Omca koju vec cijeli zivot oko vrata nosim ...sheilak wrote:nisu skorpije jalijasi. vec manijaciswanfilter wrote:Ja, Skorpija, pravi jalijas ispadam, a bas nisam takav ...Mada mi horoskop nije nes zanimljiva stvar, pofino sam opisan ..
ali na super privlacni nacin.... od kojeg te hvata jeza, ali si kao hipnotizirana.
Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
swanfilter
#1676 Re: Nadjite se - sexy horoskop
- sheilak
#1677 Re: Nadjite se - sexy horoskop
al fakat imate takvo djelovanje.swanfilter wrote:Omca koju vec cijeli zivot oko vrata nosim .... Jos veca omca mi je bila "otvoricu te prije ili kasnije, zelim to". Upitam se "zeno lijepa, citas li ti horoskop" "No go"
Sala mala ...
samo ja ne pokušavam otvoriti ništa. ja nastojim pobjeći. ali dzabe.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1678 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Nista se ne brini, ima nas koji su po horoskopu jos goriswanfilter wrote:Ja, Skorpija, pravi jalijas ispadam, a bas nisam takav
- KPNCTNJAH
#1679 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Cuj riba.. gej znakWoole Triwunovich wrote:niko kao ribe.
- sheilak
#1680 Re: Nadjite se - sexy horoskop
hahhahha podsjeti me na onu epizodu south parka. fish sticks...KPNCTNJAH wrote:Cuj riba.. gej znakWoole Triwunovich wrote:niko kao ribe.
- pirmin
#1681 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Istina, tebi je gotovo sve relevantno u Skorpiji ali je vladar te Skorpije Mars a on je u tvojoj kartispacebound wrote:Ja sam i u podznaku škorpija.
Što se tiče savjeta mladjim šmekerima sa foruma,neka se ne obaziru,ja sam već više od 3 godine sretno udata![]()
I nemoj mi bogati to za godine,baaa,mlada sam ja,nemam šta krit.
zavrsio u Vagi. Jesi i ostajes Skorpa do kraja zivota ali finalni shlif ti u svemu daje taj Mars. Obrati malo paznju na
njega, njegovu poziciju u Vagi i u XI kuci.
A to za godine je bio astroloski kodeks
nemoj zamjeriti.
Nego ima li ti covjek kakve veze sa Bik-Skorpija osom, ako nije tajna?
-
NEMOHOES
#1682 Re: Nadjite se - sexy horoskop
sheilak wrote:hahhahha podsjeti me na onu epizodu south parka. fish sticks...KPNCTNJAH wrote:Cuj riba.. gej znakWoole Triwunovich wrote:niko kao ribe.![]()
- pirmin
#1683 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Kukaju li i tebi ovi drugi po raznim chatovima?Woole Triwunovich wrote:niko kao ribe.
A lafo mi pateticni.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1684 Re: Nadjite se - sexy horoskop
kukaju vala, mi samo jednom prođemo kroz tu fazu, ostali su stalno u njoj

- KPNCTNJAH
#1685 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Na to i pomislim kad cujem da je neko ribesheilak wrote:hahhahha podsjeti me na onu epizodu south parka. fish sticks...KPNCTNJAH wrote:Cuj riba.. gej znakWoole Triwunovich wrote:niko kao ribe.![]()
Cuj imamo smekera na forumu.. supci najveci
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1686 Re: Nadjite se - sexy horoskop
sarajevski žargon je umro izgledaKPNCTNJAH wrote:Cuj imamo smekera na forumu.. supci najveci
- sheilak
#1687 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ah, jbse hahhahahha koliko ti je proslo otkada te nisam maltretirala svojim emocionalnim krizama?pirmin wrote:Kukaju li i tebi ovi drugi po raznim chatovima?Woole Triwunovich wrote:niko kao ribe.
