MZ Sprijecila rat i kaznila zlocince u pokusaju genocida!!!!

Post Reply
senada

#1 MZ Sprijecila rat i kaznila zlocince u pokusaju genocida!!!!

Post by senada »

Image
Srbiji po volji: A da stave Radovana umjesto Carle !?

Odustaje se od progona ratnih zločinaca Karadžića i Mladića, Carla del Ponte odlazi, Srbija po žurnom postupku vodi pregovore za punopravno članstvo u EU, nema ratnih odšteta, Serebrenica ostaje pobjednička epopeja srpske vojske,...

Piše: Željko Barišić

Eto, dogodilo se ono čemu ni najzagriženiji kritičari haaškog Tribunala ni u snu se nisu mogli nadati; odustaje se od progona ratnih zločinaca Karadžića i Mladića, Carla del Ponte odlazi, Srbija po žurnom postupku vodi pregovore za punopravno članstvo u EU, nema ratnih odšteta, Serebrenica ostaje pobjednička epopeja srpske vojske, Republika Srpska ostaje trajno naslijeđe.

I sve to pod izlikom očuvanja političke stabilnosti Srbije, a u svijetlu neminovnog gubitka Kosova.
Tako se ta miljenica Europe po tko zna koji put provlači kroz iglene uši i zaslužuje ono što ni u snu ne bi mogle dobiti recimo Bosna i Hercegovina ili, ne daj bože, Hrvatska.

Promtno je reagirala dosadašnja tužiteljica, gospođa del Ponte, i ako su joj se do sada mogli zamjeriti neki postupci, ona ostaje dosljedna svojoj primarnoj zadaći i demonstrativno daje ostavku, jer naravno nisu u zatvoru zadnje dvije velike zvijerke. Ali, čini se, to malo koga uzbuđuje. Pogotovo slovenskog ministra Rupela koji nam je ovih dana to priopćio i čija se zemlja, pored ostalih, zalaže za takvo riješenje cijele situacije.

Ne znam, pada mi na pamet da mu ne bi bilo loše zaprijetit kakvim 'Mitingom istine' tamo u Ljubljani, pa da se fantja malo upita što on to priča. Ili ga je gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, Srbin s dna kace, kako on to voli reći, tako uvjerio.

Eto, sad vidimo kako diplomacija radi i daje svojeg učinka, a, to su braća Srbi oduvijek dobro znali, za razliku od braće Hrvata koji čim tamo neki birokrata, ma ne mora biti ni niži službenik iz slovenske ambasade, zapijeti, odmah pošalju cijeli Glavni stožer u Haaške apartmane.

Pa recimo hrvatski predsjednik ode tamo i lijepo pita; 'Koji vam dokumenti fale? Samo recite; ako su vam se vodeni žigovi isprali, imamo mi prave faksimile, sve ćemo vam to iznova ispečatirat, samo dođite, imamo čak i nekoliko Čermakovih lula, s kojih možete skinuti DNK...' Itd.

Dakle, najnovija, dozlaboga smiješna teza je da eventualno izručenja Ratka Mladića, bi destabiliziralo srpsku političku scenu.

Europa se, izgleda tako ustrtala potresa na srpskoj političkoj sceni zbog gubitka Kosova da je otkazala i Haaška suđenja i ekonomske blokade, ma čini se da bi u budućnosti mogao biti otkazan i naslijeđeni jugoslavenski dug.

A, usput, vele Hrvatima da se prekine financiranje obrane generala Gotovine, i inače da se taj 'humani duh' Haaškog suda i dalje što više afirmira u hrvatskoj javnosti i pače, sve nekako ispada da bi nakon Ponte za tužitelja mogao doći sam Radovan Karadžić.

I, da čoveka lepo dočekamo, jel' te!

