N1

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
vješalica

#1426 Re: N1

Post by vješalica »

StupskaBitanga wrote:Zato i guraju takve novnarke/voditeljice u pokušaju
zena nije normalna
prvo ima ogromnu dozu nepostivanja sagovornika
kad je bio intervju sa fuadom kasumovicem preko linka
oslovnjava ga sa suad suad 2x

unuk dzemala bijedica oslovi na kraju intervjua sa dzema postavi imbevilsko pitanje kako vamje nositi ime i prezime jel neki teret i to
frajer joj spusti da mu ne prrdstavlja teret jer je dzemal bio ppzitivna licnost i ne vidi razlog za tim
ostade popisana

zena je prostakusa ne more bit gora

kad joj je gostovala sorguc indira prvo je doticna pljunula na nacin da je pitala eto kako je dosla do studija radi snijega posto nista nije ocisceno u gradu
a indira je mahalski spusti dobro sam dosla ali ispred vaseg studija nista nije ovvisceno
glupaca iskolacila oci hahah

kako je nije stid svakom sagovorniku je pogrijesila ime
StupskaBitanga

#1427 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

Aida Hadžimusić pa ta onda ima ona Adrijana što je bubnula za Vilsonovo
Hit do hita
recto-verso

#1428 Re: N1

Post by recto-verso »

Image

Vidi im slike :)
l33t

#1429 Re: N1

Post by l33t »

recto-verso wrote:Image

jesi li na telemachu? na webu im ide okej prenos live... dok preko d3 meni stopa mozda je do telemacha
StupskaBitanga

#1430 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

danas je Brezo morao prekinuti vijesti nisu se mogle vrtiti
SmokingMan

#1431 Re: N1

Post by SmokingMan »

Joj šta oni uradiše od rasprave,pa gotovo da je svedena na nivo kafanskog dijaloga.Backoviću smanji ton,svi te čuju šta pričaš. :D
Better Man

#1432 Re: N1

Post by Better Man »

l33t wrote:

jesi li na telemachu? na webu im ide okej prenos live... dok preko d3 meni stopa mozda je do telemacha
Do Telemacha je, jer su skoro svi kanali s lošom slikom.
shake69

#1433 Re: N1

Post by shake69 »

Pogledao gostovanje Pecanina i Prasovicke kod Suzane Stambol. Donekle Pecko na nivou, on ipak bolje pise, ali ta Prasovicka teska truba, kao i Suzana. Prasovicka je na nivou nekog ulicnog ucesnika u anketi. Pa kakvo je ono sijelo na N1!? :?
vješalica

#1434 Re: N1

Post by vješalica »

merima šemić u akciji lupanja gluposti

ukratko da kažem nije njeno da laprda po tv-u o tome kako u ime ljubavi u međunarodnim odnosima ne treba ići na reviziju tužbe bih protiv srb
nije njeno da se izražava na tu temu,niti ima bilo kakve intelektualne,ni stručne a kamoli moralne kvalifikacije, ova nižerazredna najavljivačica naslova (samorpozvana novinarka) :mrgreen:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1435 Re: N1

Post by mali_milojica »

Nije njeno da misli,nego da uradi ono sta joj se kaze i za sta je placena.
vješalica

#1436 Re: N1

Post by vješalica »

ah pa da moderne prostitutke
dodikove :mrgreen: :mrgreen:
vješalica

#1437 Re: N1

Post by vješalica »

dokaz da su novninarke potplaće od dodika je i slijedeća stvar

nijedna tv kuća nije snimila dolazak dodika u tužilaštvo,pa makar i da šteku poljube od vrata,ako znamo da je helićem stigao u teheran,koji propust,a samo što ne snimaju kakvu je stolicu imaju ujutro kad je srao....znaju njegove radnice kad trebaju i kad ne trebaju da rade svoj "posao".... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ivanića su sačekivale u extazi :lol:
a ne znam da li će snajku dočekivat :lol:
mahalik

#1438 Re: N1

Post by mahalik »

Prilog o KCUS je fuj. Totalni primitivizam
cyprus

#1439 Re: N1

Post by cyprus »

Jel bilo ovo?

:lol: :lol:
extra_safe

#1440 Re: N1

Post by extra_safe »

Srebrni wrote:Sve Dodikova i Srpska televizija, a ne daju im ući ni u Palatu RS. Toliko.
Kakva je to provala nema veze ni s Dodikom nj s srpskim
extra_safe

#1441 Re: N1

Post by extra_safe »

recto-verso wrote:
StupskaBitanga wrote:Koliko god bht bio u lošoj financijskoj situaciji dugoročno je sigurniji od N1
Dobiješ na mostu izgubiš na ćupriji
Ivana najgore sto puno oteže dok priča ali kakvih tamo ima zlatna je
N1 je nestabilan projekat i smjesteni su u nekakvom hangaru, vise lici na neku shupu. Kad veliki odrade svoj posao polako ce ih stnut. A svima sto su otisli sa BHT na N1 zbog novca treba zabranit povratak. Prodali se za par stotina km vise.

