u BiH od jula 95-te pa pojma nemam sta se desava sto se tice televizije.
pod pitanje, je li postoji TV SA ili je to sada BHT ili FED TV, sta god da vec imate tamo, nisam bio u BiH od jula 95-te pa pojma nemam sta se desava sto se tice televizije.
-
Ozasta_Lasta
kakve veze grbavica ima sa TLN?jesi ponjeo štokove za uspomenu sa grbavice?