a ne Pazaric...
ima li hrabrih jos
kako je snjesko krenuo trebace nam kocijedenga wrote:buduci da iz ovih stranica nista ne skontah, ne znam falil vam auto za prevoz toga u pazaric...ako treba mogu i ja jedno nabavit...mirci ima moj broj moba, a i citacu vas sutra pa mi javite...pusa svima i svaka cast za sve uradjeno...
da napada i 5 metara, idemo danas...ja moram ganjat jedan paket sto je poslala DANAS, jos mi nije stiglo obavjestenje mater im.....Amoniman wrote:Sto je napadalo![]()
![]()
Ma nece valjda napadati 2 metra da se nemere maket
mIRCerka wrote:da napada i 5 metara, idemo danas...ja moram ganjat jedan paket sto je poslala DANAS, jos mi nije stiglo obavjestenje mater im.....Amoniman wrote:Sto je napadalo![]()
![]()
Ma nece valjda napadati 2 metra da se nemere maket

mIRCerka wrote:mostarac, nisi trebao postirati slike da ne bi bilo problema al nema veye...
nego da vam dam mini izvjestaj...
od silne halabuke u 2 auta sve strpasmo....
stella i njen tata su nam cuvali bigija do Pazarica....mave i ja smo se vozili famoznom zutom bubom (nasa bubili) a vozio je 100Ka...amonimni nas je cekao pred zavodom a ivy i njen tata negdje u magli na stupu...
nejse, raja su donijela svasta, mi smo to predali, amonimnog jedna sticenica zapikala....
sve smo im predali, malo se druzili sa njima...
al nije to bila provala...
zuta buba, BUBILI, je malo prolupala i u po frke rikbnuli brisaci...svaki drugi semafor 100KA se provuce kroz prozor i nekom grebalicom ocisti sajbu....nebi li ogrebo 10 000 km
provod je bio samo takav i zelim od srca da se zahvalim svima koji su ucestvovali, ne samo aktivno i slanjem para, vec i samim rijecima podrske...
divni ste i limvo vas
do daljnjeg bye....
Sretna vam Nova Godina i sve najbolje ....
vasa mIRCi
ma hvala svima sa spiska donatoradaduli_sa wrote:VELIKO H-V-A-L-A ljudima koji su doslovno iznijeli ovu akciju -
100_KA, Mirci, G.O.D.!
I drugima HVALA koji su na bilo koji nacin pomogli, da ih sad ne redamo poimence, mogli bi koga zaboraviti!
POSEBNO HVALA mislim da je zasluzio Ivy-in tata alias Djeda Mraz!
![]()
![]()