Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
- zlatiborka
#1 Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Danas oko 14 sati nadjena je licna karta na Alipasinom polju, TRG NEZAVISNOSTI, otprilike sredina ulice, oko onih ulicnih tezgi. Nisam je ja pronasla, vec moj rodjak koji je privremeno kod mene. Trazila sam po imeniku BH-Telekoma nasla sam jednu ulicu u Novom gradu, nazvala broj, ali tu nema osobe koja je izgubila LK.
Ne bih da stavljam ovdje javno podatke sa LK, samo mogu reci da vlasnica ima boraviste u Novom gradu.
Ako neko zna za gospodju koja je danas izgubila LK, neka se javi.
Ili, da li je u redu da napisem neke podatke sa LK?
Ne bih da stavljam ovdje javno podatke sa LK, samo mogu reci da vlasnica ima boraviste u Novom gradu.
Ako neko zna za gospodju koja je danas izgubila LK, neka se javi.
Ili, da li je u redu da napisem neke podatke sa LK?
Last edited by zlatiborka on 13/10/2010 14:47, edited 1 time in total.
- Tvrtko II Kotromanić
#2 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
odnesi u policijsku stanicu
- pustopoljina
#3 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
pa nosi u policiju...
- pezzar
#4 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Mozda da odneses do Cipsa u Novom gradu, pa nek oni dalje traze, svakako ce ta osoba prije ili kasnije doci da odjavi staru licnu i trazi zamjenu.
-
SA 071
#5 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Je l' se slucajno osoba zove Fata? Ako jeste na pp cu ti dati broj telefona da joj javis da dodje po to.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
ja neki dan izgubio nisam ni znao
u roku od 1 sata zovu iz policije...
stoga predaj u policju
stoga predaj u policju
- sirocco
#7 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
komi wrote:ja neki dan izgubio nisam ni znao
stoga predaj u policju
i onda se narod zali da policija nista ne radi
- zlatiborka
#8 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Hvala vam, nisam bila sigurna da li postoji jos onaj BIRO za nadjene stvari, ali sutra nosim LK u policiju. Mislim da je to najbolje. Mozda i ova gospodja jos ne zna da je izgubila svoju LK?
- zlatiborka
#9 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Ne zove se Fata, vec joj ime pocinje sa A...SA 071 wrote:Je l' se slucajno osoba zove Fata? Ako jeste na pp cu ti dati broj telefona da joj javis da dodje po to.
-
StupskaBitanga
#10 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
meni su nazvali za manje od 1hkomi wrote:ja neki dan izgubio nisam ni znao
stoga predaj u policju
isto izgubio na Alipašinom dobio ju u Hadžićima
- Loulou
#11 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
I ja sam proljetos našla novčanik. Unutra - svi dokumenti: LK, vozačka, saobraćajna. Iako je bilo prilično kasno (oko 23 sata, možda i kasnije), odmah sam odnijela u policiju. Ne znam šta je dalje bilo s tim, vjerujem da je stiglo do vlasnika.
-
Raz
#12 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Napisi bar ime, da znam dal' da zovem tetku da pitam jel' izgubila licnu
-
AdnanSA
#13 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Ne nosi u policiju. Meni su bila ukradena kompletna dokumenta i dečko koji je to našao na cesti je odnjeo u policiju. Poslje toga je pronašao mene i otišli smo zajedno u policiju da to podignemo. Do sada je sve bilo ok a ostatak priče spada u rubriku vjerovali ili ne. Dežurni policajac nije znao gdje su odložena dokumenta. Njegov kolega je rekao da su možda u kontejneru. Pomislio sam da imaju neki kontejner u koji odlažu takve stvari. Međutim radilo se o kontejneru za smeće koji je smješten u krugu policijske stanice Novo Sarajevo. Dakle neko od policajaca je sve doslovno bacio u kontejner za smeće. Vozačka, lična, saobračajna i zdravstvena knjižica. Eh da bio je i pasoš jedne od zemalja EU. Zamisli te scene u kojoj nas dvojica i jedan policajac u 23:00 sa svjetiljkom i grabljama tražimo dokumente u kontejneru za smeće.
