molim nekog ko ima pojma o tome da mi objasni...
Na cemu zaradjuju Google i slicni?
Moderator: Benq
- Kurt_Kombajn
#1 Na cemu zaradjuju Google i slicni?
...evo citam vijest da Google prodaje dionice od 2,5 mlrd. dolara...pa se moram kao apsolutni laik zapitati...odakle dolaze te pare?...s obzirom da nikad nisam morao platiti za koristenje googlea
...
-
Panasonic
Ako npr. imas sajt koji prodaje prozore, i zelis da bude bolja prodaja.
Onda mozes namjestiti sa svaki put kada neko ukuca u Google-u "prozor" tvoj sajt bude na vrhu liste. Ali, ako onda neko klikne na taj link - tebi se odbija 5 centi i ide Google-u.
Onda mozes namjestiti sa svaki put kada neko ukuca u Google-u "prozor" tvoj sajt bude na vrhu liste. Ali, ako onda neko klikne na taj link - tebi se odbija 5 centi i ide Google-u.
-
zoka
ne postoji ni jedan dokaz da je neko kupio rank kod google u normalnim rezultatima pretrage. Tu je google bio jako pazljiv. Uvijek je naglasio koji su rezultati sponzorisani ili iznad u bolji ili sa strane kao adWords.
A sto su tako mocni i sto toliko kostaju. Zato sto imaju najvecu "customers base" to jeste posjeduju ogroman trafic kojim vladaju a budusnost interneta je odprilike nesto u tom pravcu veliki servis.
A sto su tako mocni i sto toliko kostaju. Zato sto imaju najvecu "customers base" to jeste posjeduju ogroman trafic kojim vladaju a budusnost interneta je odprilike nesto u tom pravcu veliki servis.