Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
NEMOHOES

#1326 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by NEMOHOES »

Big Ang wrote:STALNA POTREBA za novim znanjima i poznanstvima karakterizira osobe rođene u znaku Škorpiona i podznaku Blizanca.

To su osobe s izrazito razvijenom inteligencijom i razvijenim kritičkim duhom. Prilagodljive su, promjenjivog raspoloženja što ovisi o njihovom načinu razmišljanja.
Sklone su istovremeno činiti više stvari stoga trebaju pripaziti da bespotrebno ne rasipaju energiju.

To su osobe koje se moraju osloboditi straha od neuspjeha. Komunikativne su i znaju izvući ono najbolje od drugih. No, mogu biti sklone manipuliranju s drugima te moraju biti oprezne.

No, ponekad se osjećaju usamljenima jer ih malo ljudi zaista i razumije. Skloni su i cinizmu i sarkazmu što ponekad neće naići na odobravanje njihove okoline.

eto...kažem ja...mene niko ne sVata :eh:
aj naleti ,probacu te ja shVatit,mada je jasno ko dan :D
inace sam ponosna dupla skorpija
Secer_033

#1327 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Secer_033 »

sherbett wrote:ove vage nitko da pogodi..ćorak do ćorka! :roll:
Vagama je bitno da ih ljudi vole pa ce sve uraditi da se svide drugima. Imala sam par jaranica, vage, i od kreveta do kreveta jer misle da ce se na taj nacin svidjeti ne samo muskima nego i zenama jer misle da su 'in'. Nikad ih necu shvatit.
sheilak

#1328 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

sherbett wrote:
Secer_033 wrote:
Vagama je bitno da ih ljudi vole pa ce sve uraditi da se svide drugima. Imala sam par jaranica, vage, i od kreveta do kreveta jer misle da ce se na taj nacin svidjeti ne samo muskima nego i zenama jer misle da su 'in'. Nikad ih necu shvatit.
nisi mene upoznala :roll:
a i ja ne znam baš takve vage..doduše muške su prije takve nego žene...
ne mora znaciti. muske vage su ok, diplomate ;-) . zele se svidjeti, ali i znaju kako to postici. :-D jako njezni i imaju takta. ;-)
Ramzess Veliki

#1329 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

Secer_033 wrote:
Ovo potpisujem. Sve za Vagu istina. Ali svejedno su mi drage, šarmerke, vesele, zavodljive, ali ne zalijetati se u vezu jer su nestalne, zbunjene - dok im ne prođe taj period i ne riješe se udati. Ali tad promijene državu jer su svoju već potrošile. :lol: :lol: :lol:
Ali ne možeš prestati da ih voliš šta god da učine. :thumbup:
sha_ba

#1330 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sha_ba »

sretjko propustio ono najbolje :-D
Pirija

#1331 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Pirija »

sheilak wrote:
Pirija wrote:
Fulio si djevicu tzv čedu kurvu :)
misliš čednu ku*vu?

da, pojeo sam slovo, valjda sto nisam doruckovao jutros :)
KPNCTNJAH

#1332 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by KPNCTNJAH »

Secer_033 wrote:
melb26sa wrote:

CAPRICORN:

Predicts the future.
Ovo definitivno :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1333 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ladyblue18 »

KPNCTNJAH wrote:
Secer_033 wrote:
melb26sa wrote:

CAPRICORN:

Predicts the future.
Ovo definitivno :mrgreen:
Kako sam ovo fulila :shock:
Ovo objasnjava mnoge stvari :lol: :lol: :lol:
Big Ang

#1334 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

:lol:
sretjko

#1335 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sretjko »

Secer_033 wrote:
sretjko wrote:Da dam i ja svoj doprinos horoskopu iz vlastitog iskustva:

Zena ovan voli onu stvar vise nego se hljeba najest, nasrce na njega ko da joj je to zadnje u zivotu,nebitno joj je gdje, voli oralno ali da je "on top" u prevodu da ga jase.

Zena bik voli da se potrudi oko muskarca. Svaka mi je uvijek nesto pravila da jedem prije pucnjave. Dobro se ljube i bole da sr naguze a glume da nisu konzervativne.

Zena blizanac znatizeljne, hoce sve da probaju, moras uvijek biti spreman na akrobatski seks i da de osjecas kao pokusni kunic u nekom eksperimentu, recimo kad joj svrsis u ruku ona uzme malo na prst pa lize, mirise, maze se...

Zena lav kod nje je sve neki ponos i kad je je..s imas osjecaj da ona jebe tebe a ne ti nju, ma kakva poza bila. Dobre su u seksu, dinamika je tu, glas, krik, uzdah, ritmika, dramatika...

