My name is Seada... Seada Palavric!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kub lajkan

#1 My name is Seada... Seada Palavric!

Post by kub lajkan »

Elem, nova SB... stranica 38... rasprava je o tome ko treba, kad umre, dobiti svojih dva kvadrata kod Ali-pasine dzamije u Sarajevu...

Odgovara Seada:

(...) To prije svega moraju biti vrhunski vjernici (...)

Cuj "vrhunski vjernici" :lol:
Po cemu? Po tome sto postizu vrhunske rezultate u vjeri :? Kao vrhunski sportisti :? Ili nesto drugo :? Ne kontam :shock: :shock:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

bitno je da nisu čistači /ce :D
digger

#3 Re: My name is Seada... Seada Palavric!

Post by digger »

kub lajkan wrote:Elem, nova SB... stranica 38... rasprava je o tome ko treba, kad umre, dobiti svojih dva kvadrata kod Ali-pasine dzamije u Sarajevu...
Odgovara Seada:

Po cemu? Po tome sto postizu vrhunske rezultate u vjeri :? Kao vrhunski sportisti :? Ili nesto drugo :? Ne kontam :shock: :shock:
Kako ne kontas? SDA je i dalje na vrhu, te ako je neko na vrhu SDA, onda je "vrhunski vjernik." Jednostavno. :)
hananah

Post by hananah »

A Diggeru kad SDA ne bude vise na vrhu nego neki drugi vrhunski vjernici hoce li onda i ovi novi umrsli iz te druge stranke u to mezarje i kako ce se to izvesti, stari se iskopavati novi ukopavati ili nekako na katove pa uvijek na vrh onaj ko je bio vrhunski :-? Gluho i daleko bila :(
Insalah valjda nece :(
digger

Post by digger »

hananah wrote:A Diggeru kad SDA ne bude vise na vrhu nego neki drugi vrhunski vjernici hoce li onda i ovi novi umrsli iz te druge stranke u to mezarje i kako ce se to izvesti, stari se iskopavati novi ukopavati ili nekako na katove pa uvijek na vrh onaj ko je bio vrhunski :-? Gluho i daleko bila :(
Insalah valjda nece :(
Pa vidis sama da moze. Ti zakljuci sa "Insalah" umjesto sa "E necete mater vam..." Znaju oni da narod nemere nista... i da hoce.
hananah

Post by hananah »

Ma samo sabur Diggeru u saburu je spas :D Jednom cemo i mi postati "vrhunski vjernici" pa cemo na onaj najgornji sprat :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fair Life

Post by Fair Life »

Ne treba cjepidlaciti sa kvadratima niti postavljati stroge kriterije. Ako je potrebno sve ih tu nabiti, zakopavati po troje-cetvero u isti mezar.

Manje pasa... cistija carsija.
Toozla

#8 Re: My name is Seada... Seada Palavric!

Post by Toozla »

kub lajkan wrote:(...) To prije svega moraju biti vrhunski vjernici (...)
....neke stvari se ne mogu kupiti novcem.....za "titule" ove vrste dovoljan je MasterCard..... :D
gandhi

#9 Re: My name is Seada... Seada Palavric!

Post by gandhi »

kub lajkan wrote:Elem, nova SB... stranica 38... rasprava je o tome ko treba, kad umre, dobiti svojih dva kvadrata kod Ali-pasine dzamije u Sarajevu...

Odgovara Seada:

Pretpostavljam da će pomenuta gospođa procijeniti kojem 'levelu' koji vjernik pripada?! :-?
SD-6

Post by SD-6 »

Fair Life wrote:Ne treba cjepidlaciti sa kvadratima niti postavljati stroge kriterije. Ako je potrebno sve ih tu nabiti, zakopavati po troje-cetvero u isti mezar.

Manje pasa... cistija carsija.

:shock: ...ejvala ti fericni:roll: ...haj ti na dzohging s klokanima :oops:

seada je vrhunska

smlaća :oops:
airman1

#11 Re: My name is Seada... Seada Palavric!

Post by airman1 »

Odgovara Seada:

Kao vrhunski uvlakaci i papci poput Gospodjice Suade, samo da ne cekaju dugo, mislim, neka malo pozure, ako treba da se prosiri i ja cu donirati za koji kvadrat tamo, isplati se!
da pamtis

Post by da pamtis »

kad umre, dobiti svojih dva kvadrata kod Ali-pasine dzamije u Sarajevu...
da se ja pitam ja bi 'Skljoci' poklonio ta dva kvadrata, mislim da je vrhunski "......." i da je zasluzio....
nebi

Post by nebi »

Ako ce sta pomoci da ih sto vise ukopamo.....ja cu sad njivu uvakufit :roll:
Post Reply