Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809

cLo
Posts: 4235
Joined: 23/08/2011 09:19

#76 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by cLo » 06/03/2012 12:34

OVAN
Žena: Ova dama jednosmerno i veoma direktno pristupa seksu i erotici. Smatra da su zadovoljstvo i uživanje neophodni za dobar ljubavni odnos, jer ako seks nije dobar, čemu sve ostalo. Ona je vatrena, svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Često je sama inicijator seksualnih odnosa. Podjednako ceni nežno maženje i veoma žestoke seksualne odnose. Omiljena poza joj je kada je ona odozgo.

Muškarac: On je sklon da svoju seksualnu energiju previše naglo koristi, neće dugo razmišljati kakav utisak to ostavlja na vas. Ipak ga astrolozi smatraju jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima. Osim što odlično poznaje anatomiju, lako uočava erogene zone svog partnera. Spreman je na sve, njemu nije strano ništa što dvoje ljudi žele da urade. Uvek je otvoren da u presudnim trenucima bude odlučan. Sve poze su mu omiljene.

BIK
Žena: Na vas će ostaviti utisak mile i dopadljive osobe, mirne, možda pomalo trome, ali veoma krotke. Ni na pamet vam neće pasti kada sa njom budete postali intimni šta vas tu sve očekuje. Njeni seksualni nagoni su veoma jaki, ali oni podrazumevaju i romantiku, kao u starim holivudskim filmovima. Dugi pogledi u oči propraćeni adekvatnim rečima opustiće je dovoljno da vam dozvoli da je upoznate u potpunosti. Kao ljubavnica je veoma strastvena i spremna da prihvati i da inicijativu. Voli česte promene poza tokom odnosa.

Muškarac: Oni ostavljaju utisak smirenih osoba sigurnih u sebe, ali to je samo poza. U stvari su veoma stidljivi, ali, na njihovu sreću, okolina to često tumači kao smirenost. Njihovu stidljivost u horoskopu označava Mesec, koji je takođe pokazatelj njihove potencije. Ako je dobro aspektovan, vi ćete biti prava srećnica sa takvom osobom pored sebe. U suprotnom, uz vaše ohrabrenje sve će biti savršeno. Najviše mi odgovara poza u kojoj je on odozdo.

BLIZANCI
Žena: Ovo su žene koje nisu toliko zainteresovane za ovozemaljsku strast koliko ih privlače razgovori o raznim svetovima koji možda postoje oko nas. Veoma su inteligentne i produhovljene. Teško se zaljubljuju, stav prema seksu se kod njih menja tek u zrelijim godinama života, ali kako one u sebi sadrže dva principa, muški i ženski, budite spremni na brze promene raspoloženja i stavova. Veoma su nežne ljubavnice, erogena zona su im najčešće ruke i ramena. Nekada ih uzbuđuje nakit na muškarcu.
Muškarac: Mada fizički deluju pitomo i intelektualno, ako su rešili da vas odvuku u intimu svoga stana, to će sigurno i uraditi. Oni odbijanje ne priznaju. Ako je reč o duplom blizancu, to će vam biti najbolje seksualno iskustvo u životu. Veoma su maštoviti, osetljivi i jako im je stalo da do detalja saznaju šta volite. Vas će obavestiti šta njima prija. Ne treba ih propustiti.

RAK
Žena: Najosetljiviji horoskopski znak, njena senzibilnost se veoma jasno manifestuje, kako u ljubavi tako i u seksu. Nešto kasnije postaju zreli u odnosu na svoju generaciju, ali kada jednom osete čari seksa, ne dozvoljavaju sebi velike pauze. Da bi zaista uživali u potpunoj slobodi erotskih doživljaja, potreban im je stalni partner koji ume da im pruži potpuno zadovoljenje. A onda njihov nagon postaje jedan od najjačih. Obožavaju poljupce po celom telu. Celo njeno telo je erogena zona, a stopala su na prvom mestu.