Zena rak, samo joj oko sisa petljaj, voli i ona tradiciju, znaci zguza. Bojazljive i tegobne.

Zena vaga u krevetu zna znanje, sto ih komplet raja odradi prije nego sto se udaju
za Dzon Vejna.

Zena skorpija, imaju neki oreol oko sebe da ti se nadigne i dok samo pricas sa njom. Kad ti sjedne na ganje i pocne da mijesa to je kraj svemira. Da se moze zivjeti samo od seksa sa njom bih cijeli zivot tako proveo zatvoren u jednoj prostoriji.

Zena ribe, djeluju nevino i naivno ali su to mozda i najvece nimfomanke horoskopa.To su one fine sto im k...c iz ociju viri a prosto ne mozete da vjerujete pa mislite da vam se pricinjava. Pristaju na sve.

Zena strijelac sa njom mozes kako hoces i cesto su vjernije nego sto izgledaju.

Jarca i vodoliju nisam u putu sreo.
Jarca cuvaj za kraj...to je zauvijek. Sta si ti u horoskopu?
Jarca cu ako postanem sklon muskom polu posto su one meni isto frajeri. Ja sam lav. Neko me pitao za djevice ali nisam nijednu do sad ovjerio, ma i one se pucaju za pare, nisu mi privlacne, ustogljene su.
moda56, tvoj smijeh sve govori. :wink:
Big Ang

#1336 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

šege frajera :hihihi:
sretjko

#1337 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sretjko »

Big Ang wrote:šege frajera :hihihi:
Nemoj se upiskit. :)
Big Ang

#1338 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

sretjko wrote:
Big Ang wrote:šege frajera :hihihi:
Nemoj se upiskit. :)
:jok: :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1339 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: Zarko Gambiroza himself
edo_79

#1340 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by edo_79 »

Eno mene anam kod heklanja :mrgreen:
swanfilter

#1341 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by swanfilter »

Samo jednom sam se udubio u horoskop. Nije bio obican, knjiga cijela. Citam svoj znak, pogledam se u ogledalo, uradim to jos jednom. Zatvorim knjigu i sto prije vratim vlasniku. Vise nikada horoskopa pogledao nisam ,.,,
Big Ang

#1342 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

swanfilter wrote:Samo jednom sam se udubio u horoskop. Nije bio obican, knjiga cijela. Citam svoj znak, pogledam se u ogledalo, uradim to jos jednom. Zatvorim knjigu i sto prije vratim vlasniku. Vise nikada horoskopa pogledao nisam ,.,,

Sjoooo :lol: pa moras nam reci zashto? Sta si ti procito? :eh:
Secer_033

#1343 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Secer_033 »

Big Ang wrote:
swanfilter wrote:Samo jednom sam se udubio u horoskop. Nije bio obican, knjiga cijela. Citam svoj znak, pogledam se u ogledalo, uradim to jos jednom. Zatvorim knjigu i sto prije vratim vlasniku. Vise nikada horoskopa pogledao nisam ,.,,

Sjoooo :lol: pa moras nam reci zashto? Sta si ti procito? :eh:
Cistu istinu garant. Dok se gledao u ogledao pitavsi se 'Zar sam to ja?' 'Da, jesam!' OMG, OMG! Hoce to od horoskopa.
ho oponopono

#1344 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

sha_ba wrote:sretjko propustio ono najbolje :-D
...ma on ti samo bolan razvija desanku! :mrgreen:
berenice

#1345 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by berenice »

Big Ang wrote:Nijedne ribe ja ne znam :eh: . Dje.vi budete? Dje izlazite? :lol:
:kiss:
Uglavnom u tamnim, zadimljenim klubovima. (Ima i izroda, koji se bave sportom, ali uglavnom svi se pucamo nečim... (zato možda i sVatamo ceo svet 8-) ))
sretjko

#1347 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sretjko »

[quote="ho oponopono"

...ma on ti samo bolan razvija desanku! :mrgreen:[/quote]

Samtajms i to lijevom. A razvijen i obdaren hvala Bogu.
[quote="berenice"

Uglavnom u tamnim, zadimljenim klubovima. (Ima i izroda, koji se bave sportom, ali uglavnom svi se pucamo nečim... (zato možda i sVatamo ceo svet 8-) ))[/quote]

Tipicna porocna ribica.
Pirija

#1348 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Pirija »

direktni wrote:On u znaku Raka

Izgled

Uglavnom imaju bejbi fejs čak i ako rano izgube kosu ili osede. Postoje dva tipa, onaj večito dečački i starmali. Ako su mladoliki, ostaju tako do poznih godina, pokretljivi, atraktivni i naizgled mačo tipovi. Ukoliko spadaju u pomalo spore, bucmaste tipove Raka, rano se ugoje, ali im to ne smeta. Voljni su da drže dijete zbog drugih, posebno zbog partnerke, ali o zdravlju i izgledu mnogo ne brinu. Najčešće su svetlije kose i puti.

