N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#401 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

misolino wrote:
The idijot wrote:e moj Celik pao si na niske grane :twisted:
Nek je pao...on je i dalje Ikona ove Premier lige...Da nije Čelika prvenstvo bi bilo čista 0...
E cuj ikona .. :lol: :lol:

IKONA ... 8-)
misolino

#402 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Normalno da je ikona,sta si ti mislio ??? Malo se vise informiši,i nemoj prerano donositi zaključke..
Charuga
Globalni moderator

#403 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

misolino wrote:Normalno da je ikona,sta si ti mislio ??? Malo se vise informiši,i nemoj prerano donositi zaključke..
Gdje bolan nebio da se informisem .. :lol: :lol: Kakva crna ikona .. :lol: Cuj liga bi bila 0 bez IKONE :lol: :lol: .. Nemoj vise ziv bio .. 8-)

Sta je ta IKONA uradila u predstavljanju ovog jada od fudbala van ove jadne drzave ... ??
sta ima

#404 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sta ima »

smradovi jedni opet izgubise u modrici 3-1 predstoji nam grcevita borba za opstanak
jebo te tito pa oni u upravi nisu u stanju nista dobro za nas Celik uradit
treba unajmit bus pa ih onako sve iz ze istjerat
volio bih da grijesim al jedini spas bi nam mogo biti onaj zenican sto je u nsbih Cojl.
misolino

#405 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Plavih_11 wrote:
misolino wrote:Normalno da je ikona,sta si ti mislio ??? Malo se vise informiši,i nemoj prerano donositi zaključke..
Gdje bolan nebio da se informisem .. :lol: :lol: Kakva crna ikona .. :lol: Cuj liga bi bila 0 bez IKONE :lol: :lol: .. Nemoj vise ziv bio .. 8-)

Sta je ta IKONA uradila u predstavljanju ovog jada od fudbala van ove jadne drzave ... ??
Znas ti dobro na sta ja mislim,a sta je to tvoj klub uradio za ovu jadnu zemlju?????
A uporedi ambijent kad je čelik igrao s gentom...i ovaj sada,sto nas predstavlja,siroki brijeg,zrinjski,slavija...jadno,jos samo ovce trebaju da pasu travu pored stadiona...
Dr.Belajsuz

#406 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Dr.Belajsuz »

Znaš koliko ljudi je znalo da vi igrate s Gentom? 16 na prostoru cijele Evrope.
Željo je igrao s New Castleom.
Sarajevo sa Dinamo Kyevom.

Čelik je jedan od velikana BH fudbala, ali nikad nije bio na nivou Sarajeva i Želje, nažalost, sada je i ispod Slavije, Zrinjskog, Širokog, Zvijezde i sl.
The idijot

#407 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

Dr.Belajsuz wrote:Znaš koliko ljudi je znalo da vi igrate s Gentom? 16 na prostoru cijele Evrope.
Željo je igrao s New Castleom.
Sarajevo sa Dinamo Kyevom.

Čelik je jedan od velikana BH fudbala, ali nikad nije bio na nivou Sarajeva i Želje, nažalost, sada je i ispod Slavije, Zrinjskog, Širokog, Zvijezde i sl.
a ko to sada nije ispod Zrinjskog , Sirokog , Slavije ??????? ( po rezultatima ) ...tako nam je kako nam je...doslo vrijeme da zaseoci malo vladaju , kao sto nam ljudi iz zaseoka i drzavom vladaju :-) :D
Charuga
Globalni moderator

#408 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

misolino wrote:
Plavih_11 wrote:

Znas ti dobro na sta ja mislim,a sta je to tvoj klub uradio za ovu jadnu zemlju?????
A uporedi ambijent kad je čelik igrao s gentom...i ovaj sada,sto nas predstavlja,siroki brijeg,zrinjski,slavija...jadno,jos samo ovce trebaju da pasu travu pored stadiona...
Ha ha ha .. Uradio je klub za koji ja navijam ono sto Celik nije ni sanjao .. Dosao je do Newcastlea a toliko daleko je dogurao jos samo FK Sarajevo! Svidjelo se to tebi ili ne ali tako je .. 8-)