Muškarac: Pripadnici ovog znaka su uvek spremni na seks, retki su trenuci kada o njemu ne razmišljaju. Takođe su veoma zaljubljive prirode i za svaku osobu sa kojom uspostave fizički odnos smatraju da je vole. Veliki su romantičari i često sanjare. Takođe su veliki poznavaoci ženskog tela i pravi umetnici u ljubavi. Erogene zone su im uši.

LAV
Žena: Njoj mora sve da bude po volji, ako želite da je zadovoljite, pre svega morate imati čime. Pri tom mislimo i na materijalne kvalitete, a ne samo one rođenjem vam date. Voli upadljive, posebne, nesvakidašnje tipove muškaraca. Na svog muškarca delimično gleda kao na svoga roba, očekuje od njega da joj ispunjava svaku želju. Voli, i to je često uzbuđuje, maženje po kosi, mada postoje izuzeci, naročito ako svakodnevno ide kod frizera.
Muškarac: Njega ćete teško nagovoriti na seks van udobnosti spavaće sobe, ako se to i dogodi, znači da nad njegovom seksualnošću imate veliku moć. Magnetski je privlačan i nije neskromno reći da skoro nema žene koja je uspela da mu odoli. Erogene zone su mu veoma rasprostranjene, ali voli neobične poze u kojima može da vas posmatra. Jako mu je stalo da i vi uživate u istoj meri kao i on.


DEVICA
Žena: Glumi čednu osobu ne bi li se uklopila u svoj horoskopski znak, koji je jedan od najpromiskuitetnijih znakova. Ona voli seks u kadi, šumarku, udobnom krevetu, svakom skrivenom mestu. Potrebno je jedino da vi budete taj srećnik koji je inspiriše. Ima veoma visoke standarde kada je reč o partnerima. Ako vas odbije zato što je suviše umorna za seks, verujete da se vezi bliži kraj.

Muškarac: Pripadnici ovog znaka često spadaju u feminizirani deo stanovništva, ali su veoma potentni i imaju veoma sličan ukus ženskim pripadnicama svoga znaka. Osim u tome što je on zaista prava maza, spreman da vam udovolji bez obzira na to koliko to njemu prijalo. Požrtvovan ljubavnik u svakom pogledu. Kada voli, to je najdivnije na svetu.VAGA
Žena: Romantična, suptilna i veoma sklona samozaljubljivanju. Nekada izgleda kao da voli da pate. Ako želite da je zadržite, budite spremni na bar dva seksualna odnosa dnevno, kao i na neprestane komplimente vezane za njen neodoljiv izgled i spretnost u vođenju ljubavi. Teško joj je odoleti, jer zaista spada među najžešće znake zodijaka. Voli da izvodi striptiz za svog partera, a vi ćete u tome sigurno uživati, posebno jer ona obožava izazovni donji veš.

Muškarac: Najlepši na njemu je osmeh, a drugi kvaliteti su i te kako dobri. Malo je sklon da sa godinama postane lenj kao ljubavnik. Srećom, lako ga je inspirisati, jako voli komplimente i oni su njegov afrodizijak. Moraćete često da ga slušate, jer on jedini ima odgovore na sve probleme, ali vredi odslušati, možda nešto i naučite. Dele se u nekoliko grupa, oni koji su pokroviteljski nastrojeni i ne tako dobri ljubavnici i ovi drugi - malo sebični, ali zadovoljavajući.ŠKORPIJA
Žena: Ona ne podnosi neodlučne i slabiće. Pri tom snagu ne smete da joj pokažete, jer istovremeno voli da vodi glavnu reč. Erogene zone su joj dlanovi. Pola sata milovanja ruku i svet erotskih zadovoljstava je vaš, a ona je jedna od najboljih ljubavnica u astrologiji, otvorena za sve predloge i mogućnosti koje su vam pristupačne. Da bi ostala samo vaša, seks uvek mora savršeno da funkcioniše.