Sva sreće da kontejner nije ispražnjen i sve smo pronašli mokro i prljavo.
Od tada imam 0% povjerenja u policiju.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#14 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Priča za riplija.AdnanSA wrote:Ne nosi u policiju. Meni su bila ukradena kompletna dokumenta i dečko koji je to našao na cesti je odnjeo u policiju. Poslje toga je pronašao mene i otišli smo zajedno u policiju da to podignemo. Do sada je sve bilo ok a ostatak priče spada u rubriku vjerovali ili ne. Dežurni policajac nije znao gdje su odložena dokumenta. Njegov kolega je rekao da su možda u kontejneru. Pomislio sam da imaju neki kontejner u koji odlažu takve stvari. Međutim radilo se o kontejneru za smeće koji je smješten u krugu policijske stanice Novo Sarajevo. Dakle neko od policajaca je sve doslovno bacio u kontejner za smeće. Vozačka, lična, saobračajna i zdravstvena knjižica. Eh da bio je i pasoš jedne od zemalja EU. Zamisli te scene u kojoj nas dvojica i jedan policajac u 23:00 sa svjetiljkom i grabljama tražimo dokumente u kontejneru za smeće.
- zlatiborka
#15 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Loulou wrote:I ja sam proljetos našla novčanik. Unutra - svi dokumenti: LK, vozačka, saobraćajna. Iako je bilo prilično kasno (oko 23 sata, možda i kasnije), odmah sam odnijela u policiju. Ne znam šta je dalje bilo s tim, vjerujem da je stiglo do vlasnika.
Odnijela sam jutros oko 9 sati u policiju i sve ukratko im ispricala. Uzeli su podatke o meni, moje ime i adresu i ja sam to im rekla. Kaze policajka da ce vjerovatno ta zena doci kod njih da trazi svoju LK. Bio je prisutan i jedan mladi policajac i nekoliko ljudi koji su cekali.
Iz ovoga ne vidim sta ce oni uraditi, da li ce naci tu zenu i nazvati je ili ce cekati da ona licno dodje.
Neko je gore pitao kako se gospodja zove da provjeri, zove se Alma, ima dva prezimena i rodjena je 1967 god. u Banja Luci. Pa eto, to bi bilo dovoljno da se zna i da joj se eventualno dojavi da ode u PU Novi grad i trazi svoju LK.
- pustopoljina
#16 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
nadam se da nisi gospodji upravo oborila alibi 
- zlatiborka
#17 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Cek, cek, ne razumijem sta ti ovo znaci?pustopoljina wrote:nadam se da nisi gospodji upravo oborila alibi
Kojoj gospodji i koji alibi?
Ako nije problem pojasni mi.....
- pustopoljina
#18 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
hehe, ma ja "filmove" imam
gospodja sa dva prezimena...mozda je dosla u sa da radi belaja, a rekla da ce, recimo...u reumal
a ovamo izgubila licnu kartu (na mjestu zlocina).
mozda bi radije vadila novu,nego da se sazna gdje je izgubila
(ma nista
)
gospodja sa dva prezimena...mozda je dosla u sa da radi belaja, a rekla da ce, recimo...u reumal
mozda bi radije vadila novu,nego da se sazna gdje je izgubila
(ma nista
- zlatiborka
#19 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
pustopoljina wrote:hehe, ma ja "filmove" imam![]()
gospodja sa dva prezimena...mozda je dosla u sa da radi belaja, a rekla da ce, recimo...u reumal![]()
mozda bi radije vadila novu,nego da se sazna gdje je izgubila![]()
(ma nista)
Kuzim sad, ali nisam tako "duboko" razmisljala...
hajd' dobro, nadam se da ce sve dobro zavrsiti....
- Edin H.
