Muzička nagrada "Davorin"-
Moderator: _BataZiv_0809
-
arci
DOBRO JUTRO,POZDRAVLJAM VAS
VI STE ONAJ SLAVNI
DOSLA SAM DA PITAM SAMO JER STE KAZU GLAVNI
DA LI BI OD MOJE PJESME NAPRAVITI MOGLI HIT
DA LI BI OD MENE NEKAD NESTO MOGLO BIT´?
SLUSAJ MALA KAO PRVO OVO MORAS ZNAT
DA BI OVDE ZAPJEVALA PARA MORAS DAT´
I TO NIJE MALO PARA NEGO VRECU BAS
E HAJD SADA ZAPJAVAJ MI DA CUJEM STA ZNAS!
JESIL´ MALA PJEVALA DO SADA
JESI , JESI ALI OVDE NISI
MORACES SE NASMINKATI
NAPUMPATI
ISPUMPATI
MIRISATI PO PARFEMU PA CES IMAT HIT , IMAT HIT
(E VALA NECE BIT´)
KUPI SEBI CIPELICE NEK ZAMIJENE OPANCICE
NAPUMPAJ SE
ISPUMPAJ SE
PA CES IMAT HIT
STA MISLITE IMAL´ NADE
MOZEL´ISTA BIT´?
MOGLO VODE PIT´?
JA SAM CULA JEDINI STE
KOJI ODREDJUJE
KO CE KOL´KO ZVIJEZDA BITI
A KO POBJEDJUJE
EEEEEEEEEEEE;NIJE LAKO ZVIJEZDA BITI
TREBA TI REKLAMA
KAO PRVO MORAS BITI U EMISIJAMA
EVO VIDIS KAKO DOBRO PEVA MI MILEVA
JEDINA JE PEVALJKA STO UME DA PEVA
A TI PRAVO DA TI KAZEM NISI KO MILEVA
JER JEDINO OVA TAKO UMIJE DA PEVA
DISKOGRAFIJA POSTALA JE MAFIJA
DISKOGRAFIJA POSTALA JE MAFIJA
I tako njih cura raskrinka u par recenica
sj*ba im znanje,al ne lezi vraze,ja sam mislio da ce
u najmanju ruku ponijeti epitet estradne himne....
Klinac, takvi ne nose nagrade,al za pjesmu A F E R I M
-
arci
Ma ova pjesma je kazu hit ko vrata,a ja je dobio od jarana iz Sa.
Najvise su je pustali na Radio M-u.To ti pjeva (i napisala je,tako sam cito) Amelli,cura je kliker,nema sta....A u ovoj pjesmi ona sa Osmanom Dzihom, humoristom i u spotu koji opisuje cijelu situaciju onakva kakva jeste na estradi...
Ja vidio spot na Hayatu jednom i (ponado se bice jos koji put da snimim al nista od tog)
nas bilo povece drustvo, upisali se od smijeha,kontamo, definitivno da kaze neko nesto pametno, kad ne lezi vraze,ne pustise ga hayatlije vise.Sto li Boze mili????Al zato usrase sa onim pisuljama koje pokupe nagrade ko sad na ovoj manifestaciji.A Tite mi, sluso sam baladu sto je Amelli pjevala na Bihacu prije dvije godine,kupila me definitivno i ima glas da se smrznes.A ovo DISKOGRAFIJA POSTALA JE MAFIJA je napravila junacki.Zato je i nema
Najvise su je pustali na Radio M-u.To ti pjeva (i napisala je,tako sam cito) Amelli,cura je kliker,nema sta....A u ovoj pjesmi ona sa Osmanom Dzihom, humoristom i u spotu koji opisuje cijelu situaciju onakva kakva jeste na estradi...
nas bilo povece drustvo, upisali se od smijeha,kontamo, definitivno da kaze neko nesto pametno, kad ne lezi vraze,ne pustise ga hayatlije vise.Sto li Boze mili????Al zato usrase sa onim pisuljama koje pokupe nagrade ko sad na ovoj manifestaciji.A Tite mi, sluso sam baladu sto je Amelli pjevala na Bihacu prije dvije godine,kupila me definitivno i ima glas da se smrznes.A ovo DISKOGRAFIJA POSTALA JE MAFIJA je napravila junacki.Zato je i nema