Nađen zlatni prsten (na Braču)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Ne mogu

#1 Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by Ne mogu »

Pronašao sam na Bolu (otok Brač) zlatni prsten sa posvetom. Vjerujem da je vlasnik (vlasnica) iz BiH. Ukoliko vam se neko požalio da mu se tako nešto desilo, molim vas da ga obavijestite. Hvala.
PM72

#2 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by PM72 »

Ne mogu wrote:Pronašao sam na Bolu (otok Brač) zlatni prsten sa posvetom. Vjerujem da je vlasnik (vlasnica) iz BiH. Ukoliko vam se neko požalio da mu se tako nešto desilo, molim vas da ga obavijestite. Hvala.
Možda ga je Deen zijanio pošto mu tu babo ima kuću.Jesi li ga našao na Zlatnom ratu ili kod samostana? Bili smo i mi nekad na Bolu,ne moraš se samo ti hvaliti. :lol: :thumbup:
Ne mogu

#3 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by Ne mogu »

Na moje veliko zadovoljstvo, javio se mladi bračni par iz Srebrenika. Bili su na bračnom putovanju, te u igri u moru, ona je ostala bez burme. Volio bih da ste čuli njenu sreću kada je shvatila da je to njen prsten. Neprocjenjivo. Neka im je sretno. :-D :-D :-D
1946--1987

#4 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by 1946--1987 »

svaka cast @ne mogu :thumbup:
vazi

#5 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by vazi »

:-D
Ne mogu wrote:Na moje veliko zadovoljstvo, javio se mladi bračni par iz Srebrenika. Bili su na bračnom putovanju, te u igri u moru, ona je ostala bez burme. Volio bih da ste čuli njenu sreću kada je shvatila da je to njen prsten. Neprocjenjivo. Neka im je sretno. :-D :-D :-D
svaka cast :thumbup:
bumerangss

#6 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by bumerangss »

PM72 wrote:
Ne mogu wrote:Pronašao sam na Bolu (otok Brač) zlatni prsten sa posvetom. Vjerujem da je vlasnik (vlasnica) iz BiH. Ukoliko vam se neko požalio da mu se tako nešto desilo, molim vas da ga obavijestite. Hvala.
Možda ga je Deen zijanio pošto mu tu babo ima kuću.Jesi li ga našao na Zlatnom ratu ili kod samostana? Bili smo i mi nekad na Bolu,ne moraš se samo ti hvaliti. :lol: :thumbup:
E bio sam i ja na Bracu i na Bolu tj Zlatnom ratu odnosno "špic plaži" a i na Vidovoj gori ali i u Supetaru gdje je vjerovatno Deenova tj cacina mu vikendica jer sam ga tu vidjao na plazi :D
512MB

#7 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by 512MB »

PM72 wrote:
Kod samostana se nekad opasna kosarka igrala, a bogme i na vozdovcu :)
PM72

#8 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by PM72 »

Ne mogu wrote:Na moje veliko zadovoljstvo, javio se mladi bračni par iz Srebrenika. Bili su na bračnom putovanju, te u igri u moru, ona je ostala bez burme. Volio bih da ste čuli njenu sreću kada je shvatila da je to njen prsten. Neprocjenjivo. Neka im je sretno. :-D :-D :-D
E svaka čast ako si ih našao.

P.S.Neko pomenu dobru košarku pred samostanom.Nešto se ne sjećam igrališta ali im je plaža bila fantazija (tu sam provalio jednog fratra kako durbinom kuži gologuze čehinje na stjenama). :lol:
512MB

#9 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by 512MB »

PM72 wrote:
E svaka čast ako si ih našao.

P.S.Neko pomenu dobru košarku pred samostanom.Nešto se ne sjećam igrališta ali im je plaža bila fantazija (tu sam provalio jednog fratra kako durbinom kuži gologuze čehinje na stjenama). :lol:
malo povise samostana je bilo igraliste, al mozda su ga uklonili nisam bio ima dvi hefte :-)
karanana

#10 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)

Post by karanana »

igra u moru. prstenjak?
Post Reply