Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
-
MajcinaDusica
#1 Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Bez ikakve namjere da ovaj pdf pretvorim u "izgubljeno-nađeno", treba mi savjet. U petak sam našla ključ od auta u ulici Nikole Kašikovića (Mejtaš). Ostavila sam papir s brojem telefona na zgradi u neposrednoj blizini, ali se vlasnik nije javio. Čula sam da ima neki biro za nađene stvari, ali pojma nemam gdje je ni u sklopu čega.
Zna li neko nekog ko je izgubio ključ od auta? I zna li neko gdje bih ga mogla ostaviti da ga vlasnik nađe?
Zna li neko nekog ko je izgubio ključ od auta? I zna li neko gdje bih ga mogla ostaviti da ga vlasnik nađe?
-
stidljiv
#2 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Kako izgleda kljuc?
Moj je stari nedavno izgubio kljuc od auta, samo se ni on ne sjeca gdje
Moj je stari nedavno izgubio kljuc od auta, samo se ni on ne sjeca gdje
- Edin H.
#3 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Ides po parkinzima i klikas dok ne otori neko auto 
-
MajcinaDusica
#4 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
@Stidljiv: pošalji mi pp kako izgleda ključ koji je tvoj stari izgubio.
- alcho
#5 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
I onda ga vratisbabyline wrote:i ?Edin H. wrote:Ides po parkinzima i klikas dok ne otori neko auto
- -Romeo-
#6 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
i usput neka odnese CD kasetofon.alcho wrote:I onda ga vratisbabyline wrote:i ?Edin H. wrote:Ides po parkinzima i klikas dok ne otori neko auto
- Neelix
#7 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Pa jel CD il je kasetofon? 
- -Romeo-
#8 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
zavisi šta bidne u autu, ne gledam ja u grah.Neelix wrote:Pa jel CD il je kasetofon?
- Edin H.
#9 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
To je vec do Majcine Dusicebabyline wrote:i ?Edin H. wrote:Ides po parkinzima i klikas dok ne otvori neko auto
Jedna opcija je da se deres ispod prozora
-
MajcinaDusica
#10 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Baš ste konstruktivni, svaka vam čast.
- atko
#11 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Jednom sam ja tako naso saobracajnu u vilsu ... i ja to fino pokupim ... i gore do skupstine do one kucice sa drotom ... da je dam prvom sluzbenom licu u blizini jel ... on me pogleda u fazonu zaboli me K ... haj ti tamo jos 200 metra pa u mup ostavi ... kontam ja haj ... dodjem tamo na recepciji objasnim o cemu je rijec ... sacekajte ... dodje neki i kaze podjite zamnom ... kuda?! ... pa da date izjavu ... kakvu?! pa znate neznamo mi odakle vama tudja saobracajna .... reko ako hoces uzmi ovo ako neces ja je vratim tacno dje je bila i zaboli me neka stvar ... on gleda u mene ... haj dobro uzecemo ...
... nekad je bolje zaobic nesto nego pokusat ispast dobar ... mozes jos ispast kriv ...
... nekad je bolje zaobic nesto nego pokusat ispast dobar ... mozes jos ispast kriv ...
- alcho
#12 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Budi sretan pa te nije pendrekom po bubrezimaatko wrote:Jednom sam ja tako naso saobracajnu u vilsu ... i ja to fino pokupim ... i gore do skupstine do one kucice sa drotom ... da je dam prvom sluzbenom licu u blizini jel ... on me pogleda u fazonu zaboli me K ... haj ti tamo jos 200 metra pa u mup ostavi ... kontam ja haj ... dodjem tamo na recepciji objasnim o cemu je rijec ... sacekajte ... dodje neki i kaze podjite zamnom ... kuda?! ... pa da date izjavu ... kakvu?! pa znate neznamo mi odakle vama tudja saobracajna .... reko ako hoces uzmi ovo ako neces ja je vratim tacno dje je bila i zaboli me neka stvar ... on gleda u mene ... haj dobro uzecemo ...
- mayab
#13 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Ha ha, morao sam
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#14 Re: Nađen ključ od auta - kako da ga vratim?
Što nađeš, ne kaži...atko wrote:Jednom sam ja tako naso saobracajnu u vilsu ... i ja to fino pokupim ... i gore do skupstine do one kucice sa drotom ... da je dam prvom sluzbenom licu u blizini jel ... on me pogleda u fazonu zaboli me K ... haj ti tamo jos 200 metra pa u mup ostavi ... kontam ja haj ... dodjem tamo na recepciji objasnim o cemu je rijec ... sacekajte ... dodje neki i kaze podjite zamnom ... kuda?! ... pa da date izjavu ... kakvu?! pa znate neznamo mi odakle vama tudja saobracajna .... reko ako hoces uzmi ovo ako neces ja je vratim tacno dje je bila i zaboli me neka stvar ... on gleda u mene ... haj dobro uzecemo ...
Što izgubiš, ne traži...
Sve dok nadležni ne otvore Biro za izgubljene/nađene stvari.