Na mjestu SARAJKE
-
Last_one
#1 Na mjestu SARAJKE
OK nema više sarajke...al šta će biti na tom mjestu-da li neko zna...Možda je ofucano pitanje,al ja sam do sada čula bar 10 različitih verzija.....

-
mickyK
#2 Re: Na mjestu SARAJKE
BBI CentarLast_one wrote:OK nema više sarajke...al šta će biti na tom mjestu-da li neko zna...Možda je ofucano pitanje,al ja sam do sada čula bar 10 različitih verzija.....![]()

Vise informacija
-
HZSA
Kakvi vise trzni centri...za koga se to gradi?! dosta toga vise, ovome se treba stati u kraj dok jos nije prekasno.
Sta fali da se napravi veliki trg...svakako nemamo trga kako treba u gradu...al vazno je da neko dobro opere lovu...
Sta fali da se napravi veliki trg...svakako nemamo trga kako treba u gradu...al vazno je da neko dobro opere lovu...
-
hare_sa
ne kaki bajadere ... taj trg ti nece zaposliti ljude bez posla, a ovaj centar hoce ... i to mnogo njih!!!HZSA wrote:Kakvi vise trzni centri...za koga se to gradi?! dosta toga vise, ovome se treba stati u kraj dok jos nije prekasno.
-
Maja17
#6 Re: Na mjestu SARAJKE
Prica se da Gasi treba da otvori kospicarnuLast_one wrote:OK nema više sarajke...al šta će biti na tom mjestu-da li neko zna...Možda je ofucano pitanje,al ja sam do sada čula bar 10 različitih verzija.....![]()
-
Maja17
#7 Re: Na mjestu SARAJKE
Prica se da Gasi treba da otvori kospicarnuLast_one wrote:OK nema više sarajke...al šta će biti na tom mjestu-da li neko zna...Možda je ofucano pitanje,al ja sam do sada čula bar 10 različitih verzija.....![]()
-
Maja17
#8 Re: Na mjestu SARAJKE
-
addo888
#9 Re: Na mjestu SARAJKE
Vec je odluceno da ce biti islamska banka BBI centarLast_one wrote:OK nema više sarajke...al šta će biti na tom mjestu-da li neko zna...Možda je ofucano pitanje,al ja sam do sada čula bar 10 različitih verzija.....![]()