Muškarac: On simbolizuje seksualnost, erotiku i sve manifestacije telesne ljubavi. Još mu je antička astrologija dala počasno mesto najboljeg ljubavnika. Retki su muškarci ovog znaka koji su sve svoje emocije poklonili jednoj ženi. U njihovom životu uvek postoje bar dve istovremeno. Sa tim morate da se pomirite ako ste se zaljubili baš u njega, što nije teško imajući u vidu njegov prodorni pogled i seksepil kojim prosto zrači. Kada nađu partnerku koja im u svemu odgovara, veoma su verni i odani.STRELAC
Žena: Ove žene imaju briljantnu maštu, što je lako primetiti već na prvi pogled. Jako im je bitno da im u vezi ne bude ograničena lična samostalnost. Sve ostalo dobro podnose. Ne vole mnogo da razgovaraju o seksu, ali vole da istražuju, spremne su na svaku pozu iz „Kama sutre“, samo ako procene da je partner u dobroj fizičkoj kondiciji. Imaju veoma otvoren pristup seksu i seksualnosti. Erogene zone su im rasute svuda po telu. Vole nežnost i romantiku, mada to često kriju.

Muškarac: Njih karakteriše dečja radoznalost. Ako imate manje od 30 godina, ne računajte na njegovu vernost. Najgore je što on to smatra eksperimentom, a ne prevarom, tako da o tome ne vredi sa njim ni razgovarati. Verujte, on vas i dalje nepromenjeno voli. Mnogo obećavaju, ali retko ispune sve što kažu, tako da su zgodniji za kratke staze i flertove. Potencija im je manja nego što oni to misle.JARAC
Žena: Voli nežnosti i male pažnje, njoj su one bitnije od dijamanata. Deluje veoma hladnokrvno, čak i kada to nije. Spremna je da sačeka svojih nekoliko trenutaka. Ima veoma lep hod i veoma je zapažena. Tokom celog života zadržava neke lepe tinejdžerske navike. Uvek zna šta želi i kako to da postigne. Mada je često sitna i deluje veoma krhko, jaka je i spremna na sve da ostvari svoj cilj. Voli seks, vitezovi i vino su zbog njih izmišljeni.

Muškarac: Nemojte da očekujete od njega da vas obasipa poklonima i cvećem, on je za to isuviše racionalan, ali ako želite osobu koja će pored vas biti i kada je najgore, on je pravi čovek za vas. Njegova seksualnost zavisi u mnogome od ostalih faktora koji su dominirali u trenutku rođenja. Za kvalitetan seks potreban im je stalan partner pored koga se osećaju opušteni.VODOLIJA
Žena: Njoj nimalo ne smeta što se razlikuje od drugih, naprotiv, to često potencira. U seksu je veoma slobodna, moglo bi se reći perverzna, spremna je da proba sve o čemu je nekada čula, a da dovodi do vrhunskog seksualnog zadovoljstva. Može promeniti mnogo ljubavnika dok konačno ne pronađe onog koji joj u potpunosti odgovara. I to mora da bude obostrano, kao i velika količina ljubavi koju će razmenjivati.

Muškarac: Poseduju veliku intelektualnu aroganciju i to mnoge odbija od njihove inače veoma privlačne spoljašnosti. Ekscentrični su i na ljubavnom planu, svi imaju različit i veoma specifičan ukus kod biranja partnera. Nekada ni sami nisu sigurni šta ih je nekoj devojci privuklo. Savršeni su ljubavnici i jako uživaju u seksualnim igrama. Čak i kada su sami, ne odustaju od seksualnih veza.


RIBE
Žena: Urođene su im ružičaste naočare kada je reč o ljubavnim odnosima. Zato prolaze kroz pakao i mnogo emocionalno bolnih situacija. Rado se teše prolaznim seksualnim avanturama i to im pomaže da prebole prethodno bolno iskustvo. One zapravo traže čoveka koga će voleti do kraja svog života i sa kojim će moći da ostvare sve svoje seksualne fantazije. Stiču veliku mudrost u odnosima tokom života.

