Muzika miliona PGP,LP i EP

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Friedrich

#1 Muzika miliona PGP,LP i EP

Post by Friedrich »

Da li imate ploče klasične muzike izdanja PGP RTB,postoje pod naslovom ''Muzika miliona'' i 'Mali koncert po želji'' i koje su s kraja 60-ih i poč 70-ih i postoji 10 ploča u seriji.Neko prodaje?Ne mora biti cijela serija,meni lično nedostaje za MM LP sve ploče osim 1,za MM EP- 1 i 10,za mali koncert po želji 1,2,3,4,10.Ali mogu i dr. ploče ako prodajete nekom drugom slučajnom namjerniku.Da li postoji neka prodavnica polovnih ploča gdje možemo naći neš ovako i stara JUGOTON-ova rock izdanja u SA i TZ,il' neki čika koji se bavi tom razmjenom i prodajom,a koji nije nadaleko poznat od svog kraja?Ja ovde u Doboju imam jednog,ali mi je nedovoljno.Interesantne bi bile i ploče za engleski i njemački kolarčevog narodnog univerziteta iz 60-ih. VINYL JE VEČAN DOK SU MU DECA VERNA :sax:
dezurni_ucenik

#2 Re: Muzika miliona PGP,LP i EP

Post by dezurni_ucenik »

Imam ja nekoliko ploca Muzika Miliona.Ne znam tacno koje su u pitanju.Trebam da cheknem gdje su .

Za koliko ih kupujes? :D
Friedrich

#3 Re: Muzika miliona PGP,LP i EP

Post by Friedrich »

Ako postoji omot i ako su 100% ispravne,za EP 3KM po kom.,a za LP 5KM po kom.
Friedrich

#4 Re: Muzika miliona PGP,LP i EP

Post by Friedrich »

CVIKERASH wrote:Imam ja nekoliko ploca Muzika Miliona.Ne znam tacno koje su u pitanju.Trebam da cheknem gdje su .

Za koliko ih kupujes? :D
Da li imaš neka JUGOTON-ova rock izdanja iz 50-ih i 60-ih.I znaš li za kakvo tajnovito mjesto sa izborom Vinyla?I odakle si?
honky tonk

#5 Re: Muzika miliona PGP,LP i EP

Post by honky tonk »

ima na buvljaku kod merkatora (SA) nekoliko 'štandova' s plocama. samo se moras sam zaroviti i traziti sta te zanima jer prodavaoci nisu upuceni (iz licnog iskustva). 8-)
Post Reply