na pocetku...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

danas

Post by danas »

hajd kad smo vec poceli, da ispricam i ovo :D

jedna moja jaranica se ono, jel' zadala sa hairlijom :D on 'dole' ispod deke grdnik :D a ona ko nesto joj se glava i vidi :D i u po frke uljece njen mladji brat u sobu (njoj jedno 17-18; njemu jedno 10-ak godina tada), pocne lupati po jorganu onog dezurnog delegata po glavi :D i vice -- JA ZNAM STA VI RADITE :D ova umrla od blama, nije ga nikako mogla ni potplatiti ni zastrasiti da ne kaze starcima :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

rashid wrote:
Bogati, sta je to sa tvojom napaljenom familijom? Zreli ste za ... ma ne znam ni ja zasto ... neke vrste psihologa.

A pozdrav neni tvojoj :)
tradicionalni bosanski psiholozi :lol:
Rahmetli nena je bila cool, kako nije imala sina a imala je gotov svu musku unucad koja su rasla uz nju i bila je glavna faca po pitanju svega toga. :)
rikardoreis

Post by rikardoreis »

danas wrote:hajd kad smo vec poceli, da ispricam i ovo :D

jedna moja jaranica se ono, jel' zadala sa hairlijom :D on 'dole' ispod deke grdnik :D a ona ko nesto joj se glava i vidi :D i u po frke uljece njen mladji brat u sobu (njoj jedno 17-18; njemu jedno 10-ak godina tada), pocne lupati po jorganu onog dezurnog delegata po glavi :D i vice -- JA ZNAM STA VI RADITE :D ova umrla od blama, nije ga nikako mogla ni potplatiti ni zastrasiti da ne kaze starcima :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

i kod mene slična situejšn...upada njen mlađi brat a ja bio u nekom čudnom položaju (nije perverzija nikakva, majke mi :)) i pita me on:
- šta joj to bolan radiš?
onako iznenađen ne znadoh šta ću te rekoh:
- visim...
- pa što visiš?
- ispravljam grbu, jebo te, bjež mi s očiju...

on pobježe, a ona se poče, ko luda, smijat... :) :)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e nisam se dugo ismijala k'o na ovoj temi...dajdzinice, ziva bila :D :D

E ovo se nije meni desilo, nego mojoj super prijateljici kojoj je mama jel' bRezobrazala pod stare dane :lol: i rodila joj brata kada je njoj bilo 16 godina.
Elem, taj mali je bio razmazen nenormalno, a posto u njenoj familiji nije bilo muska da se rodi ni z'glave :D malecki je psovao, bio naporan...ukratko niko mu nista nije mogao niti htio.
Prica ona meni....jednom je dosao momak kuci, starci bili negdje u rodbini, samo ona i brat kod kuce (njoj je bilo 21 tada, bratu 5). Elem, posto je bilo kasno, a mala djeca nocu spavaju jelte :D , bacili se oni na posao na podu u dnevnoj sobi ispod deke....

Kaze ona (kune se) da nije cula nista, ni sustanje, ni hodanje, nikakvu galamu....samo u jednom momentu neko skide deku sa njih i kaze: "sta to radite pi*ka vam materina" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Lucy01 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e nisam se dugo ismijala k'o na ovoj temi...dajdzinice, ziva bila :D :D

E ovo se nije meni desilo, nego mojoj super prijateljici kojoj je mama jel' bRezobrazala pod stare dane :lol: i rodila joj brata kada je njoj bilo 16 godina.
Elem, taj mali je bio razmazen nenormalno, a posto u njenoj familiji nije bilo muska da se rodi ni z'glave :D malecki je psovao, bio naporan...ukratko niko mu nista nije mogao niti htio.
Prica ona meni....jednom je dosao momak kuci, starci bili negdje u rodbini, samo ona i brat kod kuce (njoj je bilo 21 tada, bratu 5). Elem, posto je bilo kasno, a mala djeca nocu spavaju jelte :D , bacili se oni na posao na podu u dnevnoj sobi ispod deke....

