N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#326 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma to ja i govorim - treba nam još jedan dobar napadač , lijevi bek i jak veznjak - ostale igrače sve zadržati, osim Jančevskog i Moranjkića i biće rezultata.
- Gandalf
#327 Re: N.K. Čelik Zenica
Ode Posušje u 2. ligu - nek' i ode dabogda se ne vratilo nikad
- Oi
#328 Re: N.K. Čelik Zenica
drugarice i drugovi, 5. smo na tabeli
zivjela bh. premijer liga!
zivjela bh. premijer liga!
- Distortion
#329 Re: N.K. Čelik Zenica
Sad fino rastereceno u Gradacac, uz posteno sudjenje, jos ako budemo kompletni mozemo i iznenadit ove vragove iz Gradacca
koji dobro igraju i zabijaju kako kuci tako i na strani. Treba odigrat bez ikakvog pritiska i dobit ove, a onda i Zrinjskog pokusat iznenadit uz TV prijenos...
- Globus
#330 Re: N.K. Čelik Zenica
Ako se osladi igracima pri dobivanju premija nabit ce oni i zvijezdu i zrinjskiDistortion wrote:Sad fino rastereceno u Gradacac, uz posteno sudjenje, jos ako budemo kompletni mozemo i iznenadit ove vragove iz Gradaccakoji dobro igraju i zabijaju kako kuci tako i na strani. Treba odigrat bez ikakvog pritiska i dobit ove, a onda i Zrinjskog pokusat iznenadit uz TV prijenos...
- Gandalf
#331 Re: N.K. Čelik Zenica
Još jedan gostujući bod - sve se može kada se hoće 
-
ekvivalent
#332 Re: N.K. Čelik Zenica
dobar ce biti temelj za sljedecu sezonu ova ekipicaGandalf wrote:Još jedan gostujući bod - sve se može kada se hoće
- Epitop
#333 Re: N.K. Čelik Zenica
Mi se probudili, idemo na titulu. 
- Globus
#334 Re: N.K. Čelik Zenica
Jel ide jedan u ligu prvaka a 2 u kup uefa .. kvalifikacije .. ili 3 u kup uefa.. mozemo li mi to ufatitEpitop wrote:Mi se probudili, idemo na titulu.
- Gandalf
#335 Re: N.K. Čelik Zenica
Samo da zadrže sve ove igrače za narednu sezonu i komotno možemo u vrh tabele - ali strah me rasprodaje igrača budzašto.
-
Eborg
#336 Re: N.K. Čelik Zenica
Hadzhicu istiche ugovor i otici ce mozhda u Rumuniju,Rusiju,tako negdje,Duro ako ne ode u Sarajevo potpisat ce za neki tanki hrvatski klub tipa Intera,Lokomotive i sl. pa se vratiti u PL na polusezoni,Purica mozhda daju za neku sitnu lovu,Kapetan ce garant htjeti u drugi klub itd.Gandalf wrote:Samo da zadrže sve ove igrače za narednu sezonu i komotno možemo u vrh tabele - ali strah me rasprodaje igrača budzašto.
Samo neka zadrzhe Jacksona,lik je LUD!
- Fundamental
#337 Re: N.K. Čelik Zenica
Eborg wrote:Hadzhicu istiche ugovor i otici ce mozhda u Rumuniju,Rusiju,tako negdje,Duro ako ne ode u Sarajevo potpisat ce za neki tanki hrvatski klub tipa Intera,Lokomotive i sl. pa se vratiti u PL na polusezoni,Purica mozhda daju za neku sitnu lovu,Kapetan ce garant htjeti u drugi klub itd.Gandalf wrote:Samo da zadrže sve ove igrače za narednu sezonu i komotno možemo u vrh tabele - ali strah me rasprodaje igrača budzašto.
Samo neka zadrzhe Jacksona,lik je LUD!
Nece Duro sigurno vamo hvala Bogu
-
mfilipov
#338 Re: N.K. Čelik Zenica
NK Celik - HNK Orasje
Idemo Orasje, Idemo Orasje , Idemo Orasje ...
-
topcat
#339 Re: N.K. Čelik Zenica
vidi navijaca labudova hahahahaha nadam se da ce taj seljacki klub brzo ispasti iz lige...
-
mfilipov
#340 Re: N.K. Čelik Zenica
seljacki to ti mislis?topcat wrote:vidi navijaca labudova hahahahaha nadam se da ce taj seljacki klub brzo ispasti iz lige...
Svi znaju da ce Labudovii sa Save i sljedece sezone biti u premier ligi bih svidalo se to kome ili ne?
I lako je moguce da izvucemo bod u Zenici hahaha
Dobivamo Zrinjski i Zvijezdu ...
