Nadjoh novac i uzeh!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
respo

#151 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by respo »

Not My Idea wrote:
miki.ba wrote:
Not My Idea wrote:Jednom nasla cenera, za sat ih potrosila na 4 tochene pive. :oops:
Sama za sat :shock: :D
Nije ba tako kako je zvucalo. :D Sat vremena nakon pronalaska otisla s drustvom u kafic i narucili po tocenu. Jel sad bolje? :mrgreen:
nije bolje nisi zvala forumase :D
vjesticanametli

#152 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by vjesticanametli »

NMI zovi nas :D :lol:
Thq

#153 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Thq »

Matijevic_Vlado wrote:
Thq wrote:brate idi u prodavnicu pitaj radnike jel iko dolazio trazio pare izgubio ..ako kazu da nije ..trosi pare ..ako kazu da jest ..vidi jel ostavio broj ili znaju ko je ..i njemu vrati pare ..ne radnicima ..i ne govori koliki je iznos
ama covjek davno potrosio dzaba ga nagovaras :D ! samo nije ok sto nije letke dijelio i metode upotrijebio koje bi upotrijebili ostali forumasi da su nasli 150 maca :D
vidio sam poslje da je potrosio :D ..hajd neka ..samo trebo je na radio prvo objavit i na tv ..i sacekat par godina da vidi ocel se neko javit :D
LoveHurts

#154 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by LoveHurts »

Jednom ja ispred BBI, kokuz, al mrtvi kokuz ni cigare nisam imao..Razgledam okolo i ugledam 10 km na par metara od mene. Krenem ja prema njij,saginjem se kad jos jedan lik u isto vrijeme krenu da je uzme..Gledamo se ono u oci, reko jel tvoja? Kaze nije, jel tvoja, ma reko nije ni moja..Kaze lik ajmo mi ovo usitniti, i tako smo hajrovaali po petaka xD
Jokericious

#155 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Jokericious »

Not My Idea wrote:Jednom nasla cenera, za sat ih potrosila na 4 tochene pive. :oops:
Mene bi bilo stid. Jos ako si zensko. :run:
Not My Idea

#156 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Not My Idea »

Pa jest me stid. I dan danas, a od toga ima barem godina.
vjesticanametli wrote:NMI zovi nas :D :lol:
Drugi put. :mrgreen:
Logovan

#157 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Logovan »

Not My Idea wrote:Pa jest me stid. I dan danas, a od toga ima barem godina.
Što više forumaša zovneš to bolje. :mrgreen:
Sunrise00

#158 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Sunrise00 »

Matijevic_Vlado wrote:
Sunrise00 wrote:postavljacu teme svaka cast :D a ovi forumski moralisti bi mogli malo smanjiti ribu :D cuj lijepiti letke po naselju :lol:
zar nikad nisi u svom naselju vidjela takve letke? pih gdje ti zivis :D
kod mene izgleda sve sami olos :lol:
Ambrozija

#159 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Ambrozija »

Ja svaki dan procitam sta ima novo na ovoj temi i svaki dan otkrijem nove ljude koji su nasli bar 10KM...Dajte ljudi, pa kako?
Uglavnom od kako sam vidjela ovu temu sada samo gledam u pod dok hodam...ali i dalje nista :(
Kao sto rekoh na proslim stranicama, 2KM je moj maksimum, a i to se desilo samo jedno... :-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#160 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by plain vanilla »

sjetih se

stojim s kolegicom u prodavnicom, i vidimo covjek se sage i uze novcanik..novcanik muski, otvoren..i covjek kako podize novcanik, ugleda nas i dodje tako s novcanikom
bio je rat tada, bilo one policije okolo..i mi zovnemo jednog policajca, ciko preda novcanik, bili dokumenti i 10 DM

jao koliko su tog ciku peglali, jer je novcanik ukraden i u njemu je bilo puno vise para
smorila ga policija, a i nas
vjesticanametli

#161 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by vjesticanametli »

Not My Idea wrote:Pa jest me stid. I dan danas, a od toga ima barem godina.
cekamo a vidim javljaju se :D :-D :-D :-D :-D
biscanka2

#162 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by biscanka2 »

Skyfox wrote:ovih dana ce svi gledati detaljnije po podovima i asfaltu :D
Od moje prijateljice prija nasla zlatni lancic,od tada kad cestom ide nit koga vidi, nit pozdravlja,
glava joj stalno pognuta. :lol:
Raja je vec ocarapitom proglasila. :D
subasic

#163 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by subasic »

U sta si potrosio novac ? :-)
cannibal88

#164 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by cannibal88 »