Muškarac: Veoma su odgovorni. Ni prevare im nisu strane, ali zbog njih nikada neće zapostaviti porodicu. Spadaju u veoma nežne i poželjne ljubavnike. Kažu da žena koja nije bila u vezi sa muškarcem iz ovog znaka ne zna šta je pravi seks, mada oni sami najviše uživaju u seksu kada iskreno nekoga vole. Umeju da budu veoma hiroviti i neuhvatljivi, kada to najmanje očekujete.


User avatar
Zoya
Posts: 21857
Joined: 09/06/2008 14:54

#77 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Zoya » 06/03/2012 12:37

[quote="cLo"]OVAN

ŠKORPIJA
Žena: Ona ne podnosi neodlučne i slabiće. Pri tom snagu ne smete da joj pokažete, jer istovremeno voli da vodi glavnu reč. Erogene zone su joj dlanovi. Pola sata milovanja ruku i svet erotskih zadovoljstava je vaš, a ona je jedna od najboljih ljubavnica u astrologiji, otvorena za sve predloge i mogućnosti koje su vam pristupačne. Da bi ostala samo vaša, seks uvek mora savršeno da funkcioniše.

Sta, pola sata milovanja ruku? idi begaj :lol: :lol: 'ta ce mi milovati ruke :oops:

keran
Posts: 48
Joined: 12/10/2005 23:23

#78 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by keran » 06/03/2012 12:41

melb26sa wrote:
ARIES: The Liar

Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not to mess with. Erotic. Funny.

Take you on trips to the moon in bed… Excellent kisser. Sexy and loves being in long relationships. Addictive and loud. Best in bed. 16 years of bad luck if you don't repost
Cuj LIAR ahahaha :)

User avatar
plain vanilla
Posts: 63968
Joined: 05/10/2008 12:10
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#79 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by plain vanilla » 06/03/2012 12:53

Zoya wrote:Samo svjezi zrak kod tebe, a za svoje postupke nisi odgovorna, grizes, shtipkash, a onda se pravis kao da nista nije bilo, zapocnes razgovor o lijepom vremenu :D
:mrgreen:

cLo
Posts: 4235
Joined: 23/08/2011 09:19

#80 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by cLo » 06/03/2012 12:54

Zoya wrote:
cLo wrote:OVAN

ŠKORPIJA
Žena: Ona ne podnosi neodlučne i slabiće. Pri tom snagu ne smete da joj pokažete, jer istovremeno voli da vodi glavnu reč. Erogene zone su joj dlanovi. Pola sata milovanja ruku i svet erotskih zadovoljstava je vaš, a ona je jedna od najboljih ljubavnica u astrologiji, otvorena za sve predloge i mogućnosti koje su vam pristupačne. Da bi ostala samo vaša, seks uvek mora savršeno da funkcioniše.

Sta, pola sata milovanja ruku? idi begaj :lol: :lol: 'ta ce mi milovati ruke :oops:

Nikad ne reci nikad! :D
Možda bi samu sebe začudila, kada bi podivljala kao zvijer žedna krvi nakon tih pola sata. :-)
Možda ti to nije radila prava osoba? Svaki djelić tijela može biti koban kada se tretira sa posvećenošću i sex energijom. Om. :lol:

Uglavnom, svaki horoskop priča za sebe! :x

User avatar
plain vanilla
Posts: 63968
Joined: 05/10/2008 12:10
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#81 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by plain vanilla » 06/03/2012 12:58