Kaze ona (kune se) da nije cula nista, ni sustanje, ni hodanje, nikakvu galamu....samo u jednom momentu neko skide deku sa njih i kaze: "sta to radite pi*ka vam materina" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: e definitivno jedna od boljih prica na ovoj temi :lol:
danas

Post by danas »

Lucy01 wrote:
dir dzizuz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

ja sam obicno citala u dnevnom zavaljena na kaucu, stara kaze da je uvijek znala kad citam brezobrazluk neki u knjizi (a to mi se posebno desavalo sa D.H. Lawrence-om) jer bih se zacrvenila ko paprika :lol: :D to je bilo davno, vise se ne crvenim :lol: :D
dmr

Post by dmr »

...
Last edited by dmr on 07/10/2010 19:53, edited 1 time in total.
amrino

Post by amrino »

Kao vrlo mlada, prilikom redovnog "kopanja" po stvarima u kuci (to mi je bila svakodnevna aktivnost :oops: )- dok su starci bili na poslu, "slucajno" sam nasla tatine Erotike ispod kreveta :shock:
Listala sam i listala - nista mi nije bilo jasno- a onda mi se upalila sijalica :idea:
Uzela sam bojice, flomastere i dala se na posao- pocela sam im svima "praviti" odjecu...imala sam poteskoca sa muskim odjevnim predmetima i nikako mi nije bilo jasno sta im ono "strsi". Problem je bio rijesen tako sto sam i njih strpala u suknje i haljine.
Kad su se starci vratili- sva sretna sam se pohvalila svojim umjetnickim radom. Nije uslijedila reakcija kakvu sam ocekivala... :shock:
Tata me danima poslije toga izbjegavao...tek sam poslije skontala kakav sjeb je covjeku bio... :lol: :lol: :lol:
black

Post by black »

amrino wrote:Kao vrlo mlada, prilikom redovnog "kopanja" po stvarima u kuci (to mi je bila svakodnevna aktivnost :oops: )- dok su starci bili na poslu, "slucajno" sam nasla tatine Erotike ispod kreveta :shock:
Listala sam i listala - nista mi nije bilo jasno- a onda mi se upalila sijalica :idea:
Uzela sam bojice, flomastere i dala se na posao- pocela sam im svima "praviti" odjecu...imala sam poteskoca sa muskim odjevnim predmetima i nikako mi nije bilo jasno sta im ono "strsi". Problem je bio rijesen tako sto sam i njih strpala u suknje i haljine.
Kad su se starci vratili- sva sretna sam se pohvalila svojim umjetnickim radom. Nije uslijedila reakcija kakvu sam ocekivala... :shock:
Tata me danima poslije toga izbjegavao...tek sam poslije skontala kakav sjeb je covjeku bio... :lol: :lol: :lol:
Image
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Veli mama rahmetli neni jednom prid svima nama, da je malo postidi;
Nu nano, nemoj tolko bezobrazat, pa i mene stid.
Veli nena u odbranu;
Suti keva, sta ti znas, vidis da se sve okrenulo naopako, ne zna se ko koga jebe. :lol: :lol: :lol:
funaki

Post by funaki »

rikardoreis wrote:upada njen mlađi brat a ja bio u nekom čudnom položaju (nije perverzija nikakva, majke mi :)) i pita me on:
- visim...
- pa što visiš?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Bosanac sa dna kace wrote:Veli mama rahmetli neni jednom prid svima nama, da je malo postidi;
Nu nano, nemoj tolko bezobrazat, pa i mene stid.
Veli nena u odbranu;
Suti keva, sta ti znas, vidis da se sve okrenulo naopako, ne zna se ko koga jebe. :lol: :lol: :lol:
rahmetli nene je bila kraljica :D
danas

Post by danas »

rikardoreis wrote:upada njen mlađi brat a ja bio u nekom čudnom položaju (nije perverzija nikakva, majke mi :)) i pita me on:
- visim...
- pa što visiš?

a sta si joj to bolan radio :lol: :lol: :lol:
amrino

Post by amrino »

Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
Svaki put kad bi se cula strofa "uđe Fata u magazu sama, za njom Mujo- zamandali vrata"- ja bih počela urlat i plakat ko vo'- bilo mi zao Fate :oops: kontala ubit ce je sta li?! :shock:
:lol: :lol: :lol:
gladna sam

Post by gladna sam »

amrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
Svaki put kad bi se cula strofa "uđe Fata u magazu sama, za njom Mujo- zamandali vrata"- ja bih počela urlat i plakat ko vo'- bilo mi zao Fate :oops: kontala ubit ce je sta li?! :shock:
:lol: :lol: :lol: vjeruj mi da sam se i ja kad sam mala bila, cesto pitala sta se s fatom dogodi, kad mujo zamandali vrata....

