Pozdrav svim forumasima!
Mene interesuje da li je MYP ili opšti smjer bolji.Ako ima neko ko je isao na neki od tih smjerova,neka da svoje licno misljenje!
Molim vas budite opširni!:D
MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
- Sunrise00
#2 Re: MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
Ja sam se dvoumila izmedju myp i jos jedne gimnazije, izabrala sam ovo drugo, i nisam se pokajalasj08 wrote:Pozdrav svim forumasima!
Mene interesuje da li je MYP ili opšti smjer bolji.Ako ima neko ko je isao na neki od tih smjerova,neka da svoje licno misljenje!
Molim vas budite opširni!:D
Sretno ti, sta god odlucis
-
dia81
#3 Re: MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
opšti je bolji pa onda mozes na IB program...lakse nego da ides na MYP jer imas sve predmete na engleskom i preopsirno je sve...na IB-u u 3 biras sta zelis...tako da je to moja preporuka
- Eweleen
#4 Re: MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
Bez dileme opšti.
Osim ako nisi neki freak ili guzonjin sin sa iqom manjim od brojem cipela, pa da odeš na myp
Osim ako nisi neki freak ili guzonjin sin sa iqom manjim od brojem cipela, pa da odeš na myp
-
Chairman
#5 Re: MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
Kompleksas.Eweleen wrote:Bez dileme opšti.
- Sunrise00
#6 Re: MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
Nazovi ga kako hoces, ali ovoga sto je on naveo stvarno ima tamo u enormnim kolicinamaChairman wrote:Kompleksas.Eweleen wrote:Bez dileme opšti.
-
Chairman
#7 Re: MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
A kao na opstom nema idiota ? Upis u gimnazije je postao formalnost cista.Sunrise00 wrote:Nazovi ga kako hoces, ali ovoga sto je on naveo stvarno ima tamo u enormnim kolicinamaChairman wrote:Kompleksas.Eweleen wrote:Bez dileme opšti.
Njegov post je cista zavist i u tome je problem.
- Sunrise00
#8 Re: MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
Ma ne kazem ja da nema idiota. Idiota ima svugdje. Ali, koliko sam cula, raja na myp vala i nije nestoChairman wrote:A kao na opstom nema idiota ? Upis u gimnazije je postao formalnost cista.Sunrise00 wrote:Nazovi ga kako hoces, ali ovoga sto je on naveo stvarno ima tamo u enormnim kolicinamaChairman wrote: Kompleksas.
Njegov post je cista zavist i u tome je problem.
- Eweleen
#9 Re: MYP ili opšti smjer u Drugoj gimnaziji
Daj sve od sebe, napregni mozak i izbaci argumentChairman wrote:Kompleksas.Eweleen wrote:Bez dileme opšti.
Omalovažavanje nije riješenje ...