Ja sam samo jednom nasla 10KM :(

A jednom sam na Ciglanama izgubila 50 eura, ni dan danas ne mogu da prezalim. Stvarno su mi trebale pare, i roditelji me taj dan obraduju, kazu meni i sestri poslala tetka iz Makedonije po 50 eura... I izvadim ih na Ciglanama iz dzepa da vidim jesu li jos uvijek tu, da ih nisam izgubila i umjesto u dzep, ja ih gurnem pored dzepa :x :x :x ( koja budala :D ). Skontala sam kad sam posla nesto da platim na Bjelavama. Vratila sam se istim putem i na istom mjestu kruzila, ali uzalud... Nikad nisam rekla roditeljima, a molila sam Boga samo da je to nasao neko kome je za lijeka ili hljeba trebalo, a ne neka budala da to "popije" :-)
Skyfox

#165 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Skyfox »

biscanka2 wrote:
Skyfox wrote:ovih dana ce svi gledati detaljnije po podovima i asfaltu :D
Od moje prijateljice prija nasla zlatni lancic,od tada kad cestom ide nit koga vidi, nit pozdravlja,
glava joj stalno pognuta. :lol:
Raja je vec ocarapitom proglasila. :D
ah svi imamo svoje hobije :D
kobajagrande

#166 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by kobajagrande »

Ambrozija wrote:Ja svaki dan procitam sta ima novo na ovoj temi i svaki dan otkrijem nove ljude koji su nasli bar 10KM...Dajte ljudi, pa kako?
oni taj novac samo sanjaju, nemoj se živcirati :D
kale_rmcf

#167 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by kale_rmcf »

il ga nasao il ga dobio na kladionici, haram je to novac :D zadrzi ga ali udjeli dio sirotinji, naravno ne ovim na ulici sto prose nego sigurno imas rodjaka/prijatelja koji tesko sastavlja kraj s krajem, pocasti ga obrokom ili nesto tako
Logovan

#168 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Logovan »

Ambrozija wrote:Ja svaki dan procitam sta ima novo na ovoj temi i svaki dan otkrijem nove ljude koji su nasli bar 10KM...Dajte ljudi, pa kako?
Uglavnom od kako sam vidjela ovu temu sada samo gledam u pod dok hodam...ali i dalje nista :(
Kao sto rekoh na proslim stranicama, 2KM je moj maksimum, a i to se desilo samo jedno... :-)
Ako ne nalaziš ništa onda to znači da se ne krećeš onim dijelovima grada gdje inače ima izgubljenih para. :mrgreen:
kale_rmcf

#169 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by kale_rmcf »

zlo87 wrote:
Ako ne nalaziš ništa onda to znači da se ne krećeš onim dijelovima grada gdje inače ima izgubljenih para. :mrgreen:
narod je toliko siromasan da nema sta ni izgubiti :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#170 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Truba »

:mrgreen: da bi našao nešto moraš biti blizu onoga ko izgubi nešto

čista fizika :lol: :lol: :lol:
dusa_raskopuša

#171 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by dusa_raskopuša »

LoveHurts wrote:Jednom ja ispred BBI, kokuz, al mrtvi kokuz ni cigare nisam imao..Razgledam okolo i ugledam 10 km na par metara od mene. Krenem ja prema njij,saginjem se kad jos jedan lik u isto vrijeme krenu da je uzme..Gledamo se ono u oci, reko jel tvoja? Kaze nije, jel tvoja, ma reko nije ni moja..Kaze lik ajmo mi ovo usitniti, i tako smo hajrovaali po petaka xD

OPLAKAH. :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#172 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by Truba »

našao sam 20 maraka maloprije ali vidjeh kome je ispalo pa vratih :D
alanskoda

#173 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by alanskoda »

Setam amsterdamom, i vidim nekom gvozdena ispala. Sagnem se kad ono 5 dinara jugoslovenskih. 1980 godina. Ja mislim da je ona bila srebrene boje ali sad je skroz smedja od korozije. Ko zna kad je kome ispala i evo nakon tolikih godina u sred holandije je ja nadjem.
coek

#174 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by coek »

...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:09, edited 1 time in total.
miki.ba

#175 Re: Nadjoh novac i uzeh!

Post by miki.ba »

coek wrote:interesantan je profil ljudi koji bi uzeli nepoznati novac. Sudeci po postovima, vecina nema marke u dzepu, novac bi potrosili na pive, a pretpostavljam da im ni kladionice nisu strane. Žalosno.

A sta bih ja uradio? Dao bih ga u humanitarne svrhe, ako mu ne mogu naci vlasnika. Od tudjeg novca hajra nema, a i ne treba mi, jer mogu, i to posteno, zaraditi koliko mi treba
Ti kulturno :dance: 90% foruma. :D
Post Reply