LAV
Žena: Njoj mora sve da bude po volji, ako želite da je zadovoljite, pre svega morate imati čime. Pri tom mislimo i na materijalne kvalitete, a ne samo one rođenjem vam date. Voli upadljive, posebne, nesvakidašnje tipove muškaraca. Na svog muškarca delimično gleda kao na svoga roba, očekuje od njega da joj ispunjava svaku želju. Voli, i to je često uzbuđuje, maženje po kosi, mada postoje izuzeci, naročito ako svakodnevno ide kod frizera.
e vala ne volem da me se cacka po kosi

User avatar
Ghost_Rider_XXX
Posts: 2011
Joined: 26/03/2008 11:13

#82 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ghost_Rider_XXX » 06/03/2012 13:06

Vidiš Vanilla kako cLo postavi tačan horoskop. :lol:

User avatar
plain vanilla
Posts: 63968
Joined: 05/10/2008 12:10
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#83 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by plain vanilla » 06/03/2012 13:07

Ghost_Rider_XXX wrote:Vidiš Vanilla kako cLo postavi tačan horoskop. :lol:
onaj od Zoye je najbolji, samo moras kombinovati znak i podznak :D

User avatar
Ghost_Rider_XXX
Posts: 2011
Joined: 26/03/2008 11:13

#84 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ghost_Rider_XXX » 06/03/2012 13:22

Kad iskombinujem znak i podznak razvaljujem. Nije što sam ja u pitanju, al razvaljujem. :lol: :lol: :lol:

(ubiće me hanuma ko zeca za ražanj)

User avatar
anoush
Posts: 5164
Joined: 12/11/2009 13:53
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#85 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by anoush » 06/03/2012 13:26

Ghost_Rider_XXX wrote:Kad iskombinujem znak i podznak razvaljujem. Nije što sam ja u pitanju, al razvaljujem. :lol: :lol: :lol:

(ubiće me hanuma ko zeca za ražanj)

i ja isto
slučajnost? :lol: :lol:

cLo
Posts: 4235
Joined: 23/08/2011 09:19

#86 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by cLo » 06/03/2012 13:26

Meni nekada dovoljno da me neko slučajno i nehotice dotakne po ruci da poludim, a nekad nemam interes da me j..e :lol: hahhhahaah. Sve ovisi o tome koliko ti prija nečija aura. :-D

User avatar
anoush
Posts: 5164
Joined: 12/11/2009 13:53
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#87 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by anoush » 06/03/2012 13:29

cLo wrote:Meni nekada dovoljno da me neko slučajno i nehotice dotakne po ruci da poludim, a nekad nemam interes da me j..e :lol: hahhhahaah. Sve ovisi o tome koliko ti prija nečija aura. :-D
;-) :thumbup:

cLo
Posts: 4235
Joined: 23/08/2011 09:19

#88 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by cLo » 06/03/2012 13:32

anoush wrote:
cLo wrote:Meni nekada dovoljno da me neko slučajno i nehotice dotakne po ruci da poludim, a nekad nemam interes da me j..e :lol: hahhhahaah. Sve ovisi o tome koliko ti prija nečija aura. :-D
;-) :thumbup:
Kod muškaraca je isto, samo suprotno! :lol:

User avatar
fatamorgana
Posts: 26834
Joined: 16/02/2010 22:35
Location: došao je tiho i ušao u .... banoviće

#89 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by fatamorgana » 06/03/2012 17:47

cLo wrote:
anoush wrote:
cLo wrote:Meni nekada dovoljno da me neko slučajno i nehotice dotakne po ruci da poludim, a nekad nemam interes da me j..e :lol: hahhhahaah. Sve ovisi o tome koliko ti prija nečija aura. :-D
;-) :thumbup:
Kod muškaraca je isto, samo suprotno! :lol:
Ma kakva ba sad aura, ovdje se radi o konkretnim stvarima, :lol:

User avatar
Sa_dy
Posts: 41469
Joined: 12/08/2009 12:26
Location: od nesrece samo je sreca losija

