...pa eto....ako bude trebao "rezac torti" tu sam!

thousands of voices wrote:Za samu priredbu predložila bih nešto da malo animiramo djecu da se ne dosađuju dok dođu na red.
- dva dobrovoljca kreativca za oslikavanje bojama dječijih lica - djeca su luda za tim. ( u tom slučaju trebalo bi tražiti donaciju boja od T. limača ili Merkatora)
- postavljanje "kutije želja", gdje bi djeca uz našu pomoć ispisivala svoje želje da zaposlimo djeda mraza i poslije nove godine. Onda bi taj spisak postavili na forum - npr. ja imam role koje više niko ne koristi a nisu u lošem stanju - ako je neko dijete poželjelo role dobije ih na kućnu adresu od mene, neko ko ima stari bicikl ispuniće nekom drugom djetetu želju... uz ovakve forumaše vjerujem da bi smo ispunili jaaaako puno želja za tili čas.
Ako se slažete sa idejama ja preuzimam sve obaveze oko drugog prijedloga. tj obezbjeđivanje kutije želja, olovkica, papirića i kasnije prekucavanje istih.
tak nam treba na vratima da stojiDena wrote:Evo nasla sam jos jednog volontera (od 185cm i oko 100kg) i dolazimo oboje 30-tog da pomognemo.....(ja i prije)![]()
...pa eto....ako bude trebao "rezac torti" tu sam!
jasminasab wrote:Dragi moji i drage moje, vidim da ste jako mastoviti.![]()
Samo molim vas vodite racuna o mogucim posljedicama, npr. roditeljima se mozda nece svidjeti ideja da im djeca idu kuci sarenih lica, a mi im nemamo gdje ponuditi da se operu. Dalje, vjerujem da Pearl i cnermina padaju s nogu od trazenja, pa tako ako nesto treba traziti, mislim da bi bilo dobro da se sami angazujete na tome, a neka njih dvije samo salju dopis/memorandum - ono sto moraju.
Ima mnogo dobrih ideja, ali posto nismo poceli organizaciju ovoga u septembru, nego 5 do 12, sta mislite da te ideje utefterimo za dogodine, a da se sad koncentrisemo na ono sto nam je prece?
Bumbar, slazem se sa tobom, ali i sa jasminasab.Bumbar wrote:jasminasab wrote:Dragi moji i drage moje, vidim da ste jako mastoviti.![]()
Samo molim vas vodite racuna o mogucim posljedicama, npr. roditeljima se mozda nece svidjeti ideja da im djeca idu kuci sarenih lica, a mi im nemamo gdje ponuditi da se operu. Dalje, vjerujem da Pearl i cnermina padaju s nogu od trazenja, pa tako ako nesto treba traziti, mislim da bi bilo dobro da se sami angazujete na tome, a neka njih dvije samo salju dopis/memorandum - ono sto moraju.
Ima mnogo dobrih ideja, ali posto nismo poceli organizaciju ovoga u septembru, nego 5 do 12, sta mislite da te ideje utefterimo za dogodine, a da se sad koncentrisemo na ono sto nam je prece?
mozemo uzeti maramice vlazne![]()
...nece biti toliki problem
![]()
...ali mislim da je dobra ideja
...pa kako god vi odlucite
ja bih vrlo rado pomogla oko zvanja...ali nemam fiksniPearl wrote:slazem se sa jasminom i drago mi je da euforija vlada.. ali je mozda vrijeme da se posvetimo onome sto ide prije priredbe i na tu stranu ulozimo energiju i ideje.. mislim da nam je od helijumskih balona i ocrtanih lica trenutno veci problem kako obavijestiti tu djecu da dodju... ako to ne uspijemo, ni prostor nam ne treba, a kamoli sta drugo...
ja opet pitam, ima li neki volonter koji bi mogao da kontaktira skole iz opstine centar, da s njima vidimo da pozivnice urucimo djeci prije raspusta, pa da preko pedagoga s djecom iskomuniciramo bi li dosli, treba li im prevoz, da probamo da olaksamo posao (onda je i taksistima lakse reci da su te osnovne skole punktovi za razvozenje).. u svakom slucaju je lakse da svako nazove po jednu skolu, nego da ih neko u radno vrijeme zove 15..
uostalom, moj prijedlog je ukoliko neko ima neku ideju, da vidi sta se za to moze uraditi... i onda javi ako moze.. ovako se gubimo u moru ideja, za nesto sto ce se desiti 30.12. a ne radimo na onome sto treba da dovede do tog datuma...
i mi zovemo s mobitela...Bumbar wrote:ja bih vrlo rado pomogla oko zvanja...ali nemam fiksniPearl wrote:slazem se sa jasminom i drago mi je da euforija vlada.. ali je mozda vrijeme da se posvetimo onome sto ide prije priredbe i na tu stranu ulozimo energiju i ideje.. mislim da nam je od helijumskih balona i ocrtanih lica trenutno veci problem kako obavijestiti tu djecu da dodju... ako to ne uspijemo, ni prostor nam ne treba, a kamoli sta drugo...
ja opet pitam, ima li neki volonter koji bi mogao da kontaktira skole iz opstine centar, da s njima vidimo da pozivnice urucimo djeci prije raspusta, pa da preko pedagoga s djecom iskomuniciramo bi li dosli, treba li im prevoz, da probamo da olaksamo posao (onda je i taksistima lakse reci da su te osnovne skole punktovi za razvozenje).. u svakom slucaju je lakse da svako nazove po jednu skolu, nego da ih neko u radno vrijeme zove 15..
uostalom, moj prijedlog je ukoliko neko ima neku ideju, da vidi sta se za to moze uraditi... i onda javi ako moze.. ovako se gubimo u moru ideja, za nesto sto ce se desiti 30.12. a ne radimo na onome sto treba da dovede do tog datuma......
a) kartica, b) studosjasminasab wrote:i mi zovemo s mobitela...Bumbar wrote:ja bih vrlo rado pomogla oko zvanja...ali nemam fiksniPearl wrote:slazem se sa jasminom i drago mi je da euforija vlada.. ali je mozda vrijeme da se posvetimo onome sto ide prije priredbe i na tu stranu ulozimo energiju i ideje.. mislim da nam je od helijumskih balona i ocrtanih lica trenutno veci problem kako obavijestiti tu djecu da dodju... ako to ne uspijemo, ni prostor nam ne treba, a kamoli sta drugo...
uostalom, moj prijedlog je ukoliko neko ima neku ideju, da vidi sta se za to moze uraditi... i onda javi ako moze.. ovako se gubimo u moru ideja, za nesto sto ce se desiti 30.12. a ne radimo na onome sto treba da dovede do tog datuma......
Nisam dobio tu PP ali hajd, nema veze.suncica24 wrote: Daduli: Treba mi broj TurboLimaca, poslala sam ti pp, moj do direktorice moze doci samo golubom pismonosom, kako izgleda.
Za violetu, pogledat ce sarajevski mail i odgovoriti na njega (naznacila sam im da je sarajevski)
Sto se tice balona...