Jadna je ova zemlja.
Sa jedne strane nacionalne stranke u klinču (nit se ljube, nit razdvajaju) a sa druge strane jedina alternativa - socijaldemokrati tipa Dodik i Lagumdzija.
Ovaj prvi otvoreni antiintegrator koji jebe mater svim nacionalnim strankama sa ciljem da postane predsjednik "multinacionalne" Republike Srpske.
Ovaj drugi u svemu "ispravan" ali patoloski samoljubiv i, ko sto Grebo rece, stetan do bola.
Sta odabrati na sljedecim izborima: nacionaliste, naciste ili narciste ?
Nacionalisti, nacisti i narcisti
-
stella_sa
#2 Re: Nacionalisti, nacisti i narcisti
Pa biraj manje zlo!nesvrstan wrote:Jadna je ova zemlja.
Sa jedne strane nacionalne stranke u klinču (nit se ljube, nit razdvajaju) a sa druge strane jedina alternativa - socijaldemokrati tipa Dodik i Lagumdzija.
Ovaj prvi otvoreni antiintegrator koji jebe mater svim nacionalnim strankama sa ciljem da postane predsjednik "multinacionalne" Republike Srpske.
Ovaj drugi u svemu "ispravan" ali patoloski samoljubiv i, ko sto Grebo rece, stetan do bola.
Ja sam za narciste
-
digger
#4 Re: Nacionalisti, nacisti i narcisti
Cujem da je Bill Clinton slobodan, tj. izmedju zaposlenja.nesvrstan wrote:Jadna je ova zemlja...
Ne bi bio los ni jedan Mussolini--bar na 4-5 godina da zavede red--ali njegov rezime ima par problematicnih elemenata (posebno onaj oko njegovog vjesanja).
Izgleda da je najbolje ostaviti kako jeste, inace mi ne bi mogli camiti na ovom podforumu.