Ambijent? Stadion Kosevo, 38.000 gledalaca (+ stepenice) ... Sta da ti pricam .. Mani mi se usporedbe ambijenta Sirokog, Slavije pa i Zrinjskog .. Oni nemaju toliko navijaca koliko je te noci bilo na Kosevu kad je Zeljo igrao sa Njukom .. :-D

Cuj IKONA .. :lol: :lol:
The idijot

#409 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

dobro ba ne morate sada i ovu temu zatrpavati nekim glupostima......atmosfera , gent , kosevo ovo ono....sve je to ispricano i prezvakano u zadnjih 3-4 godine = > koliko traje "susa" u ova 2 kluba :D :lol:

:run:
DZONPI

#410 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by DZONPI »

Halo Celiku respekt jer ljudi imaju publiku i dobro bi bilo za nas fudbal da Celik igra u Evropi a ne neki Siroki.Recite mi znate li gdje igrate snama prvu tekmu,jel kod vas u nicaze ili je zamjena za proljece radi stadiona.
The idijot

#411 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

u Zenici se igra protiv Zelje....definitivno ! ;-)
misolino

#412 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Za plavih_11

1. Nemoj se provaljivati(stadion kosevo ne moze primiti 38 000),a i da moze nije bio skroz pun.
2. Pa sta ako je Željo dogurao do Newcastla,vidimo koliko je jak Newcastle..ispao u drugu ligu :-D , a ionako su vas izbacili s pola snage :-D
3. Nemoj Boga ti upoređivati atmosferu kad igra Željo s onom na Bilinom polju,a i stadione (Kosevo nije nista bolje od Bilinog polja,bio sam na Kosevu,stolice(pola razvaljenih)...itd.
4. Kad ćemo već kod nivoa ( Željo i Čelik i ostali ) su bili na istom nivou u bivsoj Yugoslaviji...a to je ispod velike četvorke (Zvezda,Dinamo,Partizan,Hajduk).
Mislim da sam ti rekao sve kako je i bilo...
Globus

#413 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

ikona nikad nije bila slabija i smjesi se ispadanje iz lige ako ovo ovako ostane
The idijot

#414 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

Globus wrote:ikona nikad nije bila slabija i smjesi se ispadanje iz lige ako ovo ovako ostane
mozda je i vrijeme vise , pa da se konacno ona gamad , sto je pustila korijene u klubu , rastjera :twisted: upropastili su sto se upropastiti moze ....
Charuga
Globalni moderator

#415 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

misolino wrote:Za plavih_11

1. Nemoj se provaljivati(stadion kosevo ne moze primiti 38 000),a i da moze nije bio skroz pun.
2. Pa sta ako je Željo dogurao do Newcastla,vidimo koliko je jak Newcastle..ispao u drugu ligu :-D , a ionako su vas izbacili s pola snage :-D
3. Nemoj Boga ti upoređivati atmosferu kad igra Željo s onom na Bilinom polju,a i stadione (Kosevo nije nista bolje od Bilinog polja,bio sam na Kosevu,stolice(pola razvaljenih)...itd.
4. Kad ćemo već kod nivoa ( Željo i Čelik i ostali ) su bili na istom nivou u bivsoj Yugoslaviji...a to je ispod velike četvorke (Zvezda,Dinamo,Partizan,Hajduk).
1. http://www.youtube.com/watch?v=RSqSL2pA ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YMK0FLC2GwY

Sabahudin TOpalbecirevic: "Na ovom stadionu u posljednjih 20 godina ja ne pamtim da se desilo nesto ovako. Prepun, ispunjen do posljednjeg mjesta, covjek na covjeka, jednostavno, 38.000 gledalaca veceras ce bodriti Zeljeznicar do jednog od najvecih uspjeha u istoriji, u ovoj novijoj istoriji tako da kazem BH fudbala."

P.S. Raspitaj se za koga Baho navija, tj za kojim klubom je ludjak ..

