Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aha .. Sad idi u izvidjanje ja cu oko 7 izaci pa cu negdje u gradu gledati .. ajd ti sad izvidi pa ako budu kakve grupice tebi nepoznatkih zeMskih javi
Bubalo1 wrote:Aha .. Sad idi u izvidjanje ja cu oko 7 izaci pa cu negdje u gradu gledati .. ajd ti sad izvidi pa ako budu kakve grupice tebi nepoznatkih zeMskih javi
Prolazio sam dole kad se sve rascistilo ... ne mogu opisati koliko smeca ima ..znaci strasno .. pa znaju li ti seljaci stavljati smece u kesu neku pa ponijeti sa sobom jebote Sve kamare svakih 5 metara smeca koliko hoces ... Teferic pravi !
i da bude vise golova, tako je lakse uspostaviti kontakt!?
Dobri su oni orginialni dresovi, samo sto kostaju 69 KM, a pored toga imaju prilicno suzen izbor, samo Misimovic, Pjanic i Spahic. Cudi me da nemaju dresova bez broja i imena, to bi se mnogim navijacima vise svidjelo!?
Ma idiotski, našao sam na Skenderiji originalni dres i ni blizu nije onome što igrači nose. Ajde što je ona stara serija ali jednostavno mu nešto "fali", ne znam, životna mi je želja nabaviti originalni dres sa terena.
BTW, može li se još uvijek kupiti originalni Čelikov dres u shopping centru? Čuo sam da je bio oko 40-tak KM te sam ga tražio ali nisam uspio naći. Navodno negdje u Travničkoj se može uraditi i ista štampa (grb, dres, sponzor) kao i na originalnom dresu jer su oni to radili za Čelik, dakle bilo bi 100% isto kao na igračima sve.
Joj zena .. Ja vam kazem da im je sad parola "Izlazim kad je utakmica trazim sponzora" Protiv Luxemburga da hoce bit fan zona tamo na kamberovicu uvijek upecam u onoj fan zoni nesto .. jos protiv ovih ako bude puno golova ...
crkvice wrote:Veceras ce biti odrzana Skupstina NK Celik, poslije koje nadam se nece nista biti isto kao prije. Pa il u konacno gasenje il u napredak, vidjecemo.
Bolic je izjavio jucer da ce pomoci ali da ga nikakve funkcije u klubu ne zanimaju .. Sto je i ocekivano sa obzirom na to da je rekao da i ne zna kakva je situacija u klubu i ocigledno nece da ima posla sa svakakvim budalama dok se ne raspita sta ko gdje kako
BTW, ko je ovaj skupštinar u sivoj majici? Stalno ga viđam oko stadiona, vrti se nešto tamo. Majke mi bio sam ubijeđen da prodaje košpice na tekmama ili tako nešto.