jedna moja jaranica se ono, jel' zadala sa hairlijom
na pocetku...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
hajd kad smo vec poceli, da ispricam i ovo
on 'dole' ispod deke grdnik
a ona ko nesto joj se glava i vidi
i u po frke uljece njen mladji brat u sobu (njoj jedno 17-18; njemu jedno 10-ak godina tada), pocne lupati po jorganu onog dezurnog delegata po glavi
i vice -- JA ZNAM STA VI RADITE
ova umrla od blama, nije ga nikako mogla ni potplatiti ni zastrasiti da ne kaze starcima

- Bosanac sa dna kace
tradicionalni bosanski psiholozirashid wrote:
Bogati, sta je to sa tvojom napaljenom familijom? Zreli ste za ... ma ne znam ni ja zasto ... neke vrste psihologa.
A pozdrav neni tvojoj
Rahmetli nena je bila cool, kako nije imala sina a imala je gotov svu musku unucad koja su rasla uz nju i bila je glavna faca po pitanju svega toga.
-
rikardoreis
danas wrote:hajd kad smo vec poceli, da ispricam i ovo![]()
jedna moja jaranica se ono, jel' zadala sa hairlijomon 'dole' ispod deke grdnik
a ona ko nesto joj se glava i vidi
i u po frke uljece njen mladji brat u sobu (njoj jedno 17-18; njemu jedno 10-ak godina tada), pocne lupati po jorganu onog dezurnog delegata po glavi
i vice -- JA ZNAM STA VI RADITE
ova umrla od blama, nije ga nikako mogla ni potplatiti ni zastrasiti da ne kaze starcima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i kod mene slična situejšn...upada njen mlađi brat a ja bio u nekom čudnom položaju (nije perverzija nikakva, majke mi
- šta joj to bolan radiš?
onako iznenađen ne znadoh šta ću te rekoh:
- visim...
- pa što visiš?
- ispravljam grbu, jebo te, bjež mi s očiju...
on pobježe, a ona se poče, ko luda, smijat...
-
FFK as Lucy01
E ovo se nije meni desilo, nego mojoj super prijateljici kojoj je mama jel' bRezobrazala pod stare dane
Elem, taj mali je bio razmazen nenormalno, a posto u njenoj familiji nije bilo muska da se rodi ni z'glave
Prica ona meni....jednom je dosao momak kuci, starci bili negdje u rodbini, samo ona i brat kod kuce (njoj je bilo 21 tada, bratu 5). Elem, posto je bilo kasno, a mala djeca nocu spavaju jelte
Kaze ona (kune se) da nije cula nista, ni sustanje, ni hodanje, nikakvu galamu....samo u jednom momentu neko skide deku sa njih i kaze: "sta to radite pi*ka vam materina"
- anais_nin
Lucy01 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
e nisam se dugo ismijala k'o na ovoj temi...dajdzinice, ziva bila
![]()
![]()
E ovo se nije meni desilo, nego mojoj super prijateljici kojoj je mama jel' bRezobrazala pod stare danei rodila joj brata kada je njoj bilo 16 godina.
Elem, taj mali je bio razmazen nenormalno, a posto u njenoj familiji nije bilo muska da se rodi ni z'glavemalecki je psovao, bio naporan...ukratko niko mu nista nije mogao niti htio.
Prica ona meni....jednom je dosao momak kuci, starci bili negdje u rodbini, samo ona i brat kod kuce (njoj je bilo 21 tada, bratu 5). Elem, posto je bilo kasno, a mala djeca nocu spavaju jelte, bacili se oni na posao na podu u dnevnoj sobi ispod deke....
Kaze ona (kune se) da nije cula nista, ni sustanje, ni hodanje, nikakvu galamu....samo u jednom momentu neko skide deku sa njih i kaze: "sta to radite pi*ka vam materina"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
ja sam obicno citala u dnevnom zavaljena na kaucu, stara kaze da je uvijek znala kad citam brezobrazluk neki u knjizi (a to mi se posebno desavalo sa D.H. Lawrence-om) jer bih se zacrvenila ko paprika
to je bilo davno, vise se ne crvenim