2. Sto Celik nije dogurao dotle? Ili neki drugi klub iz BiH (osim Sarajeva) .. ?
3. Pogledaj pod 1 ..
4. Zeljo i Celik NIKAKO nisu bili u istom nivou u bivsoj Jugi .. Celik je vise bio u drugoj saveznoj ligi nego u prvoj .. U prvu ligu su ulazili u par navrata ali su se brzo vracali u drugu .. Celik ni jednom nije bio prvak bivse Juge .. Ti u isti nivo stavi i Sarajevo (2 titule) i Zelju (1 titula) i Celik (vise drugoligas nego prvoligas .. Celik je tada mogao u isti nivo sa Iskrom, Leotarom i dr .. Iz tog vremena Zeljo ima cetvrtfinale kupa UEFA (1972) i polufinale kupa UEFA (1985) ... Nista ti meni nisi rekao jer ja dobro znam kako je bilo ...

Izvinjavam se svima sto sam ovo pisao ALI morao sam odgovoriti na onaj post .. Covjek nema dovoljno dobrih informacija .. !
susc_ovjek

#416 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by susc_ovjek »

Plavih_11 wrote:
misolino wrote:Za plavih_11

1. http://www.youtube.com/watch?v=RSqSL2pA ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YMK0FLC2GwY

Sabahudin TOpalbecirevic: "Na ovom stadionu u posljednjih 20 godina ja ne pamtim da se desilo nesto ovako. Prepun, ispunjen do posljednjeg mjesta, covjek na covjeka, jednostavno, 38.000 gledalaca veceras ce bodriti Zeljeznicar do jednog od najvecih uspjeha u istoriji, u ovoj novijoj istoriji tako da kazem BH fudbala."

P.S. Raspitaj se za koga Baho navija, tj za kojim klubom je ludjak ..

2. Sto Celik nije dogurao dotle? Ili neki drugi klub iz BiH (osim Sarajeva) .. ?
3. Pogledaj pod 1 ..
4. Zeljo i Celik NIKAKO nisu bili u istom nivou u bivsoj Jugi .. Celik je vise bio u drugoj saveznoj ligi nego u prvoj .. U prvu ligu su ulazili u par navrata ali su se brzo vracali u drugu .. Celik ni jednom nije bio prvak bivse Juge .. Ti u isti nivo stavi i Sarajevo (2 titule) i Zelju (1 titula) i Celik (vise drugoligas nego prvoligas .. Celik je tada mogao u isti nivo sa Iskrom, Leotarom i dr .. Iz tog vremena Zeljo ima cetvrtfinale kupa UEFA (1972) i polufinale kupa UEFA (1985) ... Nista ti meni nisi rekao jer ja dobro znam kako je bilo ...

Izvinjavam se svima sto sam ovo pisao ALI morao sam odgovoriti na onaj post .. Covjek nema dovoljno dobrih informacija .. !
Nek' si mu vala reko... cuj Celik i Sarajevo i Zeljo na istom nivou u Yu! :-) :-) :-)
Charuga
Globalni moderator

#417 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

Celik skoro kompletirao igracki kadar
Stigao Puzigaca, Hadzic se vraca

Celik je postigao dogovor sa lijevim bekom banjaluckog Borca Bojanom Puzigacom (25), koji bi se trebao prikljuciti ekipi danas, kada krenu na sedmodnevne pripreme u Zavidovi}c. Sa njim ce biti potpisan jednogodisnji ugovor.
No, najve}e ovoljetno pojacanje mogao bi biti ostanak najboljeg strijelca u protekle dvije sezone Emira Hadzica. Sa namjerom da ode u inozemstvo, on je prije nekoliko dana uzeo ispisnicu. No...
- Razgovarao sam sa ljudima iz Celika i, ako ne potpisem ugovor sa jednim njemackim klubom, vratit cu se u Celik - kaze Hadzic, koji je ovog ljeta bio na
pragu angazmana u Zrinjskom, ali je odustao.
Stoper Denijal Rizvanovic, koji je ranije igrao za ekipu Svicarskog treceligasa Esena, zadovoljio je na probi i postat ce novi clan Celika.