#20 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
AdnanSA wrote:Ne nosi u policiju. Meni su bila ukradena kompletna dokumenta i dečko koji je to našao na cesti je odnjeo u policiju. Poslje toga je pronašao mene i otišli smo zajedno u policiju da to podignemo. Do sada je sve bilo ok a ostatak priče spada u rubriku vjerovali ili ne. Dežurni policajac nije znao gdje su odložena dokumenta. Njegov kolega je rekao da su možda u kontejneru. Pomislio sam da imaju neki kontejner u koji odlažu takve stvari. Međutim radilo se o kontejneru za smeće koji je smješten u krugu policijske stanice Novo Sarajevo. Dakle neko od policajaca je sve doslovno bacio u kontejner za smeće. Vozačka, lična, saobračajna i zdravstvena knjižica. Eh da bio je i pasoš jedne od zemalja EU. Zamisli te scene u kojoj nas dvojica i jedan policajac u 23:00 sa svjetiljkom i grabljama tražimo dokumente u kontejneru za smeće.
-
samo malo
#21 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Dobro da vam niko nije zvao policijuAdnanSA wrote:Ne nosi u policiju. Meni su bila ukradena kompletna dokumenta i dečko koji je to našao na cesti je odnjeo u policiju. Poslje toga je pronašao mene i otišli smo zajedno u policiju da to podignemo. Do sada je sve bilo ok a ostatak priče spada u rubriku vjerovali ili ne. Dežurni policajac nije znao gdje su odložena dokumenta. Njegov kolega je rekao da su možda u kontejneru. Pomislio sam da imaju neki kontejner u koji odlažu takve stvari. Međutim radilo se o kontejneru za smeće koji je smješten u krugu policijske stanice Novo Sarajevo. Dakle neko od policajaca je sve doslovno bacio u kontejner za smeće. Vozačka, lična, saobračajna i zdravstvena knjižica. Eh da bio je i pasoš jedne od zemalja EU. Zamisli te scene u kojoj nas dvojica i jedan policajac u 23:00 sa svjetiljkom i grabljama tražimo dokumente u kontejneru za smeće.
- Boom71
#22 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
samo malo wrote:Dobro da vam niko nije zvao policijuAdnanSA wrote:Ne nosi u policiju. Meni su bila ukradena kompletna dokumenta i dečko koji je to našao na cesti je odnjeo u policiju. Poslje toga je pronašao mene i otišli smo zajedno u policiju da to podignemo. Do sada je sve bilo ok a ostatak priče spada u rubriku vjerovali ili ne. Dežurni policajac nije znao gdje su odložena dokumenta. Njegov kolega je rekao da su možda u kontejneru. Pomislio sam da imaju neki kontejner u koji odlažu takve stvari. Međutim radilo se o kontejneru za smeće koji je smješten u krugu policijske stanice Novo Sarajevo. Dakle neko od policajaca je sve doslovno bacio u kontejner za smeće. Vozačka, lična, saobračajna i zdravstvena knjižica. Eh da bio je i pasoš jedne od zemalja EU. Zamisli te scene u kojoj nas dvojica i jedan policajac u 23:00 sa svjetiljkom i grabljama tražimo dokumente u kontejneru za smeće.
-
bullmastiff
#23 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
blago tebi..ja prije 15 dana izgubio i licnu i vozacku i debitnu...i niko nit zove nit koga brigakomi wrote:ja neki dan izgubio nisam ni znao
stoga predaj u policju
- Boom71
#24 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
Vidi s Adnanom ima li koji varijantu.bullmastiff wrote:blago tebi..ja prije 15 dana izgubio i licnu i vozacku i debitnu...i niko nit zove nit koga brigakomi wrote:ja neki dan izgubio nisam ni znao
stoga predaj u policju
-
bullmastiff
#25 Re: Nadjena LK - kako da je vratim vlasnici?
molim?Boom71 wrote:Vidi s Adnanom ima li koji varijantu.bullmastiff wrote:blago tebi..ja prije 15 dana izgubio i licnu i vozacku i debitnu...i niko nit zove nit koga brigakomi wrote:ja neki dan izgubio nisam ni znao
stoga predaj u policju