-
amrino
Kao vrlo mlada, prilikom redovnog "kopanja" po stvarima u kuci (to mi je bila svakodnevna aktivnost
)- dok su starci bili na poslu, "slucajno" sam nasla tatine Erotike ispod kreveta
Listala sam i listala - nista mi nije bilo jasno- a onda mi se upalila sijalica
Uzela sam bojice, flomastere i dala se na posao- pocela sam im svima "praviti" odjecu...imala sam poteskoca sa muskim odjevnim predmetima i nikako mi nije bilo jasno sta im ono "strsi". Problem je bio rijesen tako sto sam i njih strpala u suknje i haljine.
Kad su se starci vratili- sva sretna sam se pohvalila svojim umjetnickim radom. Nije uslijedila reakcija kakvu sam ocekivala...
Tata me danima poslije toga izbjegavao...tek sam poslije skontala kakav sjeb je covjeku bio...

Listala sam i listala - nista mi nije bilo jasno- a onda mi se upalila sijalica
Uzela sam bojice, flomastere i dala se na posao- pocela sam im svima "praviti" odjecu...imala sam poteskoca sa muskim odjevnim predmetima i nikako mi nije bilo jasno sta im ono "strsi". Problem je bio rijesen tako sto sam i njih strpala u suknje i haljine.
Kad su se starci vratili- sva sretna sam se pohvalila svojim umjetnickim radom. Nije uslijedila reakcija kakvu sam ocekivala...
Tata me danima poslije toga izbjegavao...tek sam poslije skontala kakav sjeb je covjeku bio...
- black
amrino wrote:Kao vrlo mlada, prilikom redovnog "kopanja" po stvarima u kuci (to mi je bila svakodnevna aktivnost)- dok su starci bili na poslu, "slucajno" sam nasla tatine Erotike ispod kreveta
![]()
Listala sam i listala - nista mi nije bilo jasno- a onda mi se upalila sijalica![]()
Kad su se starci vratili- sva sretna sam se pohvalila svojim umjetnickim radom. Nije uslijedila reakcija kakvu sam ocekivala...![]()
Tata me danima poslije toga izbjegavao...tek sam poslije skontala kakav sjeb je covjeku bio...![]()
![]()

- Bosanac sa dna kace
Veli mama rahmetli neni jednom prid svima nama, da je malo postidi;
Nu nano, nemoj tolko bezobrazat, pa i mene stid.
Veli nena u odbranu;
Suti keva, sta ti znas, vidis da se sve okrenulo naopako, ne zna se ko koga jebe.

Veli nena u odbranu;
Suti keva, sta ti znas, vidis da se sve okrenulo naopako, ne zna se ko koga jebe.
-
funaki
rikardoreis wrote:upada njen mlađi brat a ja bio u nekom čudnom položaju (nije perverzija nikakva, majke mi) i pita me on:
- visim...
- pa što visiš?
on pobježe, a ona se poče, ko luda, smijat...![]()
-
mamica papucarka
rahmetli nene je bila kraljicaBosanac sa dna kace wrote:Veli mama rahmetli neni jednom prid svima nama, da je malo postidi;
Veli nena u odbranu;
Suti keva, sta ti znas, vidis da se sve okrenulo naopako, ne zna se ko koga jebe.![]()
![]()
- danas
a sta si joj to bolan radiorikardoreis wrote:upada njen mlađi brat a ja bio u nekom čudnom položaju (nije perverzija nikakva, majke mi) i pita me on:
- visim...
- pa što visiš?
-
amrino
Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
Svaki put kad bi se cula strofa "uđe Fata u magazu sama, za njom Mujo- zamandali vrata"- ja bih počela urlat i plakat ko vo'- bilo mi zao Fate
kontala ubit ce je sta li?!