V. B

AVAZ
Dr.Belajsuz

#418 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Dr.Belajsuz »

misolino wrote: 1. Nemoj se provaljivati(stadion kosevo ne moze primiti 38 000),a i da moze nije bio skroz pun.
1. Koliko Koševo može primiti? 36.000? I Željo-New Castle je bio pun stadion+stepenice, kao što ti čovjek reče. Isto tako recimo Sarajevo-Dinamo 30.000+stepenice, Sarajevo-Besiktas i sl. Neću pričati o atmosferi na nekim derbijima. Govorimo o predstavljanju BiH.
2. Tada je New Castle bio velikan, sa onim igračima. Po tvojoj logici, jedan primjer: Sarajevo izbaci Genka, za 5 godina Genk osvoji Ligu šampiona, onda navijači mogu pričati s kakvim su klubom igrali? Nakon toga, Genk ispadne u 3. ligu Belgije, i opet nista od toga? :lol: Vi i dalje gledate snimke tekme sa onim Turcima, što im bi mrsko trčati :D
3. Niko nije ni upoređivao stadione.
4. ALL TABELA PRVE SAVEZNE LIGE JUGOSLAVIJE:
6. Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773 1205
8. Zeljeznicar Sarajevo 1063 403 274 386 1456 1424 1080
16. Celik Zenica 574 172 152 250 563 753 496

Vječna tabela Premijer lige BiH(od sezone 02/03):
01 Sarajevo 07 218 112 48 58 366 212 384
04 Zeljeznicar Sarajevo 07 218 108 39 71 330 224 363
07 Celik Zenica 07 218 86 39 91 261 256 303

I eto momčino, Željo se raspada ovih zadnjih 5-6 godina i opet daleko iznad vas, da ima kapitala za još 5 sezona :D
Oi

#419 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

Image
tazmaniaBAN

#420 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by tazmaniaBAN »

Dr.Belajsuz wrote: Isto tako recimo Sarajevo-Dinamo 30.000+stepenice, Sarajevo-Besiktas i sl.

:shock: :-) :lol:
The idijot

#421 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

Plavih_11 wrote:Celik skoro kompletirao igracki kadar
Stigao Puzigaca, Hadzic se vraca

Celik je postigao dogovor sa lijevim bekom banjaluckog Borca Bojanom Puzigacom (25), koji bi se trebao prikljuciti ekipi danas, kada krenu na sedmodnevne pripreme u Zavidovi}c. Sa njim ce biti potpisan jednogodisnji ugovor.
No, najve}e ovoljetno pojacanje mogao bi biti ostanak najboljeg strijelca u protekle dvije sezone Emira Hadzica. Sa namjerom da ode u inozemstvo, on je prije nekoliko dana uzeo ispisnicu. No...
- Razgovarao sam sa ljudima iz Celika i, ako ne potpisem ugovor sa jednim njemackim klubom, vratit cu se u Celik - kaze Hadzic, koji je ovog ljeta bio na
pragu angazmana u Zrinjskom, ali je odustao.
Stoper Denijal Rizvanovic, koji je ranije igrao za ekipu Svicarskog treceligasa Esena, zadovoljio je na probi i postat ce novi clan Celika.

V. B

AVAZ
ajde neka i ovi nasi nesto dovode , nece onda to biti toliko los sastav koliko se mislilo , valjda :-)
Dr.Belajsuz

#422 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Dr.Belajsuz »

tazmaniaBAN wrote:
Dr.Belajsuz wrote: Isto tako recimo Sarajevo-Dinamo 30.000+stepenice, Sarajevo-Besiktas i sl.

:shock: :-) :lol:
Problem?
tazmaniaBAN

#423 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by tazmaniaBAN »

problem yes problem no :D
>Asim<

#424 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by >Asim< »

Nerazumijem samo ove prepirke oko toga ciji je klub protiv jacih "strani" protivnika igro, zar nebi svi Bosanci i Hercegovci trebali navijati za bilo koji nas klub koji igra sa nekim stranim.

Liga nam je i onako jad i cemer.
Dr.Belajsuz

#425 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Dr.Belajsuz »

Čelik ne igra u Evropi da bi ga bodrili.
Čelikov najveći domet je Grbalj iz neke crnogorske selendre, koji im je opalio 2 klempe i otišao dalje.
Čelik godinama ne može da otkine bod na Koševu. Posljednji put je to bilo 2001.(tada je Sarajevo kresnulo njih u Zenici 3-0, a nakon toga smo 4 puta remizirali u sred Zenice), a prije toga nisu otkidali bod 15 godina.
Raspravljamo o Čeliku i njegovoj važnosti za ligu.

@tazmaniaBAN, treba slika, video? Šta? Protiv Besiktasa i vise, ali da sumiramo.
Post Reply