N1
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#601 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Ako misle biti ozbiljni ovaj voditelj dnevnika mora biti sklonjen jer je negledljivo i stvarno glupo da on vodi dnevnik jer evo na portalu paralelno gledam i HR i SRB verziju i njihove Zorana Sprajca i Maju zezelj i ovaj naš ispada smiješan
-
zaluzinna
-
StupskaBitanga
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#604 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Uopce nemaju snimaka o vijestima. Ni golove sa derbija nemaju. Prebacih na federalnu, Ipak mislim da ce AJ ostati gigant za ovo 
-
denizli
- navedeni
#606 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Mislim da je vrijeme da sad krenu:
Euronews Balcans
BBC Adria
Al Arabiya Balcans
MSNBC Adria
Sky News Adria
Bilo bi dobro da su sve sa sjedistem u Sarajevu

Euronews Balcans
BBC Adria
Al Arabiya Balcans
MSNBC Adria
Sky News Adria
Bilo bi dobro da su sve sa sjedistem u Sarajevu
-
lokalni_razdjevicar
#607 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
koja je ovo sto intervjuiše vasviju vidović? žena ne razlikuje slova č i ć i dž i đ. A ni advokatica ne stoji bolje.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#608 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Isto primjetih. Za odvjetnicu samo para usi, ali za tv ili radijskog novinara nedopstivo. karkin car "|\uvijek sebi pravim marketing i nisamskroman covjek"Zukic jednako loslokalni_razdjevicar wrote:koja je ovo sto intervjuiše vasviju vidović? žena ne razlikuje slova č i ć i dž i đ. A ni advokatica ne stoji bolje.
- BHF_Manijak
#609 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Vasvija je iritantno nepismena zena! Kad na svakoj drugoj rijeci naglasi Dž i Č, dodje mi da se ranim!!!
Inace sam primjetio, ljudi koji ne razlikuju u govoru č, ć, đ, dž (doduse ni ja u obicnom govoru ne pazim
) onda misle da vise cool i zajebanije zvuci kad koriste Č i Dž i kad treba i kad ne treba, odnosno na svakoj rijeci!!!
To cesto primjetim kod "gospoDZa" po tramvaju...
"Evo draga, vraČam se s posla, pošla kuČi, ono totalno sam umorna. Ma ne sekiraj mi se, biČe to sve uredu. Hajde Čao, Čao".

Inace sam primjetio, ljudi koji ne razlikuju u govoru č, ć, đ, dž (doduse ni ja u obicnom govoru ne pazim
"Evo draga, vraČam se s posla, pošla kuČi, ono totalno sam umorna. Ma ne sekiraj mi se, biČe to sve uredu. Hajde Čao, Čao".
-
zaluzinna
#610 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
ja sinoc nisam mogla vjerovati koliko samoljubivosti iz ovog Zukica izbija..
takva teatralnost u smislu, JA i SAMO JA! najljepsi sam, najpametniji sam. NIKO KAO JA! nevjerovatno.
sad su mi jasni raniji postovi forumasa o ovom liku.
a, djevojka sto je razgovarala sa Vasvijom Vidovic, kazu da je supruga od Kenana Cerimagica.
takva teatralnost u smislu, JA i SAMO JA! najljepsi sam, najpametniji sam. NIKO KAO JA! nevjerovatno.
sad su mi jasni raniji postovi forumasa o ovom liku.
a, djevojka sto je razgovarala sa Vasvijom Vidovic, kazu da je supruga od Kenana Cerimagica.
-
denizli
#611 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
A usne je napuČio 
Sumnjiv je on meni, veČ ga spominju da je ono malo
Sumnjiv je on meni, veČ ga spominju da je ono malo
-
StupskaBitanga
#612 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
zaluzinna wrote:ja sinoc nisam mogla vjerovati koliko samoljubivosti iz ovog Zukica izbija..
sad su mi jasni raniji postovi forumasa o ovom liku.![]()
Aha Senka
ma meni je antipatičniji onaj BorisA usne je napuČio
-
denizli
-
StupskaBitanga
#614 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Mogao bi ako je već u trendu počupati obrve
-
denizli
#615 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
StupskaBitanga wrote:Mogao bi ako je već u trendu počupati obrve
- Banksy
#616 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Tačno, tačnoBHF_Manijak wrote:Vasvija je iritantno nepismena zena! Kad na svakoj drugoj rijeci naglasi Dž i Č, dodje mi da se ranim!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inace sam primjetio, ljudi koji ne razlikuju u govoru č, ć, đ, dž (doduse ni ja u obicnom govoru ne pazim) onda misle da vise cool i zajebanije zvuci kad koriste Č i Dž i kad treba i kad ne treba, odnosno na svakoj rijeci!!!
