Namjeravam kupiti takvu Toýotu mada nevjerujem da cu je uspjeti pronaci na siromasnom trzistu BiH.Ima li neko neka licna iskustva?Kvarovi,potrosnja te najvaznije nabavka rezervnih dijelova i potrosnog materijala u Sarajevu???
Znam neko ce reci "To je Toyota ne kvari se" ali svakom autu prije ili kasnije zatrebaju dijelovi...
Nabavka Toyote RAV4 prve generacije...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
AdnanSA
-
melb26sa
Ja sam htjela RAV4 (2008) ali sam se zadovoljila XR Matrixom (2008) - isto Toyotin autic.
Sto smo u BiH imali priliku isprobati RAV4 bio je 2004 godiste i izgledao i bio kao nov. Inace, veoma dobro lezi na cesti, lagan za upravljanje, potrosnja goriva odlicna...
Sto smo u BiH imali priliku isprobati RAV4 bio je 2004 godiste i izgledao i bio kao nov. Inace, veoma dobro lezi na cesti, lagan za upravljanje, potrosnja goriva odlicna...
- iceman ze
ja ponekad vozim dizelsku varijantu prve generacije, uglvnom tjerao sam je po ovim nasim putevima, i sobzirom da nije cistokrvni terenac, iznenadio sam se kako je vozilo upravljivo, lagan za upravljanje, pouzdan, stabilan na cesti, s dobrim gumama, sigurno te po ovako losim cestama nigdje nece izdati. Znam kad sam se ja zagrijao za Freelandera, svi su mi pljuvali po njemu, s obzirom da je nije pravi terenac, skup za odrzavanje i sl.......ako je i on ovako dobar kao RAV bas mi je zao sto nisam ga uzeo. Moj drug vozi 4Runnera i nezali se, kaze da su skupi djelovi, ali isto mi kaze da mu se vozilo uopste na kvari, samo redovno odrzavanje.......u svakom slucaju sretno.... 
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
Možda griješim, ali koliko ja znam prva generacija RAV 4 nije imala dizelski motor!? Ili ti možda misliš na drugu generaciju, prethodnicu aktuelnog modela?!iceman ze wrote:ja ponekad vozim dizelsku varijantu prve generacije, uglvnom tjerao sam je po ovim nasim putevima, i sobzirom da nije cistokrvni terenac, iznenadio sam se kako je vozilo upravljivo, lagan za upravljanje, pouzdan, stabilan na cesti, s dobrim gumama, sigurno te po ovako losim cestama nigdje nece izdati. Znam kad sam se ja zagrijao za Freelandera, svi su mi pljuvali po njemu, s obzirom da je nije pravi terenac, skup za odrzavanje i sl.......ako je i on ovako dobar kao RAV bas mi je zao sto nisam ga uzeo. Moj drug vozi 4Runnera i nezali se, kaze da su skupi djelovi, ali isto mi kaze da mu se vozilo uopste na kvari, samo redovno odrzavanje.......u svakom slucaju sretno....