Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dragi forumasi!
...ko je posjetio neku utakmicu, cuo je zasigurno i muziku koju prije i u toku utakmice puste domace ekipe da bi pridonijeli zeljenoj atmosferi... sve je cesce i "kupovanje" americkog fola sa plesacicama...ali ja bih se zadrzao samo na muzici... i zamolio Vas za par vasih omiljenih kompozicija!!!
...za svaki prijedlog se zaHvaljujem!
Pocetak utakmice: Hajmo ruke gore, zapjevajmo svi, sad na teren izlaze nasi Rodjeni.
U toku utakmice: We will rock you
Pred kraj utakmice: The Final Countdown
karanana wrote:Pocetak utakmice: Hajmo ruke gore, zapjevajmo svi, sad na teren izlaze nasi Rodjeni.
U toku utakmice: We will rock you
Pred kraj utakmice: The Final Countdown
ahmed_dv wrote:Na prijateljskoj utakmici BiH-Hrvatska u Zetri pustali Cudna jadna od Mostara grada od MSR.
...a dva dana poslije na prijateljskoj utakmici istih reprezentacija u Ljubuskom pustali Bobanovu Ponosna moja je zemlja Hercegovina, Hrvatska gruda nam sveta vec tisuc ljeta kao i Thompsonov hit Herceg-Bosno lijepa li si.
Danas uglavnom svaki iole ozbiljniji klub u bilo kojem sportu ima svoju,klupsku,himnu.Što i nije loše.Al mi zato na kurac idu oni koji po deset godina na razglasima puštaju iste pjesme.Kod nas na maksimiru se deset godina znao redoslijed pjesama.Himna BBB-a je bila zabranjena,pa se počimalo sa kvazi himnom Cro Cro Croatia u boj(i svi su tome fučkali zbog zabrane prave himne).Ali onaj na razglasu je bio nenadjebiv.Šta će,morao je.Onda je slijedio dino dvornik i njegov slon,pa kazalište i mi pijemo i tako svaku utakmicu.Onda su uskrsnuli novi fosili za dobra stara vremena.I onda se konačno vratilo ime Dinamo i sa njime prava himna,koja se svirala svagdje samo ne tamo gdje je Tuđman.Najveća zajebancija je to što su se u svim svatovima po zagrebu naručivala himna dinama.Pa onda svi starci,bake,stričevi,ujne,ujaci s kumom na stolu oko dva ujutro navijaju za dinamo.ja sam znao popizdit od smijeha.