Dusa od covjeka, odlican muzicar ali nula karizme kao rocker.
Krajne subjektivan utisak.
Moderator: _BataZiv_0809
donekle dijelim mišljenje.. pušenju ne bi škodio neki trunku markantniji pjevač..pirmin wrote:Sejo Sexon mi je fenomen.![]()
Dusa od covjeka, odlican muzicar ali nula karizme kao rocker.
Krajne subjektivan utisak.

Ma nece dugo. Sve je manje onih koji to slusaju. Nova generacija trazi nesto novo i nalazi ono sto im se nudi a stara generacija ili jos zivi u nostalgiji ili im je vise i to dosadilo.dezurni_ucenik wrote:Boli ga ona stvar sto je star, uvijek ce proci zbog starih hitova.
Ommadawn wrote:Ma nece dugo. Sve je manje onih koji to slusaju. Nova generacija trazi nesto novo i nalazi ono sto im se nudi a stara generacija ili jos zivi u nostalgiji ili im je vise i to dosadilo.dezurni_ucenik wrote:Boli ga ona stvar sto je star, uvijek ce proci zbog starih hitova.
Treba im definitivno novo osvjezenje, bolji pjevac, novi sound, malo drugaciji tekstovi pa da Zabranjeno Pusenje bude Zabranjeno Pusenje.
Nele jeste bio harizmatican. Sad sve sto radi je povezano sa Sarajevom - prije njegovog odlaska iz istog i njegov stav prema istom nakon njegovog odlaska. Vidi se da tandem on i Sejo ipak najuspjesnije radili.
Ali zato ono sto se uradi je kvalitetno do maksimale.zomri wrote:Elektronska muzika danas drži stadione, festivale, klubove. Rock je danas bukvalno sveden na mjesto koje jazz ima od 50tih, 60tih.
Sturgeonov zakon nam govori da je procenat škarta uglavnom konstanta i kreće se oko 90%Ommadawn wrote:Ali zato ono sto se uradi je kvalitetno do maksimale.zomri wrote:Elektronska muzika danas drži stadione, festivale, klubove. Rock je danas bukvalno sveden na mjesto koje jazz ima od 50tih, 60tih.
Prosla su vremena kada je rock bio komercijalan pa se tu moglo naci pun kurac skarta.
I kao što upravo doznah na drugoj temi omiljeni bend joj je Radiohead!hadzinicasa wrote:Iskocila mi je jucer-danas, ima finu boju glasai lijepo pjeva, samo da ne preCera s upinjanjem da to i pokaze
Sta jos covjeku treba da bi bio sretan...dale cooper wrote:I kao što upravo doznah na drugoj temi omiljeni bend joj je Radiohead!hadzinicasa wrote:Iskocila mi je jucer-danas, ima finu boju glasai lijepo pjeva, samo da ne preCera s upinjanjem da to i pokaze
![]()
Pa lijepo je znati, pošto su Radiohead i meni jedan od najdražih bendova svih vremena. Sasvim sigurno najbolji rock bend moje generacije.hadzinicasa wrote:Sta jos covjeku treba da bi bio sretan...dale cooper wrote:I kao što upravo doznah na drugoj temi omiljeni bend joj je Radiohead!hadzinicasa wrote:Iskocila mi je jucer-danas, ima finu boju glasai lijepo pjeva, samo da ne preCera s upinjanjem da to i pokaze
![]()