:D
konyan

Post by konyan »

gladna sam wrote:
amrino wrote:Mene je majka (ili nena kako god) cuvala kad sam bila mala...Dok je radila po kuci i razvijala pitu slusanje "Đerdana" je bilo pod obavezno. Prisjelo joj je vise puta...
:lol: :lol: :lol: vjeruj mi da sam se i ja kad sam mala bila, cesto pitala sta se s fatom dogodi, kad mujo zamandali vrata....

Meni ni dan danas nece da kazu sta se desi.. :lol: :lol: :D
zena21

Post by zena21 »

konyan wrote:
gladna sam wrote:

Ti si jos mali... Nije to za tvoje usi :oops: :lol: :lol: :lol:
konyan

Post by konyan »

zena21 wrote:
konyan wrote:
gladna sam wrote: :lol: :lol: :lol: vjeruj mi da sam se i ja kad sam mala bila, cesto pitala sta se s fatom dogodi, kad mujo zamandali vrata....

Ti si jos mali... Nije to za tvoje usi :oops: :lol: :lol: :lol:
Vidis, o tome ti ja govorim.. :lol: :lol: :D
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

dmr wrote:Krenuo ja kod jarana da vidim ima li kakav film, neka me dosada spucala. Pokucam na vrata, niko ne otvara. Opet pokucam, nista. Ja za steku, vrata otkljucana. Ulazim, nije mi prvi put da me ne cuje, nabije nekad slusalice, ne bi cuo ni da mlaznjak prodje pored njega. Ja u sobu, kad on se trze, slajfo ga. Ja pogledah u tv ispred njega, kad ono alpsko skijanje :shock: :shock: :shock:
Trebalo mi je 6 sekundi, i onda valjanje od smijeha. Jos mi poslije kaze da se trudio da podesi vrhunac kad je skijasica ono na startu, kad se naguzi. Koji bolesnik :-) :D
ovo je presmiješno :D :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Sve isto, samo je kod mene bila ona nesto "lijepa Mara, kcer starog krcmara" il' tako nesto :lol: :lol: meni je ta pjesma tako tuzna bila :lol: :lol: zao mi bilo Mare, nemate pojma :lol: znala sam da joj nesto ruzno rade :lol: :lol: :lol: :lol:

I ja sam rovila po kuci, a najvise sam volila da rovim po maminim i tatinim dzepovima :lol: :lol: .
Tata je imao neki stari novcanik koji je cuvao, pretpostavljam, iz sentimentalnih razloga i u njemu je bila jedna bRezobrazna pjesma, znam da se spominje ku*ac i pi*ka i po tome sam skontala da je bezobrazna :lol: :lol: :lol: :lol: jer je to bilo zabranjeno reci glasno :lol: :lol:

Jednom sam sestri "odrecitovala" pjesmu (citala sa papira) i ona je samo ono glupo gledala (6 godina mladja od mene) i pitala "a mozes li mi sada citati Snjeznu kraljicu" :lol: :lol:
danas

Post by danas »

aj lucynda, this explains a lot :D :lol: :lol: :lol:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

konyan wrote:
gladna sam wrote:

kazu da je kod HaĐića Fatu satro voz :D :)
rikardoreis

Post by rikardoreis »

danas wrote:
- visim...
- pa što visiš?

a sta si joj to bolan radio :lol: :lol: :lol:

ma ne pitaj :D sad bi i prste polomio u pokušaju da otkucam :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

Lucy01 wrote:
Sve isto, samo je kod mene bila ona nesto "lijepa Mara, kcer starog krcmara" il' tako nesto :lol: :lol: meni je ta pjesma tako tuzna bila :lol: :lol: zao mi bilo Mare, nemate pojma :lol: znala sam da joj nesto ruzno rade :lol: :lol: :lol: :lol:

I ja sam rovila po kuci, a najvise sam volila da rovim po maminim i tatinim dzepovima :lol: :lol: .
Tata je imao neki stari novcanik koji je cuvao, pretpostavljam, iz sentimentalnih razloga i u njemu je bila jedna bRezobrazna pjesma, znam da se spominje ku*ac i pi*ka i po tome sam skontala da je bezobrazna :lol: :lol: :lol: :lol: jer je to bilo zabranjeno reci glasno :lol: :lol:

Jednom sam sestri "odrecitovala" pjesmu (citala sa papira) i ona je samo ono glupo gledala (6 godina mladja od mene) i pitala "a mozes li mi sada citati Snjeznu kraljicu" :lol: :lol:

na ovoj temi svaki post legendaran...
Post Reply