Kako si zakljucio da ste vi prviDanko_Bananko wrote:Za prvo boldirano - uh prepadoste nas prve pravoforUMASH wrote:....izvinjujem se na obstrukcijiCovjekIzBosne wrote: Znao sam da ce se neko naci da se tako izjasni, ali eto mada mi nesmeta ali obstruktira temu, i zamolio bih da lijepo glasate, a ne ovako temu samo obstruktujeteal' sve dok se vi (i prvi i drugi i treci) pravite da Nas nema obstruktiracemo vam teme i zivot....
.....stavi i Bosanac u anketu pa ces vidjet cuda na ovom forumu....
![]()
![]()
![]()
Za drugo - samo na ovom, na tvoju zalost....samo na ovom
Nacionalnost i Pripadanost SA-X
- pike
#51 Re: Nacionalnost i Pripadanost SA-X
- Fair Life
#52 Re: Nacionalnost i Pripadanost SA-X
Ne kontriram... nego potvrdjujem ono sto je forUMAS napisao.pike wrote:Ko bi se inatio i kotriro da tebe nema, fakatFair Life wrote:BosanacforUMASH wrote:Bosanac
bi forum bio dosadan
On i ja smo iz istog 'tora'... bosanskog.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Opet dernek.ba na sa-x forumu...
.
- pike
#54 Re: Nacionalnost i Pripadanost SA-X
Niste jedini, znaci jos ima nade.Fair Life wrote:Ne kontriram... nego potvrdjujem ono sto je forUMAS napisao.pike wrote:Ko bi se inatio i kotriro da tebe nema, fakatFair Life wrote: Bosanac
bi forum bio dosadan
On i ja smo iz istog 'tora'... bosanskog.
-
Danko_Bananko
Jer smo najjaci, najbrojniji, najpametniji,najpravedniji, najbolji, najljepsi, a uz to smo i skromniKako si zakljucio da ste vi prvi Confused ...i nije samo na njegovu zalost vec na zalost kompletne BiH kao sto se da primjetiti gledajuci trenutno stanje iste.
Kako da neko pored nas uzme tu casnu poziciju...
Bit ce bolje insaAllah, mi prvi ne sumnjamo u to
- pike
Danko_Bananko wrote:Jer smo najjaci, najbrojniji, najpametniji,najpravedniji, najbolji, najljepsi, a uz to smo i skromniKako si zakljucio da ste vi prvi Confused ...i nije samo na njegovu zalost vec na zalost kompletne BiH kao sto se da primjetiti gledajuci trenutno stanje iste.![]()
Kako da neko pored nas uzme tu casnu poziciju...![]()
Bit ce bolje insaAllah, mi prvi ne sumnjamo u to
A sad ozbiljno... nebi me iznenadilo da fakat tako mislis
-
luciferino
Ja sam mrki međed. Drago mi je što smo se upoznali. Neću se izjašnjavati iz principa, a komotno me strpajte među ostale.
-
realna do boli
Ja sam BOSANKA i ta/o/cka.Svim kojim takvo izjasnjavanje ne odgovara radi statistickih podataka kojim drugima mogu mahati pod nosom i ucjenjivati ih porucujem da me bas briga sto im kvarim prosjek.
Last edited by realna do boli on 06/06/2007 09:20, edited 1 time in total.
-
realna do boli
Nesto mi u mojoj poruci ne stima gramaticki ali nikako da skontam, valjda sam ljuta 
-
rashid
#61 Re: Nacionalnost i Pripadanost SA-X
BOSANAC!CovjekIzBosne wrote:KAo sto vidite kako se tema zove, nadam se da ce moderatori postovati pravilo "BEZ CENZURE", te shvatiti da ovom temom nezlim nikoga uvrjediti i izvinjavam se unaprjed ako je ko uvrjeden.
Dakle zelio bih da vidim ko sve posjecuje SA-X.
Znaci ako ste Bosnjak samo to napisite ili Srbin ili Hrvat ili Madrac, nije vazno ako ste Hrvat iz BIH ili HR samo stavite Hrvat i to vazi za sve ako ste Bosnjak iz Srbije mozete staviti samo Bosnjak, isto vazi za sve ostale, samo stavite koja ste nacionalnost.
OPET DA PONOVIM NEZELIM NIKOGA DA UVRJEDIM
I KO SE OSJECA UVRJEDENIM IZIVNJAVAM SE UNAPRJED.
Ovo je kao jedna od mnogih igara na ostalim forumima samo ova je o nacinalnoj pripadanosti, i mozemo vidjeti ovom temom kakav ce popis BIH biti, neoficijalno naravno, jer SA-X posjeca dosta dosta ljudi svakakvih iz drugcijih i razlicitih zemalja.
![]()
![]()
-
rashid
CovjekIzBosne wrote:Neke je i glavom kostalo, a tebi ocigledno smeta da se Bosnjaci smiju izjasniti kao Bosnjaci, evo pitt-e po tvom cemo bili ti da se mi zovemo "Muslimani po nacionalnosti" ili nesto drugo???pitt wrote:cuj recite mu....sta to nekog boli cuna ko je ko?
Da imam priliku, i da te uhvatim u ruke, razbaco bi te po citavoj kanadi ... svaku rijec koju bi ti uputio zaradio bi ban pa zato nema smisla ... zato ti idi filozofiraj svojoj ..... pa nek ti da malo .....!
Ne zagadzuj forum i ako ti anketa nema opcije e) Bosanac .... hvala bogu da cu biti drugo!
-
luciferino
#69 Re: Nacionalnost i Pripadanost SA-X
U ovakvim vremenima povezivanje riječi "igra" i "nacionalna pripadnost" je blago rečeno debilno, a iskreno, ne kontam kako ćemo to, pa makar bilo i nezvanično, vidjeti ovom temom kakav će to biti popis u BiH, NAROČITO AKO SA-X "posjeca dosta dosta ljudi svakakvih iz drugcijih i razlicitih zemalja".CovjekIzBosne wrote: Ovo je kao jedna od mnogih igara na ostalim forumima samo ova je o nacinalnoj pripadanosti, i mozemo vidjeti ovom temom kakav ce popis BIH biti, neoficijalno naravno, jer SA-X posjeca dosta dosta ljudi svakakvih iz drugcijih i razlicitih zemalja.
-
luciferino
Očigledno jeste...seln wrote:Je li sudbina Bosne da ankete (i zakljucke koji proizilaze iz njih) rade nepismeni ljudi?
I to se još SA-X uzima kao BiH u malom koju posjećuju....ma ne mogu više ni laprdat....
-
mostarac
CovjekIzBosne wrote:
Neke je i glavom kostalo, a tebi ocigledno smeta da se Bosnjaci smiju izjasniti kao Bosnjaci, evo pitt-e po tvom cemo bili ti da se mi zovemo "Muslimani po nacionalnosti" ili nesto drugo???
Ako si ti tipican primjer jednog Bosnjaka, onda je meni drago da se ispisem iz te skupine divljeg rastinja i upisem se u kenjce, tj. magarad.