Nadjen mobitel experia

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Zox

#1 Nadjen mobitel experia

Post by Zox »

ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.
wolfie

#2 Re: Nadjen mobitel experia

Post by wolfie »

Nadji u imeniku kuca i nazovi, ha ja. :mrgreen:
Zox

#3 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Zox »

polako.
Nisrin

#4 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Nisrin »

SVAKA TI CAST! :thumbup:
EUROBIH

#5 Re: Nadjen mobitel experia

Post by EUROBIH »

Zox wrote:ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.
kad budeš ponovo našao telefon,potrudi se da bude xperia...ne postoji experia :lol: :lol:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6 Re: Nadjen mobitel experia

Post by bordo gandalf »

Zox wrote:ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.
Kol'ko para :D

Kao sto ti vec rekose nazovi "kucu" iz imenika ili nekog sa kom je cesto pricao pogledaj u pozivima
sposa0408

#7 Re: Nadjen mobitel experia

Post by sposa0408 »

Pogledaj brojIMEI (kad otvoris mobitel - broj ispod baterije), procitaj ga BH Telekomu i oni ce naci ko ga je kupio. (Naravno u slucaju da je kupljen tamo)
donja_crtica

#8 Re: Nadjen mobitel experia

Post by donja_crtica »

EUROBIH wrote:
kad budeš ponovo našao telefon,potrudi se da bude xperia...ne postoji experia :lol: :lol:
@euro
tacno volim vas prepametne.

@zox
odnesi na policiju, najpametnije je. I aferim
O'zone
Globalni moderator

#9 Re: Nadjen mobitel experia

Post by O'zone »

:thumbup:
mrtva kokoš

#10 Re: Nadjen mobitel experia

Post by mrtva kokoš »

zar nije niko zvao :? ili je telefon nov, beze kartice :-)
SundanceKid

#11 Re: Nadjen mobitel experia

Post by SundanceKid »

Ja sam tako 2 puta nalazio mobitel na ulici, i oba puta sam uspio vratiti to u roku od pola sata tako sto sam trazio "kuca" ili "mama" u imeniku. Problem je ako je ugasen mobitel, ne znas pin....tako je meni bilo drugi put, i jos kodiran za eronet kartice samo..jedva nadjoh eronet karticu i sreca na telefonu je bio kontakt "mama"....nekakvo dijete izgubilo...

Uglavnom, najkraci i jedini pravi put je taj, ovo oglasavanje na forumu je ok, ali znajuci kakvih prevaranata ima....javljace ti se sigurno kojekakvi lopovi...
HardCore

#12 Re: Nadjen mobitel experia

Post by HardCore »

Jel moze zamjena ?
SAID5

#13 Re: Nadjen mobitel experia

Post by SAID5 »

Mozda bi moderatori mogli napravit izgubljeno nađeno temu, vjerujem da bi pomogla mnogima :)
Zox

#14 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Zox »

Ne znam ni kako se tacno pise xperia, ni koji je broj u imeniku pod "kuca". Jel stvarno mislite da sam tek tako stavio oglas na forum? nisam ja nasap mob :)
karanana

#15 Re: Nadjen mobitel experia

Post by karanana »

Zox wrote:Ne znam ni kako se tacno pise xperia, ni koji je broj u imeniku pod "kuca". Jel stvarno mislite da sam tek tako stavio oglas na forum? nisam ja nasap mob :)
ne kontam. ko je nasao mobitel? sta ocekujes? jeli neku lovu, izlazak sa vlasnicom ako je vlasnica u pitanju?
cekaj da te neko zovne na njega i da pita da mu vratis mobitel.
Edin H.

#16 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Edin H. »

karanana wrote:
Zox wrote:Ne znam ni kako se tacno pise xperia, ni koji je broj u imeniku pod "kuca". Jel stvarno mislite da sam tek tako stavio oglas na forum? nisam ja nasap mob :)
ne kontam. ko je nasao mobitel? sta ocekujes? jeli neku lovu, izlazak sa vlasnicom ako je vlasnica u pitanju?
Ovo samo ti mozes napisati :lol: :lol: :lol:
Logovan

#17 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Logovan »

Za koliko bi prodao? :D
Kladara

#18 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Kladara »

A garant je neka stara xperia da je s i sl. vratio bi je al u limburgu :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#19 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Truba »

Religious Fantastic wrote:
Ovo je za rubriku vjerovali ili ne i zasluzuje da bude objavljeno na glavnoj stranici (naklon)
ja sam našao 2 mobitela dok još nisam imao mobitel (prije 2004) i oba sam vratio
jedan je čak tad bio u boji :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Truba »

Kladara wrote:A garant je neka stara xperia da je s i sl. vratio bi je al u limburgu :D
ma pusti ga
indirektno bari koke :D

to se nazove zadnji broj i objasni situacija i čeka poziv :D
kokuz_sa

#21 Re: Nadjen mobitel experia

Post by kokuz_sa »

kad je tek izasla N97..ja je nadjem u vilsu dok sam setao s malom..i nazovemo "mama" u imeniku i vratimo zeni telefon8kcerka zijanila) i dobijemo cvaju na kafu..
kasnije me svi zajebavali..ovako tel kostao 1200 u telekomu da s euzme a ja samo cvaju dobio..
jos nam teta rekla da je kcerka stedjela 3 godine za njega..
sve nesto kontam imala je u planu viziju kakva ce nokija izac za 3 godine :mrgreen:
bordo gandalf

#22 Re: Nadjen mobitel experia

Post by bordo gandalf »

kokuz_sa wrote:kad je tek izasla N97..ja je nadjem u vilsu dok sam setao s malom..i nazovemo "mama" u imeniku i vratimo zeni telefon8kcerka zijanila) i dobijemo cvaju na kafu..
kasnije me svi zajebavali..ovako tel kostao 1200 u telekomu da s euzme a ja samo cvaju dobio..
sve nesto kontam imala je u planu viziju kakva ce nokija izac za 3 godine :mrgreen:
Hahaha koji je ovo put da pominjes ovo :skoljka: :thumbup: i ja neki dan u kaficu sa jaranom kad u fotelji mobitel uđem u pozive vidim zvao lik kucu nazovem reko tu i tu ti je mobitel ispao i dođe lik za 15 minuta
kokuz_sa

#23 Re: Nadjen mobitel experia

Post by kokuz_sa »

rashtiman wrote:
kokuz_sa wrote:kad je tek izasla N97..ja je nadjem u vilsu dok sam setao s malom..i nazovemo "mama" u imeniku i vratimo zeni telefon8kcerka zijanila) i dobijemo cvaju na kafu..
Hahaha koji je ovo put da pominjes ovo :skoljka: :thumbup: i ja neki dan u kaficu sa jaranom kad u fotelji mobitel uđem u pozive vidim zvao lik kucu nazovem reko tu i tu ti je mobitel ispao i dođe lik za 15 minuta
i ti svaki put procitas kad napisem :D :D

i jel bilo sta za NA kafu kad je dosao lik :D
bordo gandalf

#24 Re: Nadjen mobitel experia

Post by bordo gandalf »

Ma nije nista dobio jedno veliko hvala :D
Zox

#25 Re: Nadjen mobitel experia

Post by Zox »

karanana wrote:
Ja ne kontam zasto se bilo ko javlja ako nije zijanio mobitel. Ovako je na svakoj temi. Zena pise "sta da napisem na plocicu" i odmah 9 stranica a NIKO nije rekao sta da napise na plocicu. Stvarno smo dokoni da nas Bog sacuva.
Jel bas moram objasnjavati da bi VAMA srce bilo na mjestu?
Post Reply