Ovo mi bas zvuci kao neko iz Sivog doma, kao sto.sam.predpostavio vecina ovdje nema blage veze,pa mi je presmjesno citati ove komentare.Nego supa je studio Flash produkcije I Semsudina Cengica bivseg zaposlenika sivog doma kojeg su kolege zamrzile cim je postao faca, a faca je bio I ostat ce jer je od 97 imao najjacu produkciju u Bosni I Hercegovini, isto tako I najveci studio privatni(kao studio B) na televiziji.Tako da ta naizgled stvarno ruzna gradjevina je ipak,zao mi je fungcionalan objekat.
recto-verso

#1442 Re: N1

Post by recto-verso »

extra_safe wrote:
recto-verso wrote:
StupskaBitanga wrote:Koliko god bht bio u lošoj financijskoj situaciji dugoročno je sigurniji od N1
Dobiješ na mostu izgubiš na ćupriji
Ivana najgore sto puno oteže dok priča ali kakvih tamo ima zlatna je
N1 je nestabilan projekat i smjesteni su u nekakvom hangaru, vise lici na neku shupu. Kad veliki odrade svoj posao polako ce ih stnut. A svima sto su otisli sa BHT na N1 zbog novca treba zabranit povratak. Prodali se za par stotina km vise.

Ovo mi bas zvuci kao neko iz Sivog doma, kao sto.sam.predpostavio vecina ovdje nema blage veze,pa mi je presmjesno citati ove komentare.Nego supa je studio Flash produkcije I Semsudina Cengica bivseg zaposlenika sivog doma kojeg su kolege zamrzile cim je postao faca, a faca je bio I ostat ce jer je od 97 imao najjacu produkciju u Bosni I Hercegovini, isto tako I najveci studio privatni(kao studio B) na televiziji.Tako da ta naizgled stvarno ruzna gradjevina je ipak,zao mi je fungcionalan objekat.

Jesi to ti Zukicu :D
navedeni

#1443 Re: N1

Post by navedeni »

Zukiću to si ti, govoriš "faca" jer bi ti da si "faca", smradu jedan, Dragan gasi N1 brzo pa ćeš molit i volit sivi dom
Banksy

#1444 Re: N1

Post by Banksy »

Zukić je nekad bio odličan novinar, i na BHT-u i posebno dok je bio urednik kantonalne, ali sad, s puderom, karminom i maskarom, s estradnim, ispraznim pitanjima, postao je Hadžifejzovićeva kopija, turbofolk, baš šteta.
recto-verso

#1445 Re: N1

Post by recto-verso »

Banksy wrote:Zukić je nekad bio odličan novinar, i na BHT-u i posebno dok je bio urednik kantonalne, ali sad, s puderom, karminom i maskarom, s estradnim, ispraznim pitanjima, postao je Hadžifejzovićeva kopija, turbofolk, baš šteta.
Marioneta.
milojicabrzi

#1446 Re: N1

Post by milojicabrzi »

recto-verso wrote:Zukić je nekad bio odličan novinar
Koliko se sjećam, nije nikad.

Uglavnom salonsko novinarstvo, šminka, nedostatak specijaliziranosti u bilo kojoj oblasti... pozersko novinarstvo u stilu "gledajte me baš sam lijep" i pretjerana ambicioznost prema šefovskim funkcijama.
dulekrele

#1447 Re: N1

Post by dulekrele »

shake69 wrote:Pogledao gostovanje Pecanina i Prasovicke kod Suzane Stambol. Donekle Pecko na nivou, on ipak bolje pise, ali ta Prasovicka teska truba, kao i Suzana. Prasovicka je na nivou nekog ulicnog ucesnika u anketi. Pa kakvo je ono sijelo na N1!? :?
Prasovicka Express novinarka.
cpu_fan

#1448 Re: N1

Post by cpu_fan »

Gledam nekakav video intervju sa Francis Boyle i na kraju intervjua čovjek jasno govori da ima bosanski (bosnian) pasoš i državljanstvo i to više puta ponavlja a ispod ide titl "bošnjačko državljanstvo". Pravi prikriveni četnički medij !
Banksy

#1449 Re: N1

Post by Banksy »

recto-verso wrote:
Banksy wrote:Zukić je nekad bio odličan novinar, i na BHT-u i posebno dok je bio urednik kantonalne, ali sad, s puderom, karminom i maskarom, s estradnim, ispraznim pitanjima, postao je Hadžifejzovićeva kopija, turbofolk, baš šteta.
Marioneta.
To što radi od sebe je njegov posao i problem, no vidim da u svojim intervjuima protura teoriju o raspadu Bosne, a prema navodima bombastičnog teksta u F. Affairsu, ne spominjući da je autor T. Less Miletov lobist, bivši uposlenik britanskog konzulata u Banja Luci.

Ili je glup, pa ne razumije šta radi, ili je plaćen da to radi. Ne znam šta je gore.

Inače, N1 kroz sve svoje emisije forsira taj FA tekst o podjeli Bosne. Nije da me čudi, ali baš bode oči.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1450 Re: N1

Post by JoseMujica »

cpu_fan wrote:Gledam nekakav video intervju sa Francis Boyle i na kraju intervjua čovjek jasno govori da ima bosanski (bosnian) pasoš i državljanstvo i to više puta ponavlja a ispod ide titl "bošnjačko državljanstvo". Pravi prikriveni četnički medij !

što će ti to prikriveni :D
Post Reply