Karakter

Prijatan muškarac s kojim je veoma lepo biti u društvu. Njihova senzibilnost je ogromna, ali mana im je što na njih ne možete mnogo računati. Oni su mazni, dopadljivi, često pravi mačo tipovi, ali uvek zrače nekom nežnošću, razumevanjem i plene. Na šarm muškaraca Rakova malo ko može da ostane ravnodušan, jer je on uvek oplemenjen nekom istinskom dubinom osećanja koja se samo naslućuje, jer su u stvari previše stidljivi da bi je ispoljili. Ipak, nemojte im se zameriti, teško praštaju. Nisu toliko zlopamtila koliko ne umeju da se postave kako treba u kritičnim situacijama, jer podležu panici.

Karijera, novac

Vrlo su korektni na poslu, ali retko izuzetno ambiciozni. Najbolji su u poslu koji predstavlja nastavak porodične tradicije, jer im je potrebna podrška roditelja za koje su izuzetno vezani. Bilo bi najbolje kada bi svaki Rak imao nekoliko ličnih savetnika koji bi im govorili šta treba da rade. Tada ne bi bilo problema ni u jednom pogledu. Ako su prepušteni sami sebi, onda mogu biti prilično nesigurni. Dobro sarađuju sa ženama i one su im najbolje savetnice. Za njih nije odgovorno radno mesto nego privatan biznis u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i umetnosti. S novcem ne umeju da rukuju.

Ljubav

Prilično su neverni u ljubavi, često se zaljubljuju i prave greške. Osim toga, u ljubavi su brljivi i kada ih partnerka ostavi dugo pate za njom. Odgovara im tip dominantne žene i pored sebe imaju uspešne, ambiciozne partnerke koje upravljaju njihovim životima. Poseduju umetničku crtu, povremeno izraženu melanholiju i nesvesno su skloni autodestruktivnosti. Njihove ljubavničke sposobnosti zavise od njihovog trenutnog raspoloženja, nisu mačo zavodnici nego igrači na duge staze. Više vole tamnokose žene i nesvesno biraju tip žene majke.

Porodica

Beskrajno popustljivi kao očevi, i deca ih vole, ali za njih nisu autoritet. Idu linijom manjeg otpora i kao sinovi i kao braća u svemu popuštaju samo da bi izbegli rasprave. Vole porodična okupljanja, porodična imanja, ponosni su na svoju porodicu, ali ne poreklo, ime i ugled, nego na ljubav koju uglavnom dobijaju i kao deca i kao odrasli. Odlični su domaćini, i to demonstriraju bogatom trpezom.

Zdravlje

Skloni su psihosomatskim oboljenjima, glavobolji i vrtoglavici. Stomačni problemi i visok pritisak rezultat su nepravilne ishrane.

Znak - podznak

Rak - podznak Ovan – dinamičan, pouzdan, viteški tip, svojeglav i strastven

Rak – podznak Bik – flegmatičan, ali svojeglav, ima smisla za biznis, strastven

Rak – podznak Blizanci - kozer, šarmer, prijatan, obrazovan, avanturista

Rak – podznak Rak – sanjalica, boem, namćor, melanholik, nepredvidljiv

Rak – podznak Lav – požrtvovan, ambiciozan, ljubazan, kreativan, talentovan

Rak – podznak Devica – pronicljiv, osećajan, društven, zavodnik, romantičar

Rak – podznak Vaga – manipulant, diplomata, ambiciozan, uzdržan, zavodnik

Rak – podznak Škorpija – obrazovan, poročan, intuitivan, osvetoljubiv, zaljubljiv

Rak – podznak Strelac – nepraktičan, neodlučan, neveran, zaboravan

Rak – podznak Jarac – uzdržan, saosećajan, dobronameran, požrtvovan, harizmatičan

Rak – podznak Vodolija – nepouzdan, neiskren, egoističan, obrazovan, avanturista

Rak – podznak Ribe – romantičar, naivan, požrtvovan, talentovan, nestrpljiv

ima istine :)
spacebound

#1349 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by spacebound »

Big Ang wrote:E cuj sotoniziranje skorpije :lol:
Al fakat....ljudi samo sto ne pljucnu tri puta kad cuju rijec skorpija. :roll:
:lol: obično bude reakcija :shock: k'o da sam prava škorpija 2 metra duga i teška 600 kg sa repom koji se spremam sagovorniku zabit u dupAC
pirmin

#1350 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

Image

:mrgreen:
Post Reply