#90 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Sa_dy » 06/03/2012 21:34

cLo wrote:OVAN
Žena: Ova dama jednosmerno i veoma direktno pristupa seksu i erotici. Smatra da su zadovoljstvo i uživanje neophodni za dobar ljubavni odnos, jer ako seks nije dobar, čemu sve ostalo. :D Ona je vatrena, svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Često je sama inicijator seksualnih odnosa. :D Podjednako ceni nežno maženje i veoma žestoke seksualne odnose. :D Omiljena poza joj je kada je ona odozgo.
Nasla se. :D :skoljka:

User avatar
fatamorgana
Posts: 26834
Joined: 16/02/2010 22:35
Location: došao je tiho i ušao u .... banoviće

#91 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by fatamorgana » 06/03/2012 21:49

Sa_dy wrote:
cLo wrote:OVAN
Žena: Ova dama jednosmerno i veoma direktno pristupa seksu i erotici. Smatra da su zadovoljstvo i uživanje neophodni za dobar ljubavni odnos, jer ako seks nije dobar, čemu sve ostalo. :D Ona je vatrena, svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Često je sama inicijator seksualnih odnosa. :D Podjednako ceni nežno maženje i veoma žestoke seksualne odnose. :D Omiljena poza joj je kada je ona odozgo.
Nasla se. :D :skoljka:
Fali samo bengo, :(

dezurni_ucenik
Posts: 12185
Joined: 27/05/2008 12:14

#92 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dezurni_ucenik » 06/03/2012 23:32

AQUARIUS: Does it in the water

Trustworthy and Sexy. Great Kisser and one of a kind. Loves being in long term relationships. Extremely energetic and unpredictable Will exceed your expectations. NOT a fighter. But will knock your lights out. Amazing in bed. 2 years of bad luck if you do not repost.Sto me fino nahvalise. :D

User avatar
plain vanilla
Posts: 63968
Joined: 05/10/2008 12:10
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#93 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by plain vanilla » 07/03/2012 00:26

CVIKERASH wrote:
AQUARIUS: Does it in the water

Trustworthy and Sexy. Great Kisser and one of a kind. Loves being in long term relationships. Extremely energetic and unpredictable Will exceed your expectations. NOT a fighter. But will knock your lights out. Amazing in bed. 2 years of bad luck if you do not repost

Sto me fino nahvalise. :D
jesul te i ovdje nasli?

- Muškarac
Seksualna energija - 3
Seksualno zračenje - 9
Seksualni talent - 3

Tijekom predigre ne rijetko ga partnerica mora opomenuti jer mu se dešava da jednostavno odluta opsjednut vlastitom umješnošću. Događa mu se i da za vrijeme vođenja ljubavi jednostavno zaboravi na partnericu misleći svoje misli i maštajući. Njena je jedina šansa da mu se otvoreno počne diviti da bi onda zaplamtio i učinio sve što ona želi. Često se prisjeća svog djetinjstva i bezbroj kombinacija zabave koju, eksperimentirajući pokušava primijeniti i u krevetu. Samo žene koje će znati upravljati njime mogu se nadati kakvom - takvom užitku.

User avatar
anoush
Posts: 5164
Joined: 12/11/2009 13:53
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#94 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by anoush » 07/03/2012 08:51

fatamorgana wrote:Ma kakva ba sad aura, ovdje se radi o konkretnim stvarima, :lol:

aura je vrlo konkretna stvar :)

User avatar
Sa_dy
Posts: 41469
Joined: 12/08/2009 12:26
Location: od nesrece samo je sreca losija

#95 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Sa_dy » 07/03/2012 09:02

Zoya wrote:A-ha :lol:

SEX PORTRETI POJEDINIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA!!!


