N1

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Nass

#126 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Nass »

Ned071 wrote:
Nass wrote:Zna li iko da li su, osim novinara, poceli pozivati i primati kadrove iz tehnike??
jesu. ali i to ti je AZ veza
Jesu li zvali ili primali inzinjere elektrotehnike? Ako znate.....
navedeni

#127 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

Sta ima novo kod ovog 1 out of 1100 cnn afilijenata, aka Kragujevac TV :lol: 8-)
zaluzinna

#128 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by zaluzinna »

Suska se da su buduci kadrovi i Ajla Alihodzic TV1, Kenan Cerimagic Hayat i Amir Krivosija BHT...
StupskaBitanga

#129 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by StupskaBitanga »

Kenan je koliko ja znam i bio u CNN školi u Atalanti
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#130 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by KatarinaKosaca »

Kenan je super, jedan od boljih na BIH medijskoj sceni. Ajla loša. Amir K.-nako.
navedeni

#131 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

Kenan danas ostavio Hayat ili ga je Hayat izbacio, imaju 2 verzije, skupa sa zenom :lol: ode i on u cetnike :lol:
Nero Histrion

#132 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Nero Histrion »

KatarinaKosaca wrote:Kenan je super, jedan od boljih na BIH medijskoj sceni. Ajla loša. Amir K.-nako.
Ajla ima slab :( glas plus neiskusna u novinarstvu i ... ljepuskasta. Sto ne zovu :thumbup: Nikolinu Veljovic ili Ogija? Krivosija - cuo sam i ja da bi mogao preci na N1, samo mora malo zivnuti, a ne da zvuci k'o da je na sahrani, gluho bilo. Nekad imam utisak da ce zaspati u studiju. Kenan - :-D dobar.
Last edited by Nero Histrion on 06/03/2014 11:01, edited 1 time in total.
navedeni

#133 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

Nero Histrion wrote:
KatarinaKosaca wrote:Kenan je super, jedan od boljih na BIH medijskoj sceni. Ajla loša. Amir K.-nako.
Ajla ima slab :( glas plus neiskusna u novinarstvu i ... ljepuskasta. Sto ne zovu :thumbup: Nikolinu Veljovic ili Ogija? Krivosija - cuo sam i ja za da bi mogao preci na N1, samo mora malo zivnuti, a ne da zvuci k'o da je na sahrani, gluho bilo. Nekad imam utisak da ce zaspati u studiju. Kenan - :-D dobar.
zvali su i Nikolinu (TV1), Ogija (TV1), i Aidu D. (FTV), ali odbili. Zvat ce Senada hadzifejzovica iz pouzdanih izvora da im vodi muzicki program :lol: 8-)
Nero Histrion

#134 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Nero Histrion »

navedeni wrote:
Nero Histrion wrote:
Ajla ima slab :( glas plus neiskusna u novinarstvu i ... ljepuskasta. Sto ne zovu :thumbup: Nikolinu Veljovic ili Ogija? Krivosija - cuo sam i ja za da bi mogao preci na N1, samo mora malo zivnuti, a ne da zvuci k'o da je na sahrani, gluho bilo. Nekad imam utisak da ce zaspati u studiju. Kenan - :-D dobar.
zvali su i Nikolinu (TV1), Ogija (TV1), i Aidu D. (FTV), ali odbili. Zvat ce Senada hadzifejzovica iz pouzdanih izvora da im vodi muzicki program :lol: 8-)
Dze si, :thumbup: Pouzdani Izvore :?: :!: . Salu na stranu, ako su Nikolina, Ogi i Aida D. odbili, onda mora da su im ponudili manje love od one koju vec primaju.
A mozda bas nekoga sa tvoje omiljene tv pozovu, :wink: ha? Imas li kakvih ozbiljnijih informacija po tom pitanju, osim vodjenja muzickog programa? :-D
navedeni

#135 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

Osim Senada jedino da zovnu nekog kamermana ako im zafali, jer oni se prodaju za 50 km vecu platu hahah. Sa najbolje ALJ nece nikog dobiti vrijednog paznje :) jer im ne mogu biti ni do koljena u finansiraju 8-)
Nero Histrion

