homega wrote:Očekujem da ljubomorni, pakosni i zavidni novinari drugih TV studija, nakon svog komentara ovdje, ostave potpis sa nazivom TV iz koje se javljaju
Za ovo što sam do sada vidio, meni je N1 extra TV

Prvo, ti si dobio platu 9 mjeseci na N1 a nisi nista radio, cestitam ti hah. Drugo, da si pratio forum vidio bi da sam navijac svake nove televizije, pa tako i N1, N1 posebno jer mislim da je fin projekat, ali nemoj se ofirati i govoriti da ni 1 televizija nije imala sve clanove predsjednistva u emisiji nekoj, je li te to Zukic uvjerio u to, kao sto je uvjerio cistacicu da ste prvi koji se mogu javiti sa 12 lokacija uzivo, BHT je to radio 2003 godine sa 15 lokacija.
Druga stvar, svako ko napise svoje misljenje mislis da je ljubomoran na N1? Na tebe ili koga vec? Zasto bi bio ljubomoran? Radim na AJB i ta ljubomora uopce ne postoji medju kolegama, svi smo mi dosli sa neke televizije i svaki d.o.o. ima svoje mane i vrline, pa i AJB, druge televizije uopce nisu tema u tom tvom kontekstu, vec inspiracija, a radio sam i u drugim TV kucama sa stotinu ljudi i nikad nisam dozivio ljubomoru.
Treca stvar, N1 ti upravo pusta 15 filmskih trailera skinutih sa IMDB-a, jedan za drugim, i preko govori glas koji prica o cemu se radi u filmu i kada ce doci u kina. Ni 1 od ovih 15 filmova nece doci u kina u nasu regiju, ali zar niste imali vremena da napravite neki dobar dokumentarac, a ne na najjeftiniji i najstariji moguci nacin pokrit nocni program pustajuci 15 youtube trailera za filmove?
Niko nije ljubomoran, nego su ljudi vjerovatno ocekivali mnogo vise s obzirom da Dragan Solak stoji iza tog projekta koji je odican biznismen, nego idi spavaj, moras ujutro na posao, ja sam druga sutra