Svaki put kad bi se cula strofa "uđe Fata u magazu sama, za njom Mujo- zamandali vrata"- ja bih počela urlat i plakat ko vo'- bilo mi zao Fate
- gladna sam
amrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
Svaki put kad bi se cula strofa "uđe Fata u magazu sama, za njom Mujo- zamandali vrata"- ja bih počela urlat i plakat ko vo'- bilo mi zao Fatekontala ubit ce je sta li?!
![]()
![]()
![]()
-
konyan
Meni ni dan danas nece da kazu sta se desi..gladna sam wrote:amrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
Svaki put kad bi se cula strofa "uđe Fata u magazu sama, za njom Mujo- zamandali vrata"- ja bih počela urlat i plakat ko vo'- bilo mi zao Fatekontala ubit ce je sta li?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vjeruj mi da sam se i ja kad sam mala bila, cesto pitala sta se s fatom dogodi, kad mujo zamandali vrata....
- zena21
Ti si jos mali... Nije to za tvoje usikonyan wrote:Meni ni dan danas nece da kazu sta se desi..gladna sam wrote:amrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vjeruj mi da sam se i ja kad sam mala bila, cesto pitala sta se s fatom dogodi, kad mujo zamandali vrata....
![]()
![]()
-
konyan
Vidis, o tome ti ja govorim..zena21 wrote:Ti si jos mali... Nije to za tvoje usikonyan wrote:Meni ni dan danas nece da kazu sta se desi..gladna sam wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
noviprimitivac
ovo je presmiješnodmr wrote:Krenuo ja kod jarana da vidim ima li kakav film, neka me dosada spucala. Pokucam na vrata, niko ne otvara. Opet pokucam, nista. Ja za steku, vrata otkljucana. Ulazim, nije mi prvi put da me ne cuje, nabije nekad slusalice, ne bi cuo ni da mlaznjak prodje pored njega. Ja u sobu, kad on se trze, slajfo ga. Ja pogledah u tv ispred njega, kad ono alpsko skijanje![]()
![]()
![]()
Trebalo mi je 6 sekundi, i onda valjanje od smijeha. Jos mi poslije kaze da se trudio da podesi vrhunac kad je skijasica ono na startu, kad se naguzi. Koji bolesnik![]()
-
FFK as Lucy01
Sve isto, samo je kod mene bila ona nesto "lijepa Mara, kcer starog krcmara" il' tako nestoamrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
![]()
![]()
![]()
I ja sam rovila po kuci, a najvise sam volila da rovim po maminim i tatinim dzepovima
Tata je imao neki stari novcanik koji je cuvao, pretpostavljam, iz sentimentalnih razloga i u njemu je bila jedna bRezobrazna pjesma, znam da se spominje ku*ac i pi*ka i po tome sam skontala da je bezobrazna
Jednom sam sestri "odrecitovala" pjesmu (citala sa papira) i ona je samo ono glupo gledala (6 godina mladja od mene) i pitala "a mozes li mi sada citati Snjeznu kraljicu"
-
rikardoreis
kazu da je kod HaĐića Fatu satro vozkonyan wrote:Meni ni dan danas nece da kazu sta se desi..gladna sam wrote:amrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
danas wrote:a sta si joj to bolan radiorikardoreis wrote:upada njen mlađi brat a ja bio u nekom čudnom položaju (nije perverzija nikakva, majke mi) i pita me on:
- visim...
- pa što visiš?
![]()
![]()
ma ne pitaj
-
rikardoreis
Lucy01 wrote:Sve isto, samo je kod mene bila ona nesto "lijepa Mara, kcer starog krcmara" il' tako nestoamrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
![]()
![]()
![]()
![]()
meni je ta pjesma tako tuzna bila
![]()
zao mi bilo Mare, nemate pojma
znala sam da joj nesto ruzno rade
![]()
![]()
![]()
I ja sam rovila po kuci, a najvise sam volila da rovim po maminim i tatinim dzepovima![]()
.
Tata je imao neki stari novcanik koji je cuvao, pretpostavljam, iz sentimentalnih razloga i u njemu je bila jedna bRezobrazna pjesma, znam da se spominje ku*ac i pi*ka i po tome sam skontala da je bezobrazna![]()
![]()
![]()
jer je to bilo zabranjeno reci glasno
![]()
![]()
Jednom sam sestri "odrecitovala" pjesmu (citala sa papira) i ona je samo ono glupo gledala (6 godina mladja od mene) i pitala "a mozes li mi sada citati Snjeznu kraljicu"![]()
na ovoj temi svaki post legendaran...