Ja mislim kad joj oslobode muza da ce on u znak zahvalnosti da digne sve u zrak_BosanaC wrote:Ljudi Boziji, jel' Nadja Dizdarevic stvarno zasluzuje da bude tema ovdje vec cetvrti dan? Stvarno niko nema druga i pametnija posla doli da slusa Nadju. Ljudi ba nemaju sta jest koji su rodjeni i odrasli ovdje, koji su bili u ratu sigurno duze i najebali sigurno vise nego Nadjin muz, a dobili su karinu od ove drzave za razliku i od njega i od Nadje. Gdje ima dima ima i vatre, ako mu ne misle suditi covjeka treba fino pustiti na slobodu i zavrsiti tu pricu, ali sikirati se toliko za nadju mislim da je totalna budalestina i gubitak vremena, jer cisto i iskreno sumnjam da bi se Nadja nasikirala da je iko drugi u pitanju umjesto njenog muza.
Nađa Dizdarević otpocela strajk gladju
-
halo
-
Prenj
Tacno, poljubice Zlatko Dodika, isto ko sto je nakon rata i onolikih zrtava i pokolja, Alija poljubio Momcila u isto mjesto.bleka wrote:Ne ti Micerka kad ti Zlatko (BTW zbog koga ovaj problem i postoji) dode na vlast onda idi i poljubi Dodika sva u suzama u supak, a ja cu rade ratovati s njim i njima slicnim.
Pa ti opet ratuj ...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
bleka, nisi ti meni jasan nikako...ispade sad Zlatko svemoguci...bleka wrote:Ne ti Micerka kad ti Zlatko (BTW zbog koga ovaj problem i postoji) dode na vlast onda idi i poljubi Dodika sva u suzama u supak, a ja cu rade ratovati s njim i njima slicnim.
sam je zlatko odluchio sve...wow....
- danas
ma naravno, jer eto bio je to ni manje ni vise zlatko koji je njenom muzu dao pasos i drzavljanstvo, i time neposredno doveo BH u situaciju da - kao i svaka druga banana republika -- sada mora da igra onako kako USA svira.mIRCerka wrote:bleka, nisi ti meni jasan nikako...ispade sad Zlatko svemoguci...bleka wrote:Ne ti Micerka kad ti Zlatko (BTW zbog koga ovaj problem i postoji) dode na vlast onda idi i poljubi Dodika sva u suzama u supak, a ja cu rade ratovati s njim i njima slicnim.
sam je zlatko odluchio sve...wow....
a ovoj nesretnoj zeni savjetujem da ide i trazi pomoc od onih koji su joj muza dovelu u bosnu, jer kako su ga znali dovesti, neka mu sada i pomazu... cek, cek malo... neJma sinko ta pita u nas...kad im je valjao, dobar je bio... a sad svi ruke peru od njega... zasto nisam iznenadjena?
-
_BosanaC
A ti ne znas sta da napises pa mi stavljas u usta ono sto nisam rekao?Nigmus wrote:To ti znas kako ko od nas i na sta reaguje_BosanaC wrote:...jer cisto i iskreno sumnjam da bi se Nadja nasikirala da je iko drugi u pitanju umjesto njenog muza.
Bas oni koji su sada na vlasti i koji Nadju ne jebu ni strucno su njenog muza i doveli ovamo, obecali i njoj i njemu a i svima nama zlatne kasike, a fakat najvise da boli kad ti tvoj uvali. I opet ce ta ista Nadja glasati za te koji je pustaju da gladuje, jebavat "onim drugim" mater, i svi ce zivjeti duuuugo i sretno
-
Nigmus
Njenog muza nije niko pozvao sem stanje u kojem su se muslimani nasli.
Isti ti muslimani su danas uz Nadju ako nista onda radi sjecanja na dane kada nam je pomoc trebala a njen muz ostavio sve i dosao.
A sadasnja vlast nije isporucila A.grupu-uradila je to koalicija zp. ili konkretnije Zlatko Lagumdzija nakon oslobadajuce presude BH sudstva.
