zanima me da li je neko pozvan od strane biroa na razgovor u My Medico? (ovo je program KS za zapošljavanje pripravnika)
Ja sutra idem na razgovor za ekonomistu, odnosno testiranje, zna li ko kao funkcioniše to testiranje? Kakve su vrste pitanja?
My Medico - konkurs za pripravnika
Moderator: anex
-
vakuolla
-
akcija007
#2 Re: My Medico - konkurs za pripravnika
Mene su zvali isto s biroa da se javim toj firmi i rekli mi da ce me zvati na razgovor. Pa ocekujem taj poziv. Kada su tebe zvali pa su ti rekli da dodjes sutra ?
-
vakuolla
#3 Re: My Medico - konkurs za pripravnika
zvali me jutros i zakazili mi za sutra ujutru. A jesi li ti njih već kontaktirala, ako jesi zvaće i tebe ovih dana 100%. Jeli imas ikakvog iskustva sa ovim testiranjem, znas li o cemu se radi?
-
akcija007
#4 Re: My Medico - konkurs za pripravnika
Jesam kontktirao sam ih odmah cim su me nazvali s biroa, oni u MyMedico zapisali moje ime i prezime broj telefona i rekli mi se javiti , sada cekam taj poziv; nemmam nikakvog radnog iskustva i nemam nikakvu predstavu sta bi moglo biti na tom testiranju niti sam ikada bio u toj firmi . Javi sutra sta i kako je bilo.
- alibaba_i_30_godina
#5 Re: My Medico - konkurs za pripravnika
Koji biro, tj. koja ste opcina?
Zavisi o kojem poslu je rijec, ako je posao za racunovodju onda budu knjizenja i sl., dok za druge poslove mogu biti i pitanja iz svakodnevnog zivota ili rjesavanje problema u firmi (konflikti sa kupcima, dobavljacima i sl.)
Sretno!
Zavisi o kojem poslu je rijec, ako je posao za racunovodju onda budu knjizenja i sl., dok za druge poslove mogu biti i pitanja iz svakodnevnog zivota ili rjesavanje problema u firmi (konflikti sa kupcima, dobavljacima i sl.)
Sretno!
-
vakuolla
#6 Re: My Medico - konkurs za pripravnika
Testiranje je dobro prošlo...bilo je online testirnje a pitanja gotovo sve o računovodstvu, uglavnom nije bilo puno teško. Poslije će kao biti još jedna vrsta testiranja za kandidate koji uđu u uži izbor. Vidjećmo šta će biti...