Nabavka i prodaja elektronske muzike
Moderator: _BataZiv_0809
-
cajko
#1 Nabavka i prodaja elektronske muzike
Pozzz svima. Ako vas interesuju NAJNOVIJA izdanja iz svijeta elektronske muzike svih pravaca, na mp3-u ili audio cd-u u fantasticnoj kvaliteti, obratite se na
[email protected]
Ako ste trazili nesto novo a niste uspjeli naci, ovo je pravo mjesto za vas!
[email protected]
-
Stitch__
#5 Re: Nabavka i prodaja elektronske muzike
ne interesuju nascajko wrote:Pozzz svima. Ako vas interesuju NAJNOVIJA izdanja iz svijeta elektronske muzike svih pravaca, na mp3-u ili audio cd-u u fantasticnoj kvaliteti, obratite se na
[email protected]
-
Phobius
#6 Re: Nabavka i prodaja elektronske muzike
govori u svoje ime,,,,Stitch__ wrote:ne interesuju nascajko wrote:Pozzz svima. Ako vas interesuju NAJNOVIJA izdanja iz svijeta elektronske muzike svih pravaca, na mp3-u ili audio cd-u u fantasticnoj kvaliteti, obratite se na
[email protected]
Ako ste trazili nesto novo a niste uspjeli naci, ovo je pravo mjesto za vas!bug off
-
Zadig
E moj cajko, fino ti postiras, niko ti ne moze zabraniti to, ali jarane, preskup si zestoko. Mozda bi toliko dao za neki ilegalni mix recimo od depesh moda koji je radio tanaglia, ali ona druga verzija.cajko wrote:1 audio - 5km
1 mp3 - 15km
Mogucnost manje cijene ukoliko se uzima na veliko.
Ali za ostale stvari, e jaruga moj, neces se ti hljeba najest od 15 mara za 1 mp3 fajl!!!!!
- wels
cajko wrote:1 audio - 5km
1 mp3 - 15km
Mogucnost manje cijene ukoliko se uzima na veliko.
Zadig: ... Ali za ostale stvari, e jaruga moj, neces se ti hljeba najest od 15 mara za 1 mp3 fajl!!!!!
Evo ti racunice Zadig :Kazes jedan mp3 fajl 15 mara.Kupis hiljadu fajlova za manje od 15 mara.
Na veliko covjek daje jeftinije.
-
cajko
Ponuda se od sada ne odnosi samo na elektronsku muziku, dakle ukoliko nesto ne mozete da nadjete, ja sam tu. Navedena cijena je za istancane ukuse, pa izvolton.
Kontakt e-mail [email protected]
1 audio = 5km
1 audio = 5km