"Rick Wakeman, eat your heart out. Here we go!"
jace od same pjesme, koja je svakako zayebancija obicna i besmisleno ponavljanje
Moderator: _BataZiv_0809
Hvalaaa. Vidimo se u Francuskoj, ABDzg1911 wrote:ne znam pratite li nogomet, sretno veceras!![]()
Gledao prije deset godina dokumentarac o ovome, pravo interesantno. I nisu "pressed" nego "cutted", tu se guardian malo zajebo
e hvalaOmmadawn wrote:Gledao prije deset godina dokumentarac o ovome, pravo interesantno. I nisu "pressed" nego "cutted", tu se guardian malo zajebo
Ommadawn wrote:Necete mi vjerovati ako vam kazem da sam imao priliku i cast voziti clanove New Ordera u autu. Naime, ja sam volonterski radio kao artist-driver za jedan festival ovdje (kojeg nazalost vise nema) i tako da sam dosta poznatih vozio i sjedio s njima u backstage lozi. New Orders su mi se svidjeli kao ljudi, totalno opusteni i raja. Zapravo vecina ih je bila sasvim okej, doduse Dan Anderson iz Sueda se prema ostalim clanovima benda ponasao malo arogantno ali nista prema nama "obicnim smrtnicima". Eto da se malo pohvalim...![]()
![]()
Nedavno otkrih jos jedan bend - Ghost B.C., takodjer svedski bend, cija se pjesma "He is" vrti na svedskom drzavnom radiju P3. I oni se furaju pod maskama i skrivenim identitetom. Muzika je stari heavy metal, primjecuje se influensa ranog Black Sabbatha mada vokal nekako vise naginje prema komercijalnom popu. Tekstovi su satanisticki, zasto su i zabranjeni na nekim americkim radio-stanicama, mada licno mislim da je to vise neka njihova zajebancija i da to nije nista ozbiljno. Tek eto radi provokacije.
Britpop mi se svidjao kada se pojavio. Oasis su mi bili nekako previse, tako da sam preferiraro Suede i Blur, dok su mi ozbiljnije djelovali Kula Shaker.
Jedan bend koji je imao uticaja na Nirvanu, da su cak svirali njihove covere su The Vaselines.
O Joy Divisionu je snimljen i igrani film, Control.
Gledao sam preko Discovery, čini mi se da se zvao "rock behind Iron Curtain". Znam da je Debbie Harry bila host, nekako je to ličilo na reportažu.Saian wrote:e hvalaOmmadawn wrote:Gledao prije deset godina dokumentarac o ovome, pravo interesantno. I nisu "pressed" nego "cutted", tu se guardian malo zajebode jos ime dokumentarca pusti da naraste preko tarabe u moju avliju i aferim je potpun
Poslušaj Goat, oni su ti extra! Pjesmu "Run to your mama" preporučujem.dezurni_ucenik wrote:Ommadawn wrote:Necete mi vjerovati ako vam kazem da sam imao priliku i cast voziti clanove New Ordera u autu. Naime, ja sam volonterski radio kao artist-driver za jedan festival ovdje (kojeg nazalost vise nema) i tako da sam dosta poznatih vozio i sjedio s njima u backstage lozi. New Orders su mi se svidjeli kao ljudi, totalno opusteni i raja. Zapravo vecina ih je bila sasvim okej, doduse Dan Anderson iz Sueda se prema ostalim clanovima benda ponasao malo arogantno ali nista prema nama "obicnim smrtnicima". Eto da se malo pohvalim...![]()
![]()
Nedavno otkrih jos jedan bend - Ghost B.C., takodjer svedski bend, cija se pjesma "He is" vrti na svedskom drzavnom radiju P3. I oni se furaju pod maskama i skrivenim identitetom. Muzika je stari heavy metal, primjecuje se influensa ranog Black Sabbatha mada vokal nekako vise naginje prema komercijalnom popu. Tekstovi su satanisticki, zasto su i zabranjeni na nekim americkim radio-stanicama, mada licno mislim da je to vise neka njihova zajebancija i da to nije nista ozbiljno. Tek eto radi provokacije.
Britpop mi se svidjao kada se pojavio. Oasis su mi bili nekako previse, tako da sam preferiraro Suede i Blur, dok su mi ozbiljnije djelovali Kula Shaker.
Jedan bend koji je imao uticaja na Nirvanu, da su cak svirali njihove covere su The Vaselines.