1.2.2007.
Pincom.info
Image
Last edited by senada on 02/02/2007 09:09, edited 1 time in total.
senada

Post by senada »

BiH = MZ, BH politicari i "cudan" narod = zatvoren krug, ili BiH okovana u obrucu bjelosvjetskih i bh bandita!
senada

Post by senada »

* nov auto do 25.000 KM
* K800i
* Nezavisnost Kosova
* Europska Unija: Zabrana pušenja i na otvorenome
* Gaća, čarapa....
* be be be...bebe
* Ima li ko...? Hvala unaprijed.
* Zastava RS
* RS: Utvrđene prioritetne dionice izgradnje autoputeva
* Beyonce najpoželjnija žena u 2007., Scarlett Johansson druga
* Paris Hilton tuži website
* Eva Mendes nikada ne bi pristala na plastičnu operaciju
* Čarape za Paula Wolfovitza
* SAD: 1600 naučnika tvrdi da je administracija sprečavala objavljivanje spoznaja o klimatskim promjenama
Sretna je drzava koja nema drugih, svojih problema...
senada

Post by senada »

Dok Amerika, EU, UN i svi bjelosvjetski medjunarodni lopovi GAZE po BH zrtvama fasizma, i dok ubijaju i posljednji atom BH drzavnosti, Bosanci i Hercegovci se zorno bave pitanjima biti il' ne biti ekoloski ciste Evrope i ciste dakako BH "metropole", ne vodeci brigu sto je ta ista "metropola" de fakto i de jure podijeljena, tj. kao nagrada za agresiju i genocid od Amerike, EU, UN i MZ dodijeljena u paketu sa RS-om - polovicom drzave BiH!
Hrvatski mediji su sinoc burno odreagovali na vijest o Karlinom odustajanju od nesvrsenog posla, dok se BH javnost bavi problemom ko ce od posljednjih bosnjackih BH egzekutora zauzeti svoju posljednju sansu "za" BiH - kako je protekle izbore okarakterisao ured visokog predstavnika, koji osim izrecene smrtne prognoze nista nije ucinio da sprijeci posljednji udarac Bosni i Hercegovini.
No, za razliku od BH, Hrvatska javnost se s' punim pravom nece pomiriti sa nagradom MZ, Amerike, UN-a, EU i cijeloga svijeta za zlocine i genocid pocinjene u BiH i Hervatskoj...
Bosnjacki gonici svoje stoke, iscrpili su skoro sve sto se dalo izmusti na racun zrtava Srebrenice, Trnopolja, Keraterma i ostalih stratista smrti...
Preostalo je samo jos pokupiti ostatke ratnog plijena u talu sa stranim dusebriznicima,.. a Hrvati ce se i dalje boriti za svoju drzavu, za istinu i pravdu:
Ne znam, pada mi na pamet da mu ne bi bilo loše zaprijetit kakvim 'Mitingom istine' tamo u Ljubljani, pa da se fantja malo upita što on to priča. Ili ga je gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, Srbin s dna kace, kako on to voli reći, tako uvjerio.
Last edited by senada on 02/02/2007 10:38, edited 2 times in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

@Senada ba, u BiH je vec sve uveliko rijeseno. Kod nas problemi ne postoje. Kod nas su ljudi NACIONALNO osvjesteni. Ne diraj im u NACIONALNO, kad zakrci stomak napravi im po crkvu i dzamiju i mirna Bosna. A Boga mi i Hercegovina.
Nancy Drew

#6 Re: MZ Sprijecila rat i kaznila zlocince u pokusaju genocida

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 12:38, edited 1 time in total.
zlatiborka

Post by zlatiborka »

_BosanaC wrote:@Senada ba, u BiH je vec sve uveliko rijeseno. Kod nas problemi ne postoje. Kod nas su ljudi NACIONALNO osvjesteni. Ne diraj im u NACIONALNO, kad zakrci stomak napravi im po crkvu i dzamiju i mirna Bosna. A Boga mi i Hercegovina.
potpisujem....fali mi rijeci...gade mi se i domaci vlastodrsci i MZ....

Valjda nismo nista bolje ni zasluzili....
_BosanaC

Post by _BosanaC »

zlatiborka wrote:
_BosanaC wrote:@Senada ba, u BiH je vec sve uveliko rijeseno. Kod nas problemi ne postoje. Kod nas su ljudi NACIONALNO osvjesteni. Ne diraj im u NACIONALNO, kad zakrci stomak napravi im po crkvu i dzamiju i mirna Bosna. A Boga mi i Hercegovina.
potpisujem....fali mi rijeci...gade mi se i domaci vlastodrsci i MZ....

