Kod tebe je greska!
Napisao sam jedan osvrt ali nezgodan trenutak desio se kada sam napravio klick Potvrdi
da ponovim, bosanski nazadno i ljubomorno
Naiva odveč

Kako je jesen tožna
Moderator: Chloe
Kod tebe je greska!

naravno da karavadjo moze biti referenca (i ne samo on!!), ali na takve stvari se upucuje kad vec steknes odredjenu tehniku (ne u smislu 'slikarske' tehnike, vec uopste, neko umijece baratanja 'zanatom'). mislim da je prije toga neophodno savladati osnovne postulate (ovladati crtezom prije svega!!).zensko wrote:alek,
karavdzo moze posluziti kao odlican primjer tih odnosa, konkretno odnosa izmedju svijetlog i tamnog..tako da 'podvaljivati' amaterima tu 'referencu' i nije nista lose
cak sta vise, usudicu se da kazem, jako je dobronamjerno..
Ja sam jeo palete i tempereAl' mi idu na zivce budalasi koji su na casovima likovnog pili vodu u kojij smo spirali cetkice!

Ja, ljute amaterke.Sta bi tek bilo da si profesionalac?Posto su te neki odmissA wrote:Ja, malog mozga. S takvim nemozes ni na ovu temu, a kamoli u evropu, gubi mi se s teme
I sta mi sad preporucujes (zbog mog djecijeg jezika) da citam, prelistavam i preslikavam slikovnice tipa Dede Alija,Svileni wrote:, ovo pravilo pogledati u knjigama za djecu do dvije godine, op. a. ) .
Haj sto si ljuta, to i nekako, al' sto si nezahvalna, pa, to je za ibreta.I samo da ti kazem da nisam idiot.Idiot je onaj Hamin najmladji mali a ja sam romantican, povucen i sabiram leptirove.I jos uz to sam i transparentan.missA wrote:I sta mi sad preporucujes (zbog mog djecijeg jezika) da citam, prelistavam i preslikavam slikovnice tipa Dede Alija,Svileni wrote:, ovo pravilo pogledati u knjigama za djecu do dvije godine, op. a. ) .
Vozi s teme, idi kuci pa po dnevnoj sobi rasipaj smece, a ne ovde, gubi se i ti i tvoji smeckasti komentari, setnja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.: mozda sam u slikarstvu amater, (poucuje me zanska, i to 10 posljednjih sati, slike su idiote nastale prije), al' sam zato pro u nekim drugim stvarima, bolje ti je da ne znas, gubi se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()