Tek da ne pricamo lazi
Isti ti muslimani su danas uz Nadju ako nista onda radi sjecanja na dane kada nam je pomoc trebala a njen muz ostavio sve i dosao.
A sadasnja vlast nije isporucila A.grupu-uradila je to koalicija zp. ili konkretnije Zlatko Lagumdzija nakon oslobadajuce presude BH sudstva.
Tek da ne pricamo lazi
Last edited by Nigmus on 09/12/2005 16:31, edited 1 time in total.
- Ahmmed
Raspitaj se, no, ovako je kako ti ja kazem 
Da budem jos precizniji, sa islamske tacke gledista, zena ne treba uzimati muzevo prezime, nakon vjencanja. No, ova praksa nije podjednako zastupljena medju svim muslimanima, pa joj najcesce pribjegavaju Arapi.
Da budem jos precizniji, sa islamske tacke gledista, zena ne treba uzimati muzevo prezime, nakon vjencanja. No, ova praksa nije podjednako zastupljena medju svim muslimanima, pa joj najcesce pribjegavaju Arapi.
-
mIRCerka
vidis, moj medo ne pripada onim muslimanima koji se vole igrati sa bombama...tako da straha od toga nema...bleka wrote:Jos samo da napomenem da tebi Micerka muza isporuce u Guantanamo ili barem Hag
a ja ti i dalje stojim iza one DABOGDA ti se u avliji ratovalo ako ti je toliko rat mio i drag.....
malo citaj i tudje komentare, nemoj samo svoje nastavljati...
-
bleka
Pa nemora to biti terorizam. Uostalom ko je nesto dokazao za tog covjeka da je terorista, Sto se tice tvog medzeda,mIRCerka wrote:vidis, moj medo ne pripada onim muslimanima koji se vole igrati sa bombama...tako da straha od toga nema...bleka wrote:Jos samo da napomenem da tebi Micerka muza isporuce u Guantanamo ili barem Hag
a ja ti i dalje stojim iza one DABOGDA ti se u avliji ratovalo ako ti je toliko rat mio i drag.....
moze to biti nepravda u vidu neko ti navali nesto na kosti i t i pjevaj (Goli otok).
U pitanju su osnovna ljudska prava, ali ko ce tebi i Zlaji to objasniti
-
mIRCerka
ti iz dijaspore sigurno neces objasniti..... makar ne meni....bleka wrote:Pa nemora to biti terorizam. Uostalom ko je nesto dokazao za tog covjeka da je terorista, Sto se tice tvog medzeda,mIRCerka wrote:vidis, moj medo ne pripada onim muslimanima koji se vole igrati sa bombama...tako da straha od toga nema...bleka wrote:Jos samo da napomenem da tebi Micerka muza isporuce u Guantanamo ili barem Hag
moze to biti nepravda u vidu neko ti navali nesto na kosti i t i pjevaj (Goli otok).
U pitanju su osnovna ljudska prava, ali ko ce tebi i Zlaji to objasniti
ja sam rekla da mi je zen zao, svemirko je bojasnio s pravne strane sta ne stima, ati pozivas na rat opet..to prosipaj svojima u dalekim zemljama gdje se svi krijete, a od bosne i hercegovine odhebite....u troskoku....
do daljnjeg, citamo se....ko sto smo vec citali i kacili...bem ti , mogao si makar stil pisanja promijeniti....
-
mIRCerka
a ako ces vec da seres na Zlatka i koaliciju, zasto se onda ne sjetis mater i SDA jer su oni trenutno na vlasti, a Nadja i dalje ljubi vrata.....i niko joj ne pomaze...
QQ, slijep si pored ociju dijete milo....
QQ, slijep si pored ociju dijete milo....
-
mIRCerka
novo , ne dam budali da me dira..a skuzila sam ko je...a valjda si do sada naucila da nije mirci tako ljuta na dijasporu, dok ovakvi ne pocnu pozivat na RAT a i dalje se brckaju po dalekim zemljamanovalic wrote:moze li se ovdje napisati par redi da se ne prozove dijaspora...
jebala vas dijaspora...
i ne , ne moze proci....danas sam se pokrvila sa violentjackom na msn..bas zbog takvog pozivanja i prozivanja....
ja to ne limvo, sorry....