Valjda nismo nista bolje ni zasluzili....
Mozda sam paranoican, ali od kako je rat stao, prije nego drzava unisti i proda nekog giganta, ili prije nego sto napravi neku pravu pravcatu glupost koja se kasnije nece moci ni lako niti bilo kako popraviti, puknu se price na sve tri strane o nacionalnoj ugrozenosti, o himnama, grbovima, zastavama, stanu se izvlaciti "prave" istorijske cinjenice iz naftalina, krenu misionari sa sve tri strane da poucavaju stado sta i kako sutra... Pukne se kamen temeljac za neki novi vjerski objekat... I BUUUUUUUUM.
senada

Post by senada »

Trenutno na RTVRS ide srpska verzija price o Jasenovcu.
Maraschino

Post by Maraschino »

senada wrote:Trenutno na RTVRS ide srpska verzija price o Jasenovcu.
sta se sekiras,problema ce biti jos :shock:

oni su tek do Jasenovca stigli :(
Oceania

#11 Re: MZ Sprijecila rat i kaznila zlocince u pokusaju genocida

Post by Oceania »

Nancy Drew wrote:
senada wrote:[[Piše: Željko Barišić

Ili ga je gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, Srbin s dna kace, kako on to voli reći, tako uvjerio. :shock: :shock: :shock:

Pa recimo hrvatski predsjednik ode tamo i lijepo pita; 'Koji vam dokumenti fale? Samo recite; ako su vam se vodeni žigovi isprali, imamo mi prave faksimile, sve ćemo vam to iznova ispečatirat, samo dođite, imamo čak i nekoliko Čermakovih lula, s kojih možete skinuti DNK...' Itd. :shock: :shock: :shock:

1.2.2007.
Pincom.info
oooooo, crni Željko :roll:
Mora da je ovaj Zeljko Barisic dobio Pulitzerovu nagradu za ovaj clanak. :lol: :lol: :lol: Ako je svako zaboravio na pravdu , istinu , Srebrenicu , Mladica i Karadjica ...onda bi bas bilo lijepo i uctivo da to isto ucini i ovaj " novinar "
Jesmo bijedni , mizerni , skloni zaboravu .......ali ne toliko da se za nase sjecanje i nasu pravdu bori nekakav Zeljko Barisic( za koje novine pise ? hrvatsko slovo ili HDZ glasnik ) koji je gle cuda vrlo brzo zaboravio Dretelj i Ahmice , Mostar i Mostarski Most........
P.S. Senada , ako neko u Hrvatskoj brine za Bosnu to su dvije institucije koje ovaj Z.B. prezire iz dna duse .To su njegovo velicanstvo " Feral Tribune " i njegovo visocanstvo Stjepan Mesic.Ovaj podlac se brine za Srebrenicu i za Mladica pa ga nam na kraju gurnu da balceka sa haskim optuzenikom Cermakom i to na takav nacin da pljune po Mesicu.
Oceania

Post by Oceania »

senada wrote:Dok Amerika, EU, UN i svi bjelosvjetski medjunarodni lopovi GAZE po BH zrtvama fasizma, i dok ubijaju i posljednji atom BH drzavnosti, Bosanci i Hercegovci se zorno bave pitanjima biti il' ne biti ekoloski ciste Evrope i ciste dakako BH "metropole", ne vodeci brigu sto je ta ista "metropola" de fakto i de jure podijeljena, tj. kao nagrada za agresiju i genocid od Amerike, EU, UN i MZ dodijeljena u paketu sa RS-om - polovicom drzave BiH!
Hrvatski mediji su sinoc burno odreagovali na vijest o Karlinom odustajanju od nesvrsenog posla, dok se BH javnost bavi problemom ko ce od posljednjih bosnjackih BH egzekutora zauzeti svoju posljednju sansu "za" BiH - kako je protekle izbore okarakterisao ured visokog predstavnika, koji osim izrecene smrtne prognoze nista nije ucinio da sprijeci posljednji udarac Bosni i Hercegovini.
No, za razliku od BH, Hrvatska javnost se s' punim pravom nece pomiriti sa nagradom MZ, Amerike, UN-a, EU i cijeloga svijeta za zlocine i genocid pocinjene u BiH i Hervatskoj...
Bosnjacki gonici svoje stoke, iscrpili su skoro sve sto se dalo izmusti na racun zrtava Srebrenice, Trnopolja, Keraterma i ostalih stratista smrti...
Preostalo je samo jos pokupiti ostatke ratnog plijena u talu sa stranim dusebriznicima,.. a Hrvati ce se i dalje boriti za svoju drzavu, za istinu i pravdu:
U Hrvatskoj nije pocinjen genocid.Hrvatsku javnost boli qurac za zlocine i genocid naporavljen u Bosni .Kako to mislis da se ta javnost nece pomiriti sa zlocinom i genocidom u Bosni to je jasno samo tebi.
Salko sto je u vodu skako

