Nađen zlatni prsten (na Braču)
-
Ne mogu
#1 Nađen zlatni prsten (na Braču)
Pronašao sam na Bolu (otok Brač) zlatni prsten sa posvetom. Vjerujem da je vlasnik (vlasnica) iz BiH. Ukoliko vam se neko požalio da mu se tako nešto desilo, molim vas da ga obavijestite. Hvala.
-
PM72
#2 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
Možda ga je Deen zijanio pošto mu tu babo ima kuću.Jesi li ga našao na Zlatnom ratu ili kod samostana? Bili smo i mi nekad na Bolu,ne moraš se samo ti hvaliti.Ne mogu wrote:Pronašao sam na Bolu (otok Brač) zlatni prsten sa posvetom. Vjerujem da je vlasnik (vlasnica) iz BiH. Ukoliko vam se neko požalio da mu se tako nešto desilo, molim vas da ga obavijestite. Hvala.
-
Ne mogu
#3 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
Na moje veliko zadovoljstvo, javio se mladi bračni par iz Srebrenika. Bili su na bračnom putovanju, te u igri u moru, ona je ostala bez burme. Volio bih da ste čuli njenu sreću kada je shvatila da je to njen prsten. Neprocjenjivo. Neka im je sretno.

-
1946--1987
#4 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
svaka cast @ne mogu 
- vazi
#5 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
svaka castNe mogu wrote:Na moje veliko zadovoljstvo, javio se mladi bračni par iz Srebrenika. Bili su na bračnom putovanju, te u igri u moru, ona je ostala bez burme. Volio bih da ste čuli njenu sreću kada je shvatila da je to njen prsten. Neprocjenjivo. Neka im je sretno.![]()
![]()
-
bumerangss
#6 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
E bio sam i ja na Bracu i na Bolu tj Zlatnom ratu odnosno "špic plaži" a i na Vidovoj gori ali i u Supetaru gdje je vjerovatno Deenova tj cacina mu vikendica jer sam ga tu vidjao na plaziPM72 wrote:Možda ga je Deen zijanio pošto mu tu babo ima kuću.Jesi li ga našao na Zlatnom ratu ili kod samostana? Bili smo i mi nekad na Bolu,ne moraš se samo ti hvaliti.Ne mogu wrote:Pronašao sam na Bolu (otok Brač) zlatni prsten sa posvetom. Vjerujem da je vlasnik (vlasnica) iz BiH. Ukoliko vam se neko požalio da mu se tako nešto desilo, molim vas da ga obavijestite. Hvala.![]()
- 512MB
#7 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
Kod samostana se nekad opasna kosarka igrala, a bogme i na vozdovcuPM72 wrote:Možda ga je Deen zijanio pošto mu tu babo ima kuću.Jesi li ga našao na Zlatnom ratu ili kod samostana? Bili smo i mi nekad na Bolu,ne moraš se samo ti hvaliti.Ne mogu wrote:Pronašao sam na Bolu (otok Brač) zlatni prsten sa posvetom. Vjerujem da je vlasnik (vlasnica) iz BiH. Ukoliko vam se neko požalio da mu se tako nešto desilo, molim vas da ga obavijestite. Hvala.![]()
-
PM72
#8 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
E svaka čast ako si ih našao.Ne mogu wrote:Na moje veliko zadovoljstvo, javio se mladi bračni par iz Srebrenika. Bili su na bračnom putovanju, te u igri u moru, ona je ostala bez burme. Volio bih da ste čuli njenu sreću kada je shvatila da je to njen prsten. Neprocjenjivo. Neka im je sretno.![]()
![]()
P.S.Neko pomenu dobru košarku pred samostanom.Nešto se ne sjećam igrališta ali im je plaža bila fantazija (tu sam provalio jednog fratra kako durbinom kuži gologuze čehinje na stjenama).
- 512MB
#9 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
malo povise samostana je bilo igraliste, al mozda su ga uklonili nisam bio ima dvi heftePM72 wrote:E svaka čast ako si ih našao.Ne mogu wrote:Na moje veliko zadovoljstvo, javio se mladi bračni par iz Srebrenika. Bili su na bračnom putovanju, te u igri u moru, ona je ostala bez burme. Volio bih da ste čuli njenu sreću kada je shvatila da je to njen prsten. Neprocjenjivo. Neka im je sretno.![]()
![]()
P.S.Neko pomenu dobru košarku pred samostanom.Nešto se ne sjećam igrališta ali im je plaža bila fantazija (tu sam provalio jednog fratra kako durbinom kuži gologuze čehinje na stjenama).
- karanana
#10 Re: Nađen zlatni prsten (na Braču)
igra u moru. prstenjak?