#136 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Nero Histrion »

navedeni wrote:Osim Senada jedino da zovnu nekog kamermana ako im zafali, jer oni se prodaju za 50 km vecu platu hahah. Sa najbolje ALJ nece nikog dobiti vrijednog paznje :) jer im ne mogu biti ni do koljena u finansiraju 8-)
Sto se AJB tice, znam najmanje 5 ljudi koji tamo rade za :izet: odlicnu lovu. Slome se radeci 6 dana, tri odmaraju, ali su dobro placeni. Mozda i N1 vremenom plati svojima vise, ocekivao sam vece zarade tamo.
navedeni

#137 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

Nero Histrion wrote:
navedeni wrote:Osim Senada jedino da zovnu nekog kamermana ako im zafali, jer oni se prodaju za 50 km vecu platu hahah. Sa najbolje ALJ nece nikog dobiti vrijednog paznje :) jer im ne mogu biti ni do koljena u finansiraju 8-)
Sto se AJB tice, znam najmanje 5 ljudi koji tamo rade za :izet: odlicnu lovu. Slome se radeci 6 dana, tri odmaraju, ali su dobro placeni. Mozda i N1 vremenom plati svojima vise, ocekivao sam vece zarade tamo.
ALJ mozda nije gledana, i ovdje ne treba prelaziti covjek koji hoce da bude poznat, jer to nece biti, niko to nece gledati, ni N1, ni Alj, ali zato ALJ ce uvijek dobro placati, N1 poslije godinu dana moze samo manje. Jako mali broj nas i gleda ALJ, ko prepozna da imaju odlican dokumentarni program, a informativni kanal je dobar za ljude koji ne znaju engleski i ne mogu gledati CNN, a koje zanimaju izbori u Pakistanu ..
StupskaBitanga

#138 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by StupskaBitanga »

Ponavljam neka nađu jednu dvije nove mlade talente kojih ima na medijskoj sceni samo ih treba prgurati. Nek uče nauče maloih školovati i eto savršena prilika :bih: :thumbup:
StupskaBitanga

#140 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by StupskaBitanga »

Realno on nema voditeljskog kapaciteta
karanana

#141 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by karanana »

ja ne znam sto se ovaj erszebet tako okomio na senada. jel ti stvarno neke velke pare dodje ili je nesto drugo?
StupskaBitanga

#142 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by StupskaBitanga »

Misliš da je ersebezt ovaj navedeni
navedeni

#143 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

StupskaBitanga wrote:Misliš da je ersebezt ovaj navedeni
Nisam nane mi, ja volim Senada :kiss: , najbolja radio stanica poslije kalmana
Nero Histrion

#144 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Nero Histrion »

Nadam se da N1 nece korsititi :-) provjerene informacije koje daje najnovija :-) objektivna agencija Patria.
U zivotu nisam vidio ista gore od ovoga sto upravo procitah, pa da li su oni normalni?

N1 bi trebalo da pocne sa treningom svojih kadrova za petnaestak dana. Stvarno je krajnje vrijeme da se otvori, pored AJB, jos jedan medij koji nece uzimati vijesti od ovakvog smeca kao sto je Patria.
Ned071

#145 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Ned071 »

Nero Histrion wrote:Nadam se da N1 nece korsititi :-) provjerene informacije koje daje najnovija :-) objektivna agencija Patria.
U zivotu nisam vidio ista gore od ovoga sto upravo procitah, pa da li su oni normalni?

N1 bi trebalo da pocne sa treningom svojih kadrova za petnaestak dana. Stvarno je krajnje vrijeme da se otvori, pored AJB, jos jedan medij koji nece uzimati vijesti od ovakvog smeca kao sto je Patria.
tarik lazovic, jedan od avazovih bisera rasutih po svetu
StupskaBitanga

#146 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by StupskaBitanga »

Patria je odjednom buknula ja ne znam šta je ovo
Baš mi je to zapalo za oko
Nero Histrion

#147 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Nero Histrion »

StupskaBitanga wrote:Patria je odjednom buknula ja ne znam šta je ovo
Baš mi je to zapalo za oko
TV1 ih veceras citira :-) , sta reci!
StupskaBitanga

#148 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by StupskaBitanga »

sve je to dil izgleda
navedeni

#149 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

Vidi shefa iz Kragujevca :) hahah

Image
Dzontra_Volta

#150 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Dzontra_Volta »

navedeni wrote:Vidi shefa iz Kragujevca :) hahah

Image
Ja koliko sam shvatio, on nema veze sa N1, nego je njegovoj firmi (SBB, Telemach...) isti gazda kao i N1, pošto su i oni kupljeni od istih ljudi. To što naši mediji ne znaju to prenijeti kako treba, to je drugi par rukava.
Post Reply