![]()
"Evo draga, vraČam se s posla, pošla kuČi, ono totalno sam umorna. Ma ne sekiraj mi se, biČe to sve uredu. Hajde Čao, Čao".![]()
![]()
Nego, zar ovo iko gleda ...
-
denizli
#617 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Šta Čemo gledat kad se sve repriziraBanksy wrote:Tačno, tačnoBHF_Manijak wrote:Vasvija je iritantno nepismena zena! Kad na svakoj drugoj rijeci naglasi Dž i Č, dodje mi da se ranim!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inace sam primjetio, ljudi koji ne razlikuju u govoru č, ć, đ, dž (doduse ni ja u obicnom govoru ne pazim) onda misle da vise cool i zajebanije zvuci kad koriste Č i Dž i kad treba i kad ne treba, odnosno na svakoj rijeci!!!
![]()
"Evo draga, vraČam se s posla, pošla kuČi, ono totalno sam umorna. Ma ne sekiraj mi se, biČe to sve uredu. Hajde Čao, Čao".![]()
![]()
![]()
Nego, zar ovo iko gleda ...
Sjedneš u nedelju i onda odgledaš ostalih šest dana
-
kakavdanakneiskustvu
-
vazdagazda
#619 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
ja sam gledala i meni se svidja. dnevnik u 7 im je vrhunski. za aldzezirin dnevnik je zaista cnn dnevnik bolji 3 puta
-
denizli
#620 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Tebi je mjerilo vrhunskog CNN?vazdagazda wrote:ja sam gledala i meni se svidja. dnevnik u 7 im je vrhunski. za aldzezirin dnevnik je zaista cnn dnevnik bolji 3 puta
Hahahahaha...
-
snopyy
#621 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Prosto ne mogu da vjerujem da ste svi toliko navalili na jednu tv kucu koja je tek pocela sa radom i to sasvim korektno i solidno i zasto se stalno uporedjuje sa Al kad ne znam sta to ima tako veliko i dobro na ovoj tv kuci koja ima 10% programa domace produkcije a ostalo su sve dokumentarci koje preuzimaju i onda se kite tudjem perjem mi smo naj a sta su uradili nista pa uradite samo jedan takav dokumentarac pa se onda hvalite..
Ako nista ljudi se trude koliko toliko raditi emisije domace produkcije a istini za volju nisu ni toliko losi koliko Vi to prestavljate sto se tice programa a i ljudi koji rade..
Uglavnom ne treba se puno radovati sto je komsiji crkla krava jer bi i nasa mogla
Ako nista ljudi se trude koliko toliko raditi emisije domace produkcije a istini za volju nisu ni toliko losi koliko Vi to prestavljate sto se tice programa a i ljudi koji rade..
Uglavnom ne treba se puno radovati sto je komsiji crkla krava jer bi i nasa mogla
-
cancel
-
StupskaBitanga
#623 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
znači Boris je tvoj tip muškarca
- MTV
#624 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
IMPULS - nova emisija na MTV kanalu (Procitati do kraja i izvinjavam se sto je duzi post
)

Jedinstvena, zabavna i dinamična - emisija IMPULS nastala je saradnjom dve televizije, N1 i regionalnog MTV kanala.
Svake srede od 21:30, Naida Kundurović, bivše MTV lice, a sadašnja voditeljka na N1 televiziji, donosi aktuelne vesti iz sveta šoubiza, muzike i filma. Saznaćete još šta rade svetske zvezde i dobićete uvid u stanje na jedinoj regionalnoj muzičkoj top listi, Domaćici. Centralni deo svake epizode činiće intervju sa jednom zanimljivom ličnosti iz regiona.
"Nakon 10 godina dešava se magična stvar u mojoj karijeri, a to je da ponovo sarađujem sa MTV televizijom, za koju sam svojevremeno, 2004. godine, bila izabrana kao jedina voditeljka iz BiH," rekla je Naida. "Naše vreme tek sada dolazi i pripremamo uzbudljive projekte. Saradnja dva svetska brenda, kao što su CNN i MTV, rezultiraju modernim, aktuelnim i prvenstveno ekskluzivnim sadržajima koje ću prezentovati svojoj publici svakog utorka uveče na N1 kanalu i sredom na regionalnom MTV-ju."