A lafo mi pateticni.
super su ti analize. ucim od tebe.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1688 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Kud otvorih ovu temu...
cuj 24 years
CAPRICORN: The passionate Lover
Love to bust. Nice, sassy and intelligent. Predicts the future.
awesome kisser. Loves being in long relationships. Very sexy and the coolest to be around. Extremely fun and loves to joke. Loves to be your first. Smart. 24 years of bad luck if you do not repost.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- KPNCTNJAH
#1690 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Znas koliko je to losih filmova za tebeYahel wrote: cuj 24 years![]()
-
NEMOHOES
#1691 Re: Nadjite se - sexy horoskop
nikad,samo forsiraju srpsko beooooogradjanskiWoole Triwunovich wrote:sarajevski žargon je umro izgledaKPNCTNJAH wrote:Cuj imamo smekera na forumu.. supci najveci
smeker nikad mangup nije bio!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1692 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Gluho bilo i daleko...KPNCTNJAH wrote:Znas koliko je to losih filmova za tebeYahel wrote: cuj 24 years![]()
![]()
Treba li jos negdje ono kopirati, za svaki slucaj
- pirmin
#1693 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ma ti si mi najmanji problem, od Ovnova ne mogu ziv ostati.sheilak wrote:ah, jbse hahhahahha koliko ti je proslo otkada te nisam maltretirala svojim emocionalnim krizama?pirmin wrote:Kukaju li i tebi ovi drugi po raznim chatovima?Woole Triwunovich wrote:niko kao ribe.
A lafo mi pateticni.![]()
![]()
super su ti analize. ucim od tebe.
A sto ti znaju kukati...
-
swanfilter
#1694 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Na pitanje "sta si po horoskopu", najvise blagonaklonosti sam primjetio na odg. "Skorpija". U slucaju sebe, ali i drugih, kada sam samo pored u drustvu bio ..
Svi znakovi, manje-vise, izazivaju ravnodusnost (neka se o cemu prica), ili tenutno ushicenje, kada se potrefe dva ista znaka. U slucaju Skorpije je instantno bio onaj klasican zenski osmjeh, zagolican pogled ili dodatno (saljivo) pitanje ..
Svi znakovi, manje-vise, izazivaju ravnodusnost (neka se o cemu prica), ili tenutno ushicenje, kada se potrefe dva ista znaka. U slucaju Skorpije je instantno bio onaj klasican zenski osmjeh, zagolican pogled ili dodatno (saljivo) pitanje ..
-
spacebound
#1695 Re: Nadjite se - sexy horoskop
On je bikpirmin wrote:Istina, tebi je gotovo sve relevantno u Skorpiji ali je vladar te Skorpije Mars a on je u tvojoj kartispacebound wrote:Ja sam i u podznaku škorpija.
Što se tiče savjeta mladjim šmekerima sa foruma,neka se ne obaziru,ja sam već više od 3 godine sretno udata![]()
zavrsio u Vagi. Jesi i ostajes Skorpa do kraja zivota ali finalni shlif ti u svemu daje taj Mars. Obrati malo paznju na
A to za godine je bio astroloski kodeks, nema veze sa staroscu/mladoscu. Zajebancija je ovo sa šmekerima,
nemoj zamjeriti.![]()
Nego ima li ti covjek kakve veze sa Bik-Skorpija osom, ako nije tajna?![]()
- sheilak
#1696 Re: Nadjite se - sexy horoskop
hvala.pirmin wrote: Ma ti si mi najmanji problem, od Ovnova ne mogu ziv ostati.
A sto ti znaju kukati...
a z.? zar jos mira nije našao?
to je od straha, vjeruj mi.swanfilter wrote:U slucaju Skorpije je instantno bio onaj klasican zenski osmjeh, zagolican pogled ili dodatno (saljivo) pitanje ..
- CoCoLoCo
#1697 Re: Nadjite se - sexy horoskop
imal ko da mu citam u one shifrirane tabele, dok sam raspolozen 
- pirmin
#1698 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Hajd` opusteno, mi ex-lesinari smo multizargonalni.NEMOHOES wrote:nikad,samo forsiraju srpsko beooooogradjanskiWoole Triwunovich wrote:sarajevski žargon je umro izgledaKPNCTNJAH wrote:Cuj imamo smekera na forumu.. supci najveci
smeker nikad mangup nije bio!
- pirmin
#1699 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Nisi mogla zaobici Bika ni pod razno.spacebound wrote:On je bikpirmin wrote:Istina, tebi je gotovo sve relevantno u Skorpiji ali je vladar te Skorpije Mars a on je u tvojoj kartispacebound wrote:Ja sam i u podznaku škorpija.
A to za godine je bio astroloski kodeks, nema veze sa staroscu/mladoscu. Zajebancija je ovo sa šmekerima,
nemoj zamjeriti.![]()
Nego ima li ti covjek kakve veze sa Bik-Skorpija osom, ako nije tajna?![]()
I jos kako ste bliski
-
spacebound
#1700 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Da bilo šta sad kažem ne bih bila prava škorpija