#13 Re: MZ Sprijecila rat i kaznila zlocince u pokusaju genocida

Post by Salko sto je u vodu skako »

senada wrote:Image
Srbiji po volji: A da stave Radovana umjesto Carle !?

Odustaje se od progona ratnih zločinaca Karadžića i Mladića, Carla del Ponte odlazi, Srbija po žurnom postupku vodi pregovore za punopravno članstvo u EU, nema ratnih odšteta, Serebrenica ostaje pobjednička epopeja srpske vojske,...

Piše: Željko Barišić

Eto, dogodilo se ono čemu ni najzagriženiji kritičari haaškog Tribunala ni u snu se nisu mogli nadati; odustaje se od progona ratnih zločinaca Karadžića i Mladića, Carla del Ponte odlazi, Srbija po žurnom postupku vodi pregovore za punopravno članstvo u EU, nema ratnih odšteta, Serebrenica ostaje pobjednička epopeja srpske vojske, Republika Srpska ostaje trajno naslijeđe.

I sve to pod izlikom očuvanja političke stabilnosti Srbije, a u svijetlu neminovnog gubitka Kosova.
Tako se ta miljenica Europe po tko zna koji put provlači kroz iglene uši i zaslužuje ono što ni u snu ne bi mogle dobiti recimo Bosna i Hercegovina ili, ne daj bože, Hrvatska.

Promtno je reagirala dosadašnja tužiteljica, gospođa del Ponte, i ako su joj se do sada mogli zamjeriti neki postupci, ona ostaje dosljedna svojoj primarnoj zadaći i demonstrativno daje ostavku, jer naravno nisu u zatvoru zadnje dvije velike zvijerke. Ali, čini se, to malo koga uzbuđuje. Pogotovo slovenskog ministra Rupela koji nam je ovih dana to priopćio i čija se zemlja, pored ostalih, zalaže za takvo riješenje cijele situacije.

Eto, sad vidimo kako diplomacija radi i daje svojeg učinka, a, to su braća Srbi oduvijek dobro znali, za razliku od braće Hrvata koji čim tamo neki birokrata, ma ne mora biti ni niži službenik iz slovenske ambasade, zapijeti, odmah pošalju cijeli Glavni stožer u Haaške apartmane.

Pa recimo hrvatski predsjednik ode tamo i lijepo pita; 'Koji vam dokumenti fale? Samo recite; ako su vam se vodeni žigovi isprali, imamo mi prave faksimile, sve ćemo vam to iznova ispečatirat, samo dođite, imamo čak i nekoliko Čermakovih lula, s kojih možete skinuti DNK...' Itd.

Dakle, najnovija, dozlaboga smiješna teza je da eventualno izručenja Ratka Mladića, bi destabiliziralo srpsku političku scenu.

Europa se, izgleda tako ustrtala potresa na srpskoj političkoj sceni zbog gubitka Kosova da je otkazala i Haaška suđenja i ekonomske blokade, ma čini se da bi u budućnosti mogao biti otkazan i naslijeđeni jugoslavenski dug.

A, usput, vele Hrvatima da se prekine financiranje obrane generala Gotovine, i inače da se taj 'humani duh' Haaškog suda i dalje što više afirmira u hrvatskoj javnosti i pače, sve nekako ispada da bi nakon Ponte za tužitelja mogao doći sam Radovan Karadžić.

I, da čoveka lepo dočekamo, jel' te!

1.2.2007.
Pincom.info
Image
svaka cast zeljko...clanak je lijepo ismijavanje medjunarodne zajednice.... 8-) 8-)
Post Reply