Nadjen mobitel experia
- Zox
#1 Nadjen mobitel experia
ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.
-
wolfie
#2 Re: Nadjen mobitel experia
Nadji u imeniku kuca i nazovi, ha ja. 
- Nisrin
#4 Re: Nadjen mobitel experia
SVAKA TI CAST! 
-
EUROBIH
#5 Re: Nadjen mobitel experia
kad budeš ponovo našao telefon,potrudi se da bude xperia...ne postoji experiaZox wrote:ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6 Re: Nadjen mobitel experia
Kol'ko paraZox wrote:ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.
Kao sto ti vec rekose nazovi "kucu" iz imenika ili nekog sa kom je cesto pricao pogledaj u pozivima
- sposa0408
#7 Re: Nadjen mobitel experia
Pogledaj brojIMEI (kad otvoris mobitel - broj ispod baterije), procitaj ga BH Telekomu i oni ce naci ko ga je kupio. (Naravno u slucaju da je kupljen tamo)
-
donja_crtica
#8 Re: Nadjen mobitel experia
@euroEUROBIH wrote:kad budeš ponovo našao telefon,potrudi se da bude xperia...ne postoji experiaZox wrote:ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.![]()
tacno volim vas prepametne.
@zox
odnesi na policiju, najpametnije je. I aferim
- O'zone
- Globalni moderator
- mrtva kokoš
#10 Re: Nadjen mobitel experia
zar nije niko zvao
ili je telefon nov, beze kartice 
-
SundanceKid
#11 Re: Nadjen mobitel experia
Ja sam tako 2 puta nalazio mobitel na ulici, i oba puta sam uspio vratiti to u roku od pola sata tako sto sam trazio "kuca" ili "mama" u imeniku. Problem je ako je ugasen mobitel, ne znas pin....tako je meni bilo drugi put, i jos kodiran za eronet kartice samo..jedva nadjoh eronet karticu i sreca na telefonu je bio kontakt "mama"....nekakvo dijete izgubilo...
Uglavnom, najkraci i jedini pravi put je taj, ovo oglasavanje na forumu je ok, ali znajuci kakvih prevaranata ima....javljace ti se sigurno kojekakvi lopovi...
Uglavnom, najkraci i jedini pravi put je taj, ovo oglasavanje na forumu je ok, ali znajuci kakvih prevaranata ima....javljace ti se sigurno kojekakvi lopovi...
- SAID5
#13 Re: Nadjen mobitel experia
Mozda bi moderatori mogli napravit izgubljeno nađeno temu, vjerujem da bi pomogla mnogima 
- Zox
#14 Re: Nadjen mobitel experia
Ne znam ni kako se tacno pise xperia, ni koji je broj u imeniku pod "kuca". Jel stvarno mislite da sam tek tako stavio oglas na forum? nisam ja nasap mob 
- karanana
#15 Re: Nadjen mobitel experia
ne kontam. ko je nasao mobitel? sta ocekujes? jeli neku lovu, izlazak sa vlasnicom ako je vlasnica u pitanju?Zox wrote:Ne znam ni kako se tacno pise xperia, ni koji je broj u imeniku pod "kuca". Jel stvarno mislite da sam tek tako stavio oglas na forum? nisam ja nasap mob
cekaj da te neko zovne na njega i da pita da mu vratis mobitel.
- Edin H.
#16 Re: Nadjen mobitel experia
Ovo samo ti mozes napisatikaranana wrote:ne kontam. ko je nasao mobitel? sta ocekujes? jeli neku lovu, izlazak sa vlasnicom ako je vlasnica u pitanju?Zox wrote:Ne znam ni kako se tacno pise xperia, ni koji je broj u imeniku pod "kuca". Jel stvarno mislite da sam tek tako stavio oglas na forum? nisam ja nasap mob
- Logovan
#17 Re: Nadjen mobitel experia
Za koliko bi prodao?Zox wrote:ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.
- Kladara
#18 Re: Nadjen mobitel experia
A garant je neka stara xperia da je s i sl. vratio bi je al u limburgu 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#19 Re: Nadjen mobitel experia
ja sam našao 2 mobitela dok još nisam imao mobitel (prije 2004) i oba sam vratioReligious Fantastic wrote:Ovo je za rubriku vjerovali ili ne i zasluzuje da bude objavljeno na glavnoj stranici (naklon)Zox wrote:ako je ko zijanio mob u centru sarajeva, neka se javi na PP pa cemo skontati sta i kako.
jedan je čak tad bio u boji
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#20 Re: Nadjen mobitel experia
ma pusti gaKladara wrote:A garant je neka stara xperia da je s i sl. vratio bi je al u limburgu
indirektno bari koke
to se nazove zadnji broj i objasni situacija i čeka poziv
- kokuz_sa
#21 Re: Nadjen mobitel experia
kad je tek izasla N97..ja je nadjem u vilsu dok sam setao s malom..i nazovemo "mama" u imeniku i vratimo zeni telefon8kcerka zijanila) i dobijemo cvaju na kafu..
kasnije me svi zajebavali..ovako tel kostao 1200 u telekomu da s euzme a ja samo cvaju dobio..
jos nam teta rekla da je kcerka stedjela 3 godine za njega..
sve nesto kontam imala je u planu viziju kakva ce nokija izac za 3 godine
kasnije me svi zajebavali..ovako tel kostao 1200 u telekomu da s euzme a ja samo cvaju dobio..
- bordo gandalf
#22 Re: Nadjen mobitel experia
Hahaha koji je ovo put da pominjes ovokokuz_sa wrote:kad je tek izasla N97..ja je nadjem u vilsu dok sam setao s malom..i nazovemo "mama" u imeniku i vratimo zeni telefon8kcerka zijanila) i dobijemo cvaju na kafu..
- kokuz_sa
#23 Re: Nadjen mobitel experia
i ti svaki put procitas kad napisemrashtiman wrote:Hahaha koji je ovo put da pominjes ovokokuz_sa wrote:kad je tek izasla N97..ja je nadjem u vilsu dok sam setao s malom..i nazovemo "mama" u imeniku i vratimo zeni telefon8kcerka zijanila) i dobijemo cvaju na kafu..
sve nesto kontam imala je u planu viziju kakva ce nokija izac za 3 godine![]()
i ja neki dan u kaficu sa jaranom kad u fotelji mobitel uđem u pozive vidim zvao lik kucu nazovem reko tu i tu ti je mobitel ispao i dođe lik za 15 minuta
i jel bilo sta za NA kafu kad je dosao lik
- bordo gandalf
#24 Re: Nadjen mobitel experia
Ma nije nista dobio jedno veliko hvala 
- Zox
#25 Re: Nadjen mobitel experia
Ja ne kontam zasto se bilo ko javlja ako nije zijanio mobitel. Ovako je na svakoj temi. Zena pise "sta da napisem na plocicu" i odmah 9 stranica a NIKO nije rekao sta da napise na plocicu. Stvarno smo dokoni da nas Bog sacuva.karanana wrote:ne kontam. ko je nasao mobitel? sta ocekujes? jeli neku lovu, izlazak sa vlasnicom ako je vlasnica u pitanju?Zox wrote:Ne znam ni kako se tacno pise xperia, ni koji je broj u imeniku pod "kuca". Jel stvarno mislite da sam tek tako stavio oglas na forum? nisam ja nasap mob
Jel bas moram objasnjavati da bi VAMA srce bilo na mjestu?