Šta ćemo za nedostajanje
Da nacrtamo šta po tom pitanju ??????
Moderator: Chloe
Sarajevska Princeza wrote:missA s ozbirom da si vec otkrila znake mentalne nestabilnosti na drugim topicima CUDIM SE da nisi umjetnicki jos kreativnija. Iz tog razloga mislim da je u pitanju vjerovatno neki jaci oblik poremecaja. Odnesi svoje slike psihijatru i reci to sto pises ovdje - ustanovices dijagnozu.
Šeha wrote:Mene zanima sta ti nosis svom psihijatru?! Mislim kad se vec ne bavis slikanjem![]()
![]()
Gospodjice glasali smo za demokratiju. Ti bi da kazes ono sto hoces a tebi da niko ne moze reci. I ovaj post je odraz tvog mentalnog stanja. Zao mi je, ali mislim da ti je mjesto u Bolnici a ne na Forumu. Nemoj sada da ti postiram linkove kako si ti vrijedjala.missA wrote:Micika, pusti je ne razumije to ona, dzaba pricas!
The Fluid, daj je malo udaljite odavde, bar privremeno. Ovo je necuveno, off topic svaki post, uvrede, uvrede i samo uvrede.
Meni je svejedno sto me vrijedja, vrijedja druge, rasturi cijeli forum, kulturi /zbog nje/ treba dodati prefik - ne!
Daj joj kakav ban, trajni ili privremeni, ako ne zza cijeli forum, bar za kulturu. Meni se ovde ne da svadjati, cekam je na bez cenzure, vec par dana pa ne dolazi!