O V A N

Erogene zone - kosa, uši, lice - glava opčenito

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)
Seksualna energija - 10
Seksualno zračenje - 8
Seksualni talent - 4

Od svih žena, apstinencija joj najteže pada. Traži goli seks bez puno kompliciranja sa predigrama. Voli jake i čvrste muškarce ali i one koji će joj biti podređeni. Čak i najsramežljivija od njih najviše voli biti 'gore' kontrolirajući i određujući sve pokrete. Dominantna je a nerijetko i domina. Voli slušati stenjanje i jecanje
muškarca. Kad je obuzme strast vrišti, grize, grebe često ostavljajući krvave tragove na partnerovim leđima. Voli šokirati, uživa radeći nedozvoljeno i isprobava sve što joj se nudi. Seks sa njom uvijek je žestok i svaki se muškarac koji je u potpunosti zadovolji može osjećati pravim herojem.
Ko malo su ga ode precerali. :cry: :skoljka:

User avatar
Filter
Posts: 6537
Joined: 31/12/2010 11:42
Location: no country for old men

#96 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Filter » 07/03/2012 09:05

Sa_dy wrote:
Zoya wrote:A-ha :lol:

SEX PORTRETI POJEDINIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA!!!


O V A N

Erogene zone - kosa, uši, lice - glava opčenito

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)
Seksualna energija - 10
Seksualno zračenje - 8
Seksualni talent - 4Ko malo su ga ode precerali. :cry: :skoljka:

nedostatak talenta nadoknadi se vrijednim radom :mrgreen: :mrgreen:

User avatar
Zoya
Posts: 21857
Joined: 09/06/2008 14:54

#97 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Zoya » 07/03/2012 10:09

Sa_dy wrote:
Zoya wrote:A-ha :lol:

SEX PORTRETI POJEDINIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA!!!


O V A N

Erogene zone - kosa, uši, lice - glava opčenito

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)
Seksualna energija - 10
Seksualno zračenje - 8
Seksualni talent - 4

Od svih žena, apstinencija joj najteže pada. Traži goli seks bez puno kompliciranja sa predigrama. Voli jake i čvrste muškarce ali i one koji će joj biti podređeni. Čak i najsramežljivija od njih najviše voli biti 'gore' kontrolirajući i određujući sve pokrete. Dominantna je a nerijetko i domina. Voli slušati stenjanje i jecanje
muškarca. Kad je obuzme strast vrišti, grize, grebe često ostavljajući krvave tragove na partnerovim leđima. Voli šokirati, uživa radeći nedozvoljeno i isprobava sve što joj se nudi. Seks sa njom uvijek je žestok i svaki se muškarac koji je u potpunosti zadovolji može osjećati pravim herojem.
Ko malo su ga ode precerali. :cry: :skoljka:
Sto? Ne volis da si gore i da dominiras? :shock:

User avatar
Sa_dy
Posts: 41469
Joined: 12/08/2009 12:26
Location: od nesrece samo je sreca losija

#98 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Sa_dy » 07/03/2012 10:12

Zoya wrote:Sto? Ne volis da si gore i da dominiras? :shock:
Ma ne to, nrgo ovo da volim slusati stenjanje i jecanje muskarca. :cry: :cry: :-)

User avatar
headbanger
Posts: 1179
Joined: 09/12/2010 10:13
Location: znojim se

#99 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by headbanger » 07/03/2012 10:15

Sa_dy wrote:
Zoya wrote:Sto? Ne volis da si gore i da dominiras? :shock:
Ma ne to, nrgo ovo da volim slusati stenjanje i jecanje muskarca. :cry: :cry: :-)
znaci ne vilos da muskarac zaplace

User avatar
plain vanilla
Posts: 63968
Joined: 05/10/2008 12:10
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#100 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by plain vanilla » 07/03/2012 10:16

headbanger wrote:
Sa_dy wrote:
Zoya wrote:Sto? Ne volis da si gore i da dominiras? :shock:
Ma ne to, nrgo ovo da volim slusati stenjanje i jecanje muskarca. :cry: :cry: :-)
znaci ne vilos da muskarac zaplace
volim ja :mrgreen:

Post Reply