Tirkiz wrote:saš vidit kad ja metnem horoskopBig Ang wrote:Ja.Što?
Kakav?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Tirkiz wrote:saš vidit kad ja metnem horoskopBig Ang wrote:Ja.Što?
moj prijedlog za vozilicuBig Ang wrote:Kako vozi koji horoskopski znak?![]()
Škorpioni su temperamentni vozači
Pripadnici ovog znaka su temperamentni vozači koji lako gube živce u saobraćaju. Vole brzu vožnju, a promet ponekad doživljavaju kao igricu te predviđaju u koju će se traku prebaciti drugi vozači ili za koliko će se sekundi upaliti zeleno svjetlo. Vole brze automobile s "nabrijanim" motorima, kao i noćnu vožnju. Idealno vozilo za njih je Hummer H2, Mazdaspeed3 i Hyundai Elantra.
.

Pa sta cu, vidio od tebe... A i nemam drugog smajlija koji ce fino docarati sepurenjeBig Ang wrote:
Joj kad on ovu divu napenali
od danas ti zauzimas posebno mjesto u mom srcusheilak wrote:aaaaaNEMOHOES wrote:svecano izjavljujem da je Sheks i oficijelno moj licni astrolog!![]()
thnx, man hahhaha i'm so proud right now....
![]()
(a i sad znam ko si
)
klixoris wrote:Pa sta cu, vidio od tebe... A i nemam drugog smajlija koji ce fino docarati sepurenjeBig Ang wrote:
Joj kad on ovu divu napenali
Jos nisam saznao gdje joj je Venera. Boze, jesam smotan.sheilak wrote:pirmin wrote:Strah u ocima, mi lajk itsheilak wrote: edit: cekam...![]()
totalna dominacija Ribe. znam ja da si ti i pored svog sharma i njeznosti u biti-sadista.![]()
hvala![]()
...eh nije to pak mali zajeb!djonko brajs wrote:da li je istina da sve veze propadaju zbog neuklopljenih horoskopskih znakova?

Jok vala. To bi znacilo da uspiju svi parovi koji si horoskopski odgovaraju. A to nije slucaj.djonko brajs wrote:da li je istina da sve veze propadaju zbog neuklopljenih horoskopskih znakova?
Klixo, jes' to strijelac?klixoris wrote:Big Ang wrote: Strelac je najzgodniji znak celog zodijaka. Najčešće je prosečne visine, sportske građen, a taj prirodni dar mogu lako pokvariti prekomernim uživanjem u hrani. Pripadnici ovog znaka imaju pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, a omiljene su im sve jarke boje.![]()
hahhaha blesopirmin wrote: Jos nisam saznao gdje joj je Venera. Boze, jesam smotan.
ah!NEMOHOES wrote: od danas ti zauzimas posebno mjesto u mom srcu![]()
zauvijek odan
ovo je tacno fakat za jarce i samokontrolu i to ne samo u ovom kontekstu. eksperti su u tome.krvava wrote:Jarac
Iako požudan i strastven, Jarac ima vrhunski razvijenu samokontrolu. Nabijen seksualnom energijom koja izvire iz svake njegove pore, prava je seksualna gladnica. Ipak, od seksa nije zavistan, nego je vrlo izbirljiv kad je reč o partnerima. Stoga je seksualno aktivan onoliko dugo koliko ga partner privlači i zanima. Apstinenciju podnosi bolje od bilo kog drugog znaka. Može bez seksa mesecima, pa i godinama, a da se to u njegovom ponašanju ne primeti. Čak naprotiv, deluje i ponaša se kao da je upravo izašao iz najstrastvenijeg zagrljaja. Često su mu seksualne fantazije zamena za pravi seks.
Apsolutno tačno!
ah!NEMOHOES wrote: od danas ti zauzimas posebno mjesto u mom srcu![]()
zauvijek odan
dobro je ba kiki, nemoj se hvaliti. jos samo trebas spomenuti da si po podznaku u skorpiji prava nezasitna sexy beštija....KPNCTNJAH wrote:To sam i ja mislio![]()