Opet je neki gad ostavio 8 kucica u kutija pored garaze na Otoci.
Dao sam zamjenu za majcinu mlijeko i djecica () ce ih probati sklonit. U medjuvremenu ce jedno mozda biti usvojeno.

Moderator: anex

Onda isto tako mozes reci ZASTO DA POSTAVLJAMO NA SOS Ili bilo koji drugi forum.ajsela wrote:Kako da znamo koga da prijavimo kad smo jedva nasli mjesto gdje se nalaze psici? Mislis da bi policija nesto ucinila?? Pa nije ni za one macke nista ucinila iz Aleje Lipa
Pa sto onda pisemo ako nista promijeniti ne mozemo?ajsela wrote:Zapalili su zenu pa nista nije bilo, nakon 7 dana napali drugu zenu pa opet nista. Svi mi ovo znamo, evo i ovdje javno, i Velja i SOS udruzenje pa nista. Sta bi to policija uradila, kad do sada nisu nista uradili
alijadzigibau wrote:uzas...tesko retardirana djeca koja su to ucinila
baš tako, ovo su uradili razmaženi klinci željni zabave čije mame umjesto da ih odgajaju, ganjaju karijeru i igraju travianaAlhemicarkaa wrote:alijadzigibau wrote:uzas...tesko retardirana djeca koja su to ucinilaRetardirana djeca ovo nikad ne bi uradila.
Evo daj prijedlog da onda budemo dosadni vlastima i po ovom pitanjumIRCerka wrote:Jos nesto, da nismo bili dosadni vlastima, nemoj misliti da Sikirica ne bi izasao nakon 3 mjeseca...
Nekad su bili ti popravni domovi na sve strane...Maybach wrote:Jaoooooooooooooooooooooo da mi je samo znat koja su to djeca!!!Jel moguce da niko ne zna koja su to gamad!!!?Kako onda znate sve te detalje,kako znate da ih je neko mucio i na koji nacin?Nek neko ko zna uslika tu glupu djecu da ima slike na jambo plakate stavim.Danas svako moze biti roditelj.Treba i to zakonom zabranit jer su se poceli monstrumi radjat.Ja za takvu djecu ne bi milosti imali,ako treba i od pete godine u dom nek idu.fuj
ne pravi se mutav, igraju daleko najveću ulogu u odgojuMaybach wrote:Otkad to mame samo djecu dgajaju?
Ovo nam je sve ispricala ta djevojcica (koja je 4 puta nosila kutiju sa cukicama u SOS usruzenje ali je svaki put bila vracena sa vrata, nosila ih je i Meliti ali ona je otjerala) i njena mama. One su nam ispricale sta su sve ta djeca radila i rekle nam da se taj glavni kreten zove Vedran i da je 2 razred i da mu niko nista dole ne moze jer mu odma dolaze roditelji da ga brane, i da je pravo "kulturan" jer proilaznicama zenama dodje i kaze "hoces mi ga popusiti" itd itd. Ja bi predlozila da se skupimo i odemo na to mjesto i pronadjemu tog degenerika od Vedrana jer ja sama mu ne mogu nista. Od te curice mozemo saznati detalje o njemuMaybach wrote:Jaoooooooooooooooooooooo da mi je samo znat koja su to djeca!!!Jel moguce da niko ne zna koja su to gamad!!!?Kako onda znate sve te detalje,kako znate da ih je neko mucio i na koji nacin?Nek neko ko zna uslika tu glupu djecu da ima slike na jambo plakate stavim.Danas svako moze biti roditelj.Treba i to zakonom zabranit jer su se poceli monstrumi radjat.Ja za takvu djecu ne bi milosti imali,ako treba i od pete godine u dom nek idu.fuj
Rekoh ti. Prijavite policiji sta je i kako bilo (iako citaju forum neko treba prijaviti da bi to bilo zvanicno), posaljete slike i informacije Hajatu (koji je jedna od rijetkih TV kuca kojima ne smeta da prenose GADNU STVARNOST u kojoj zivimo) i nek se zna makar poblizi lokalitet gdje imamo ubice psica...vjeruj mi, svaki dan prodjem pored mjesta gdje su djeca u Aleji Lipa mucila macke...nakon one hajke dugo je roditeljima trebalo da ih ponovo puste s lanca...pa ako ne mozemo spasiti svaku macku, opet mozemo svaku petu, a i to je nesto...ajsela wrote:Evo daj prijedlog da onda budemo dosadni vlastima i po ovom pitanjumIRCerka wrote:Jos nesto, da nismo bili dosadni vlastima, nemoj misliti da Sikirica ne bi izasao nakon 3 mjeseca...