Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
Moderator: anex
- nKrkan
#1 Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
Itrigantno je, kako ovo funkcionira, bukvalno samo ubacuješ kovanice u automat ,koji oni na kraju kupe,ali nigdje računa, nigdje nikakvog traga da si bio tu i korristio tu uslugu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2 Re: Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
Placaju pausal.
- problemnatravunu
#3 Re: Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
a s obzirom da je u pitanju automat u koji se ubacuju pare, poput automata na parkinzima,
ja zaista ne vidim razloga da ne izdaje regularan fiskalni račun, mutno je to
-
high_volume
#4 Re: Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
Slažem se. Kao i kod parking aparata, da se korisniku omogući opciono izdavanje fiskalnih računa.problemnatravunu wrote: ↑28/03/2021 09:26 a s obzirom da je u pitanju automat u koji se ubacuju pare, poput automata na parkinzima,
- fox-69
#5 Re: Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
na isti način kako se oporezuju automati za žvake, slatkiše i limenke , tako se oporezuje i samouslužna praonoica... zamisli da ti automat za žvake daje fiskalni račun ?
btw, ja ne znam odakle ovolika opsjednudost mladih ljudi sa porezom... to je sve od previše američkih sapunica i serija
btw, ja ne znam odakle ovolika opsjednudost mladih ljudi sa porezom... to je sve od previše američkih sapunica i serija
- mayab
#6 Re: Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
Nikako nije isto automat za limenke ili zvake, i ovo.... te tzv. samouslužne praonice su se proširile svuda , mislim da obrću gomilu para, red bi bio uvesti i tu malo više reda... kad vlast može derati frilensere, zašto ne i ovo učiniti pravednijimfox-69 wrote: ↑28/03/2021 20:10 na isti način kako se oporezuju automati za žvake, slatkiše i limenke , tako se oporezuje i samouslužna praonoica... zamisli da ti automat za žvake daje fiskalni račun ?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
Stvarno jes malo fiksacija na porezima

-
probook
#8 Re: Na koji način se oporezuju samouslužne praonice?
Davno je jedan rekao "za uvidjenje reda oko poreza kreni od najsiromašnijih"fox-69 wrote: ↑28/03/2021 20:10 na isti način kako se oporezuju automati za žvake, slatkiše i limenke , tako se oporezuje i samouslužna praonoica... zamisli da ti automat za žvake daje fiskalni račun ?