O Joy Divisionu je snimljen i igrani film, Control.
Blago tebi za New Order.![]()
A Ghost su dobri pravo. " Hail satan, welcome yeaaar zeeeereooo".
Ommadawn wrote:
Poslušaj Goat, oni su ti extra! Pjesmu "Run to your mama" preporučujem.
jebatga, valjda ce bit srece u uzvratnoj. abddezurni_ucenik wrote:Hvalaaa. Vidimo se u Francuskoj, ABDzg1911 wrote:ne znam pratite li nogomet, sretno veceras!![]()
dezurni_ucenik wrote:
A Ghost su dobri pravo. " Hail satan, welcome yeaaar zeeeereooo".
Jadni Oi! punk, tako pogrešno shvaćen zbog skinsazg1911 wrote:britanci su nakon punka otišli u art smjeru post punka, komercijalniji new wave te street oi punk, a americi ima dosta manje arta (post punka), već se okreću meni pomalo stupidnom hc punku.
Ne zbog skinsa nego zbog neonacista.Eggsy wrote:Jadni Oi! punk, tako pogrešno shvaćen zbog skinsazg1911 wrote:britanci su nakon punka otišli u art smjeru post punka, komercijalniji new wave te street oi punk, a americi ima dosta manje arta (post punka), već se okreću meni pomalo stupidnom hc punku.
da. ja nisam baš fan oi punka čisto zbog glazbe (slično kao sa hc-om, samo mi je hc još stupidniji). ali recimo bio sam na koncertu cock sparrera. bilo je super, samo što me nervirao bbb/skinheads šljam oko meneEggsy wrote:Jadni Oi! punk, tako pogrešno shvaćen zbog skinsazg1911 wrote:britanci su nakon punka otišli u art smjeru post punka, komercijalniji new wave te street oi punk, a americi ima dosta manje arta (post punka), već se okreću meni pomalo stupidnom hc punku.
@zg Jebiga, ali se u Americi negdje polovinom 80-tih izrodila dobra alternativna scena izrasla upravo iz teEggsy wrote:Jadni Oi! punk, tako pogrešno shvaćen zbog skinsazg1911 wrote:britanci su nakon punka otišli u art smjeru post punka, komercijalniji new wave te street oi punk, a americi ima dosta manje arta (post punka), već se okreću meni pomalo stupidnom hc punku.
sve stoji! napisah ja to. ali ne volim hc. jedini bas sjajan bend su mi kennedysi. kao sto najveci domet punka nisu nevermind..., the clash ili rocket to russia nego london calling, unknowm pleasures i remain in light tako najveci domet hc-a nisu hc bendovi nego husker du, replacements, r.e.m., minutemen, sonic youth itd. samo sto punk volim, a hc rijetko kad mogu uopce cuti duze od par sekundi.dale cooper wrote:@zg Jebiga, ali se u Americi negdje polovinom 80-tih izrodila dobra alternativna scena izrasla upravo iz teEggsy wrote:Jadni Oi! punk, tako pogrešno shvaćen zbog skinsazg1911 wrote:britanci su nakon punka otišli u art smjeru post punka, komercijalniji new wave te street oi punk, a americi ima dosta manje arta (post punka), već se okreću meni pomalo stupidnom hc punku.
punk jezgre. Husker Du, Minutemen, Replacements i Pixies su bendovi koji su definisali ono što se
nazivalo alternativni rock i omogućili su 90-tih promjenu klime i dolaska grungea i indie rocka.
A i direktno iz te hard core scene 80-tih odnosno bendova kao što je npr Minor Threat kasnije
nastaju fenomenalni Fugazi.
na njih sam mislilaOmmadawn wrote:Ne zbog skinsa nego zbog neonacista.
zg1911 wrote:da. ja nisam baš fan oi punka čisto zbog glazbe (slično kao sa hc-om, samo mi je hc još stupidniji). ali recimo bio sam na koncertu cock sparrera. bilo je super, samo što me nervirao bbb/skinheads šljam oko meneEggsy wrote:Jadni Oi! punk, tako pogrešno shvaćen zbog skinsazg1911 wrote:britanci su nakon punka otišli u art smjeru post punka, komercijalniji new wave te street oi punk, a americi ima dosta manje arta (post punka), već se okreću meni pomalo stupidnom hc punku.
zg1911 wrote: kao sto najveci domet punka nisu nevermind..., the clash ili rocket to russia nego london calling, unknowm pleasures i remain in light