-
topcat
#341 Re: N.K. Čelik Zenica
ne sumnjam da ce vam vasa fasisticka braca pokloniti bodove....mfilipov wrote:seljacki to ti mislis?topcat wrote:vidi navijaca labudova hahahahaha nadam se da ce taj seljacki klub brzo ispasti iz lige...
Svi znaju da ce Labudovii sa Save i sljedece sezone biti u premier ligi bih svidalo se to kome ili ne?
-
mfilipov
#342 Re: N.K. Čelik Zenica
Jos ce padati mnogi sljedece sezone na stadionu "Goal" u oRasju...topcat wrote:ne sumnjam da ce vam vasa fasisticka braca pokloniti bodove....mfilipov wrote:seljacki to ti mislis?topcat wrote:vidi navijaca labudova hahahahaha nadam se da ce taj seljacki klub brzo ispasti iz lige...
sta kazes ? da vam je bilo da nas izbacite ali ne ide nedamo se mi tako lako ..malo nas je al nas ima srusit cemo snove svima
- karanana
#343 Re: N.K. Čelik Zenica
ne bih nista da preujidiciram prije utakmice i zavrsetka jos jedne godine farse zvane premijer liga, ali hocu da se izvinem robiji i celiku za sve mozda negativne rijeci upucene o vama i vasem klubu s moje strane, iako i nisam nikad nesto posebno lose govorio. na kraju se ispostavlja da ste vi ipak klasa i institucija u odnosu na one u sarajevu koji bi i majku prodali za par hiljada maraka.
ne mogu vjerovati da je doslo doba da hvalim i cestitam nekome samo iz razloga sto ce igrati posteno.
ne mogu vjerovati da je doslo doba da hvalim i cestitam nekome samo iz razloga sto ce igrati posteno.
-
mfilipov
#344 Re: N.K. Čelik Zenica
NK Celik - HNK Orasje
-
The 51st State
#345 Re: N.K. Čelik Zenica
za dio posta koji se odnosi na sarajevo moze samo da te bude stid.karanana wrote:ne bih nista da preujidiciram prije utakmice i zavrsetka jos jedne godine farse zvane premijer liga, ali hocu da se izvinem robiji i celiku za sve mozda negativne rijeci upucene o vama i vasem klubu s moje strane, iako i nisam nikad nesto posebno lose govorio. na kraju se ispostavlja da ste vi ipak klasa i institucija u odnosu na one u sarajevu koji bi i majku prodali za par hiljada maraka.
- karanana
#346 Re: N.K. Čelik Zenica
procitaj sta vjerni navijaci sarajeva pisu i kakav imaju odnos pa se onda vrati i reci da me bude stid. prvo njima to reci.The 51st State wrote:za dio posta koji se odnosi na sarajevo moze samo da te bude stid.karanana wrote:ne bih nista da preujidiciram prije utakmice i zavrsetka jos jedne godine farse zvane premijer liga, ali hocu da se izvinem robiji i celiku za sve mozda negativne rijeci upucene o vama i vasem klubu s moje strane, iako i nisam nikad nesto posebno lose govorio. na kraju se ispostavlja da ste vi ipak klasa i institucija u odnosu na one u sarajevu koji bi i majku prodali za par hiljada maraka.
-
JEDAN JE HASE
#347 Re: N.K. Čelik Zenica
Na cemu si tikaranana wrote:ne bih nista da preujidiciram prije utakmice i zavrsetka jos jedne godine farse zvane premijer liga, ali hocu da se izvinem robiji i celiku za sve mozda negativne rijeci upucene o vama i vasem klubu s moje strane, iako i nisam nikad nesto posebno lose govorio. na kraju se ispostavlja da ste vi ipak klasa i institucija u odnosu na one u sarajevu koji bi i majku prodali za par hiljada maraka.
-
ekvivalent
#348 Re: N.K. Čelik Zenica
o vratia se simeJEDAN JE HASE wrote:Na cemu si tikaranana wrote:ne bih nista da preujidiciram prije utakmice i zavrsetka jos jedne godine farse zvane premijer liga, ali hocu da se izvinem robiji i celiku za sve mozda negativne rijeci upucene o vama i vasem klubu s moje strane, iako i nisam nikad nesto posebno lose govorio. na kraju se ispostavlja da ste vi ipak klasa i institucija u odnosu na one u sarajevu koji bi i majku prodali za par hiljada maraka.
jesi sta pametniji
kazu da banovici opamete covjeka
-
Mobile_Disco
#349 Re: N.K. Čelik Zenica
Hase smaras nas..
-
sta ima
#350 Re: N.K. Čelik Zenica
nadam se da necemo pustiti ni labudovima ni onim leshinarima jebes ptice.