Čast da probije led i prvi se obrati gledaocima emisije IMPULS imaće Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gogh. Naida se sa ovogodišnjim dobitnicima MTV Best Adria Act nagrade sastala u prelepom okruženju arheološkog nalazišta Viminacijum, gde je bend izvodio mini akustični koncert, tako da ćete čuti i jednju njihovu pesmu u "unplugged" izdanju.
Saradnja dve televizije na jednoj ovakvoj emisiji zagarantovano će pružiti maksimalan doživljaj zabave, predstavljene kroz zanimljive razgovore, najnovije MTV vesti i dinamične kadrove i aktuelne informacije. Zato se ubacite u IMPULS svake srede od 21:30 sa Naidom Kundurović na MTV kanalu.
Emisija IMPULS na MTV kanalu:
Premijera: sredom u 21:30 i reprizno četvrtkom u 23:30, petkom 18:30, subotom u 12:10 i nedeljom 17:30
Emisija IMPULS na N1 kanalu:
Premijerno utorkom od 21:00, a repriziramo utorkom u 23:30, sredom od 14:30, četvrtkom u 21:00 i 23:30.
http://www.mtv.rs/tv/impuls
http://www.mtv.com.hr/tv/impuls
https://www.youtube.com/watch?v=Gd-NV4j4Yy4

Jedinstvena, zabavna i dinamična - emisija IMPULS nastala je saradnjom dve televizije, N1 i regionalnog MTV kanala.
Svake srede od 21:30, Naida Kundurović, bivše MTV lice, a sadašnja voditeljka na N1 televiziji, donosi aktuelne vesti iz sveta šoubiza, muzike i filma. Saznaćete još šta rade svetske zvezde i dobićete uvid u stanje na jedinoj regionalnoj muzičkoj top listi, Domaćici. Centralni deo svake epizode činiće intervju sa jednom zanimljivom ličnosti iz regiona.
"Nakon 10 godina dešava se magična stvar u mojoj karijeri, a to je da ponovo sarađujem sa MTV televizijom, za koju sam svojevremeno, 2004. godine, bila izabrana kao jedina voditeljka iz BiH," rekla je Naida. "Naše vreme tek sada dolazi i pripremamo uzbudljive projekte. Saradnja dva svetska brenda, kao što su CNN i MTV, rezultiraju modernim, aktuelnim i prvenstveno ekskluzivnim sadržajima koje ću prezentovati svojoj publici svakog utorka uveče na N1 kanalu i sredom na regionalnom MTV-ju."
Čast da probije led i prvi se obrati gledaocima emisije IMPULS imaće Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gogh. Naida se sa ovogodišnjim dobitnicima MTV Best Adria Act nagrade sastala u prelepom okruženju arheološkog nalazišta Viminacijum, gde je bend izvodio mini akustični koncert, tako da ćete čuti i jednju njihovu pesmu u "unplugged" izdanju.
Saradnja dve televizije na jednoj ovakvoj emisiji zagarantovano će pružiti maksimalan doživljaj zabave, predstavljene kroz zanimljive razgovore, najnovije MTV vesti i dinamične kadrove i aktuelne informacije. Zato se ubacite u IMPULS svake srede od 21:30 sa Naidom Kundurović na MTV kanalu.
Emisija IMPULS na MTV kanalu:
Premijera: sredom u 21:30 i reprizno četvrtkom u 23:30, petkom 18:30, subotom u 12:10 i nedeljom 17:30
Emisija IMPULS na N1 kanalu:
Premijerno utorkom od 21:00, a repriziramo utorkom u 23:30, sredom od 14:30, četvrtkom u 21:00 i 23:30.
http://www.mtv.rs/tv/impuls
http://www.mtv.com.hr/tv/impuls
https://www.youtube.com/watch?v=Gd-NV4j4Yy4
-
denizli
#625 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Emisije ovog tipa su prevazidjene.
Smijesni ste sa prezentovanjem svog kadra; bivsi ovog, bivsi onog,bio je ovaj, bio je onaj...
Sklepali ste ekipu od istrosenih novinara, staraca i sujetnih licnosti.
Smijesni ste sa prezentovanjem svog kadra; bivsi ovog, bivsi onog,bio je ovaj, bio je onaj...
Sklepali ste ekipu od istrosenih novinara, staraca i sujetnih licnosti.