-
E. Jaganjac
Nemam rijeci...zalosno. I za ovakve osobe su mnogi dali svoje zivote...hananah wrote:Nemam rijeci, cuj strajkujei sad kao treba da se sazale na teroristu
Samo naprijed Nadja, ne predaji se dok ne izgubis bar 50 kg
Onu tezinu u glavi vec si odavno izgubila, ako si je ikad i imala
-
E. Jaganjac
#_BosanaC wrote:Ljudi Boziji, jel' Nadja Dizdarevic stvarno zasluzuje da bude tema ovdje vec cetvrti dan? Stvarno niko nema druga i pametnija posla doli da slusa Nadju. Ljudi ba nemaju sta jest koji su rodjeni i odrasli ovdje, koji su bili u ratu sigurno duze i najebali sigurno vise nego Nadjin muz, a dobili su karinu od ove drzave za razliku i od njega i od Nadje. Gdje ima dima ima i vatre, ako mu ne misle suditi covjeka treba fino pustiti na slobodu i zavrsiti tu pricu, ali sikirati se toliko za nadju mislim da je totalna budalestina i gubitak vremena, jer cisto i iskreno sumnjam da bi se Nadja nasikirala da je iko drugi u pitanju umjesto njenog muza.
Zasluzuje itekako, jer njen primjer pokazuje kako izdajnicka vlast tretira svoje gradjane i ZA kOGA RADI.
kada ovako nesto pogodi vas, naci ce se opet neko na nekom forumu koga mrzi trostiti vrijeme na necije "tudje" muke. Dabogda vam se tako nesto desilo, jer to debelo zasluzujete.
-
_BosanaC
Dabogda ti ili pameti dosao ili dosao u BiH prosipati te price. Drzava i sistem u koji si pobjegao drze tog covjeka i jos stotine njih, i ne vidim da si izasao pred State Department a mogao bi to posto si mu blize nego ja?! Mani bolan te suplje, taj truli zapad te hrani pa ne lajes po njemu nego po ljudima koji su ostali ovdje.E. Jaganjac wrote:#_BosanaC wrote:Ljudi Boziji, jel' Nadja Dizdarevic stvarno zasluzuje da bude tema ovdje vec cetvrti dan? Stvarno niko nema druga i pametnija posla doli da slusa Nadju. Ljudi ba nemaju sta jest koji su rodjeni i odrasli ovdje, koji su bili u ratu sigurno duze i najebali sigurno vise nego Nadjin muz, a dobili su karinu od ove drzave za razliku i od njega i od Nadje. Gdje ima dima ima i vatre, ako mu ne misle suditi covjeka treba fino pustiti na slobodu i zavrsiti tu pricu, ali sikirati se toliko za nadju mislim da je totalna budalestina i gubitak vremena, jer cisto i iskreno sumnjam da bi se Nadja nasikirala da je iko drugi u pitanju umjesto njenog muza.
Zasluzuje itekako, jer njen primjer pokazuje kako izdajnicka vlast tretira svoje gradjane i ZA kOGA RADI.
kada ovako nesto pogodi vas, naci ce se opet neko na nekom forumu koga mrzi trostiti vrijeme na necije "tudje" muke. Dabogda vam se tako nesto desilo, jer to debelo zasluzujete.
A te "naturalizovane" kako su ih ovdje nazvali ja bih i onako odmah iza rata poslao nazad kucama. Isti ti "naturalizovani" su mene zaustavljali po cesti i srali mi zasto se vodam sa curom za ruku, zasto se ljubakam, pokusavaju mene nauciti kako da zivim u svojoj drzavi, a mnogi od njih niti su prosli u ratu sto sam ja niti ce ikada proci. A ti glumis logistiku par hiljada kilometara odavde i solis nekom pamet? Nemoj majke ti.