Ličnu, koja podrazumijeva i intimnu higijenu, možeš detektovati pri prvom kontaktu.
Ja sam gadljiva tako da ako vidim da odjeća, kosa, nokti nisu tip top, do tragova izlucevina sigurno neću doći.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pinjo silvestreannoy wrote:Šta je to mirišljava pička? Jel to ona koja miriše na borovinu? Jel to netko stvarno parfumira pičku?
Jedan od ovih umetnut u gaćeBloo wrote: pinjo silvestre
annoy wrote:Šta je to mirišljava pička? Jel to ona koja miriše na borovinu? Jel to netko stvarno parfumira pičku?
od sada Always large dnevni ulošci sa mirisom wunder-pičkaannoy wrote:Jedan od ovih umetnut u gaćeBloo wrote: pinjo silvestre
http://farm3.static.flickr.com/2574/371 ... b437ba.jpg
Bloo wrote:![]()
od sada Always large dnevni ulošci sa mirisom wunder-pička
i meni mojuanimals wrote:Ogadi mi picku...
ima da se odvalim smijati kad prođem kraj police sa npr. Vispakovim i inim onim začinima u kesama za gulaš i ostale SAFTali stvariannoy wrote:Saft
Bloo wrote: ima da se odvalim smijati kad prođem kraj police sa npr. Vispakovim i inim onim začinima u kesama za gulaš i ostale SAFTali stvari
Dale za tebeannoy wrote:Bloo wrote: ima da se odvalim smijati kad prođem kraj police sa npr. Vispakovim i inim onim začinima u kesama za gulaš i ostale SAFTali stvari![]()
Čuj saftPa nećeš ga po špagetama prelit
Mislim da mi je omiljeni izraz pussy juice
Daj mi radije Gastal ili nesto sličnoBloo wrote:Dale za tebeannoy wrote:Bloo wrote: ima da se odvalim smijati kad prođem kraj police sa npr. Vispakovim i inim onim začinima u kesama za gulaš i ostale SAFTali stvari![]()
Čuj saftPa nećeš ga po špagetama prelit
Mislim da mi je omiljeni izraz pussy juice
selotejp wrote:Pa da saftali pica je najsladja ako je cista . isto ko sis cevap najsladji je kad se ono saftali pa prsticima umocis pa nako sa tri prsta uzmes pa se nagnrs i sve jezikom pokupis .... Prste da polizes. Logicno uslov da sr meso i luk i ostali sastojci fino ociste prethodno.
Zaboravila si precizirati maksimalno vremensko razdoblje proteklo od zadnjeg pranja pičkeBloo wrote:![]()
![]()
![]()
znači oficijelno se smijem sama u sobi
za dobar obrok vam je potrebno slijedeće (glasom lika koji u offu cita sastojke za emisiju Debeli, ali srećni)
1 pička
2 crvena luka
1 bijeli luk
2 trake pancete
šta si to jeo svetenejeblodale cooper wrote:
Daj mi radije Gastal ili nesto slično
I šaku gljivaBloo wrote:selotejp wrote:Pa da saftali pica je najsladja ako je cista . isto ko sis cevap najsladji je kad se ono saftali pa prsticima umocis pa nako sa tri prsta uzmes pa se nagnrs i sve jezikom pokupis .... Prste da polizes. Logicno uslov da sr meso i luk i ostali sastojci fino ociste prethodno.![]()
![]()
![]()
za dobar obrok vam je potrebno slijedeće (glasom lika koji u offu cita sastojke za emisiju Debeli, ali srećni)
1 pička
2 crvena luka
1 bijeli luk
2 trake pancete
a ti si zenskoBloo wrote:selotejp wrote:Pa da saftali pica je najsladja ako je cista . isto ko sis cevap najsladji je kad se ono saftali pa prsticima umocis pa nako sa tri prsta uzmes pa se nagnrs i sve jezikom pokupis .... Prste da polizes. Logicno uslov da sr meso i luk i ostali sastojci fino ociste prethodno.![]()
![]()
![]()
1 pička
2 crvena luka
1 bijeli luk
2 trake pancete
Bloo wrote:i meni mojuanimals wrote:Ogadi mi picku...
Ma često me jebe kiselina u zadnje vrijeme. A i udbeljao sam se previše. Mrzim više sam sebe.Bloo wrote:šta si to jeo svetenejeblodale cooper wrote:
Daj mi radije Gastal ili nesto slično![]()
i meni treba :T pojela sam 3 buritosa jer sam napravila previše sastojaka
oči gladne